hvg.hu Tech

7 jó játék potom pénzért

A Humble Bundle új akciójában hét, összesen 90 dollárba kerülő játék tölthető le annyiért, amennyit fizetni szeretnénk értük.

hvg.hu Tech

Érdekes játék a Google Street View-n

A GeoGuessr egy öt körből álló játék, melyben a Google Street View képei alapján kell kitalálnunk, hogy éppen hol járunk. A feladat sokszor nehezebb, mint elsőre tűnik.

hvg.hu Tech

Ingyenes az Angry Birds Space

Történetében először most először tölthető le ingyen iPhone-ra és iPadre az Angry Birds széria űrben játszódó része.

hvg.hu Tech

Tetris-ezzen mobilján ingyen

Androidos készülékekre, iPhone-ra és iPadre is ingyenesen tölthető le az eredeti játék hangulatát megőrző, de a modern korhoz gyorsított Tetris Blitz.

hvg.hu Tech

Játssza újra mobilján a II. világháborút

A World Conqueror 2 című mobilos stratégiai játékban a II. világháború újrajátszása mellett a hidegháborús események megbolygatására is lehetőség nyílik.

hvg.hu Tech

Videón a Forza Motorsport 5

A Forza 5 a fejlesztők reményei szerint új viszonyítási alapot jelent majd a versenyjátékokban.

hvg.hu Tech

Fotók az Xbox One-ról

Miközben a Sony továbbra is rejtegeti a PlayStation 4-et, a Microsoft a héten nem csak bemutatta, hanem fizikailag is megmutatta új konzolját. Íme néhány fotó minden egységéről, több szögből is.

hvg.hu Tech

Xbox One vs. PlayStation 4 vs. Wii U

A Nintendo és a Sony után a Microsoft is leleplezte a következő néhány évre szánt asztali konzolját, érdemes lehet végigmenni a specifikációkon.

Balogh Csaba Tech

Xbox One: itt a Microsoft új konzolja

Ahogy a Sony, úgy a Microsoft is újra szeretné írni a konzolok és a játék világát. Sőt, a Microsoft kicsit tovább is menne: az Xboxot egy konzol helyett inkább a lakás szórakoztató-központjaként képzelik el. Az Xbox 360 kiadása óta alaposan megváltozott nappalihoz alkalmazkodva a vállalat (majdnem) mindent szeretne egy minden-egyben jellegű rendszerben integrálni, ami csak a nappaliban történhet - mondta el Redmondban Don Mattrick, az Xbox-ért is felelős Microsoft-alelnök, aki lerántotta a leplet az új Xbox-ról. Úgy hívják: Xbox One.

hvg.hu Tech

Videón a PlayStation 4

Kiadta első, előzetes jellegű videóját a PlayStation 4-ről a Sony. A konzolt az E3 szakmai kiállításon viszik a nagyközönség elé.

hvg.hu Tech

Bezár az egyik Google szolgáltatás

Mobilos fronton erősít a játékok terén a Google, a Google+ közösségi szolgáltatásában viszont másfél hónap múlva bezárja a teljes játékos részleget.

hvg.hu Tech

Jön a Gran Turismo 6

Az eddig 70 millió példányban értékesített PlayStation játék hatodik része várhatóan az ünnepekkor kerül forgalomba.

Balogh Csaba Tech

Watch_Dogs: amikor Batmanről kiderül, hogy igazából polgárőr és informatikus

Ha sci-fi lenne, akkor inkább sci, mint fi. De a Watch_Dogs nem sci-fi kíván lenni. A Ubisoft ősszel megjelenő játéka inkább egy nagyon is közeli jövőre vonatkozó jóslat, egy olyan világ, melynek tulajdonképpen minden egyes eleme megvalósítható már ma is, maximum még keveset hallunk róla. Megfigyelés, kibertámadások és egy kis GTA – bemutatjuk az év egyik legnagyobb sikerének ígérkező játékát.

1
46 47 48 49 50 51 52

A címlapról ajánljuk