hvg.hu Tech

Videón a PlayStation 4

Kiadta első, előzetes jellegű videóját a PlayStation 4-ről a Sony. A konzolt az E3 szakmai kiállításon viszik a nagyközönség elé.

hvg.hu Tech

Bezár az egyik Google szolgáltatás

Mobilos fronton erősít a játékok terén a Google, a Google+ közösségi szolgáltatásában viszont másfél hónap múlva bezárja a teljes játékos részleget.

hvg.hu Tech

Jön a Gran Turismo 6

Az eddig 70 millió példányban értékesített PlayStation játék hatodik része várhatóan az ünnepekkor kerül forgalomba.

Balogh Csaba Tech

Watch_Dogs: amikor Batmanről kiderül, hogy igazából polgárőr és informatikus

Ha sci-fi lenne, akkor inkább sci, mint fi. De a Watch_Dogs nem sci-fi kíván lenni. A Ubisoft ősszel megjelenő játéka inkább egy nagyon is közeli jövőre vonatkozó jóslat, egy olyan világ, melynek tulajdonképpen minden egyes eleme megvalósítható már ma is, maximum még keveset hallunk róla. Megfigyelés, kibertámadások és egy kis GTA – bemutatjuk az év egyik legnagyobb sikerének ígérkező játékát.

hvg.hu Tech

3 hetet késik az Ouya konzol

A gyártási kapacitásban tapasztalt problémák miatt kicsit később kerül piacra a piac reformerének is tartott Ouya játékkonzol.

hvg.hu Tech

Új videón az év (egyik) legjobban várt játéka

A Grand Theft Auto játékszéria eddigi részei bizonyították, hogy mindig megéri a következőre várni, így most is az év egyik legjobban várt játékáról beszélhetünk. A fejlesztő Rockstar Games ma adta ki az ősszel megjelenő rész új bemutatóját.

hvg.hu Tech

Olcsón is megszerezheti az új Xboxot

Újabb nem hivatalos információk láttak napvilágot a most már biztosan május 21-én bemutatandó következő generációs Xbox-konzolról. Ha minden igaz, olcsón is hozzá lehet majd jutni.

1
42 43 44 45 46 47 48

A címlapról ajánljuk