300 ezer magyar munkakereső szenzitív adatai váltak elérhetővé a neten
Tech

300 ezer magyar munkakereső szenzitív adatai váltak elérhetővé a neten

Mennyit érne, hogy megtudja, a beosztottjai, munkatársai, ismerősei, esetleg a főnöke nem elégedett a munkahelyével, és már javában másik állást keres? És ha a fizetési igényüket is megismerhetné? Nos, van egy jó – valójában borzasztóan rossz – hírünk: talán egy gondatlanságot kihasználva mindezt egyszerűen és ingyen megszerezheti.

hvg.hu Tech

7 játék mobilra és pc-re majdnem ingyen

A Humble Bundle legújabb csomagjában 120 dollár értékű játékot tölthetünk le úgy, hogy szó szerint annyit fizetünk érte, amennyit szeretnénk.

hvg.hu Tech

Elkapkodják az olcsó játékkonzolt

Megjelent, de valószínűleg a hatalmas igények miatt már alig kapható a 99 dolláros Ouya játékkonzol. Az Amazonnál órák alatt elfogyott.

hvg.hu Tech

A hét legnépszerűbb játékai

Hivatalos, rendszeresen közzétett magyarországi játékeladási toplista nincsen, de a gamer szempontból meghatározó, nem túl messze lévő Egyesült Királyságban hetente állítanak össze egyet. Íme a legfrissebb lista az aktuálisan legnépszerűbb játékokkal, előtte pedig a listavezető trailere.

hvg.hu Tech

A játék, amit tiltani fognak a munkahelyén

Semmilyen szoftvert, de még egy böngészőhöz tartozó bővítményt sem kell telepíteni a Google új, többjátékos módban is játszható játékához, ami így a céges informatikusok réme, egyúttal a telepítési jogosultság nélkül sok korlát közé szorított felhasználók kedvence lehet.

hvg.hu Tech

Elkaszálhatja az új Xbox-ot az USA

A legújabb hírek szerint nem csak játékosok, hanem már politikusok is ellenzik az Xbox One-hoz kapcsolódó új Kinectet. A héten két egyesült államokbeli képviselő lépett fel az új konzol megfigyelési funkciói ellen – írja a GameStar.

hvg.hu Tech

Valahol egy teljes évet csúszik az Xbox One

Korábbi pletykák szerint a PlayStation 4-nek az ázsiai (konkrétan japán) felhasználók örülhetnek majd először, egy friss értesülés alapján az Xbox One-nak pedig utoljára.

hvg.hu Tech

Videó: Halo 5 trailer Xbox One-ra

Az E3 játékszakmai expón a 343 Studios bejelentette a nagysikerű Halo sorozat következő, a novemberi Xbox One-on, de csak jövőre debütáló részét. 110 másodpercny bemelegítés következik.

hvg.hu Tech

Videón az Asphalt 8: Airborne

A gravitációnak üzen hadat a mobilokon legnépszerűbb autós játék új része. A nyári megjelenéssel tervezett Asphalt 8: Airborne című műről ennél sokkal többet egyelőre nem lehet tudni, talán csak azt érdemes megemlíteni, hogy a grafikán kívül már biztosan fejlődnek a multiplayeres lehetőségek is.

hvg.hu Tech

Ennyibe kerülnek a konzolok, 1995–2013

A Sony PlayStation 4 és a Microsoft Xbox One árbejelentése kapcsán felidézzük az utóbbi 18 évben megjelent gépek nyitóárát, illetve azt is, hogy ez az érték ma hány dollárnak felelne meg.

hvg.hu Tech

Fókuszban a játékok a jövő évi CES-en

A jövő január 7-én kezdődő CES szórakoztatóelektronikai kiállítás egyik kiemelt témája lesz a gaming, több nagy cég is bejelentéssel készül.

hvg.hu Tech

Itt a megújított Xbox 360

A következő generációs Xbox One bejelentése után aktuális gépe átszabott változatát is bejelentette a Microsoft.

hvg.hu Tech

Két ingyen játék jár havonta Xbox-on

A Microsoft hétfőn bejelentett Xbox Live Gold-előfizetőknek szóló újdonsága a PlayStation (Plus)-felhasználók átcsábításáról szól, de persze az is jól járhat vele, akinek soha semmi köze nem volt a PS-hez. Az első két ingyenes cím már meg is van.

hvg.hu Tech

Itt a Tetris kitalálójának új játéka

Alekszej Pazsitnov nevével kevesen találkozhattak, az általa kitalált Tetrist viszont nagyjából mindenki ismeri. Új játékát kifejezetten a mobilos felületet szem előtt tartva tervezte.

1
48 49 50 51 52
55

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával