hvg.hu Tech

Jön a Watch_Dogs film

A Sony és a New Regency már dolgoznak az Ubisoft mindent meghekkelős világának filmes adaptációján.

hvg.hu Tech

Hivatalos a PlayStation 4 megjelenési dátuma

A Gamescom 2013 játékszakmai rendezvényen a Sony megválaszolta a legfontosabb nyitva maradt kérdést a PlayStation 4 konzoljával kapcsolatban. Európába két héttel később ér a PS4, mint Amerikába.

hvg.hu Tech

Olcsóbb lesz a PS Vita

A hardvert és a memóriakártyákat is érintő árcsökkentéssel próbálja orvosolni kézi játékgépe kereskedelmi sikertelenségét a Sony.

hvg.hu Tech

Videó: így fejlődött 19 év alatt a PlayStation játékok grafikája

Több játék példáján keresztül is bemutatja az Access TV által készített összeállítás, hogyan fejlődött az évek során a PlayStation grafikai képessége. Az első gép 1994-ben jelent meg, a legújabb, PlayStation 4 pedig idén kerül majd a polcokra. A játékok összehasonlítása félperces történelmi bemelegítés után indul.

hvg.hu Tech

Jön a GTA Online

A netes multiplayer játék felé nyit a Grand Theft Auto kiadója, október 1-jén indul az online multiplayer, külön világgal és fejlesztésekkel.

hvg.hu Tech

Ingyen játszható a Plants vs. Zombies 2

Elsőként az iPhone-nal vagy iPaddel rendelkezők játszhatnak a PopCap nagysikerű játékának új részével, ami a korábbival ellentétben ingyenesen tölthető le. Az androidosoknak kicsit még várniuk kell.

hvg.hu Tech

A hét legnépszerűbb játékai

A hozzánk legközelebb álló britek összesített játékeladási toplistáján ezen a héten nem volt trónfosztás. A legérdekesebb jelenség a Last of Us-hoz kötődik: a korábban hat héten át első játék a múlt heti második hely után egy nagyot csúszott lefele.

hvg.hu Tech

Készül az új Mortal Kombat

A hivatalosan is készülőben lévő Mortal Kombat film producere "véletlenül" elszólta magát, és úgy tűnik, a film mellé új játék is készül.

hvg.hu Tech

Kínában is lesz Call of Duty

A kínai megjelenéshez a Call of Duty teljes történetét át kell írni, a játék célja ott nem lehet az oroszok legyőzése.

hvg.hu Tech

A hét legnépszerűbb játékai

Egy hétig tartott a Nintendo második helyen nyitott Pikmin 3-jának sikere, a Wii U egyik legjobban debütáló játéka már a legsikeresebb 10-ből is kicsúszott. Íme a legfrissebb európai játékeladási toplista.

hvg.hu Tech

Mobilokra is jön a Thor: Sötét világ

Felülnézetes akciójátékként helyezi mobilokra a Thor: Sötét világ című filmet a Gameloft. Az iOS-re és Androidra fejlesztett játékra ősszel számíthatunk, a trailer viszont már most elérhető.

1
43 44 45 46 47
53

A címlapról ajánljuk