Bejelentkezés  

Bodnár: ha a kormány nem ad pénzt, le kell állítani a metrót és a buszokat

Bodnár: ha a kormány nem ad pénzt, le kell állítani a metrót és a buszokat

A Liberálisok főpolgármester-jelöltje nem gondolja, hogy bármit lehetne folytatni Tarlós István munkásságából. Szerinte szükség lenne egy "nagytakarításra" a fővárosban.

Szijjártó Péter ígéretet tett

Szijjártó Péter megígérte, hogy ha az önkormányzati választás után a Bács-Kiskun megye déli részén fekvő, gazdaságilag hátrányos helyzetben lévő települések polgármesterei és parlamenti képviselői megkeresik egy komplex fejlesztési tervvel, amelyben kidolgozzák, hogy milyen jövőt szánnak a gazdaságfejlesztés, a külgazdaság szempontjából a térségnek, akkor segíteni fog.

MTI

Elemzők: Továbbra is Tarlós István a favorit

Elemzők: Továbbra is Tarlós István a favorit

Falus Ferenc visszalépése nem módosította érdemben az önkormányzati választások esélyeit, de megmutatta, hogy a baloldal nem tud úrrá lenni korábbi hibáin - állapították meg az MTI által kedden megkérdezett elemzők. Továbbra is szinte biztosra veszik Tarlós István jelenlegi főpolgármester újraválasztását, valamint azt valószínűsítik, hogy az átlagosnál kisebb lesz fővárosi részvétel az október 12-i önkormányzati választáson.

MTI

Szigetvári tiszteli Falust, mert visszalépett

Tiszteletreméltónak nevezte Falus Ferenc döntését, hogy visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Szigetvári Viktor, az Együtt - A Korszakváltók Pártjának ügyvezető társelnöke kedden Gyulán, hangsúlyozva, "ettől kezdve minden erőnkkel támogatjuk Bokros Lajost".

MTI

Nem kapkodnak Bokrosért az MSZP-ben

Nem kapkodnak Bokrosért az MSZP-ben

A párt kerületi polgármesterjelöltjeinek többsége nem fog együtt szerepelni a fővárosi MSZP által támogatott, az országos vezetés részéről viszont elutasított főpolgármester-jelölttel a következő két hétben. Az MSZP-ben viszont ismét súlyos töréseket okoztak az elmúlt napok eseményei.

Ujhelyi: "a Fidesz-hatalom bűnös szándékait megelőzendő, bejelentést teszek"

Az Európai Unió csalás elleni hivatalának, az OLAF-nak a véleményét kéri Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője, a párt alelnöke arról, hogy egyes fideszes politikusok összefüggésbe hozzák az önkormányzatoknak az elkövetkező évekre juttatott uniós fejlesztési források mértékét az októberi választások nyomán megalakuló önkormányzatok politikai összetételével.

MTI

Visszalépett Gyurcsányék székesfehérvári polgármesterjelöltje

Visszalépett a Demokratikus Koalíció székesfehérvári polgármesterjelöltje, Csabai Béla kedden az MSZP-Együtt-PM közös jelöltje, Márton Roland javára.

MTI

Vízosztással kampányol a Jobbik a "szeptemberi melegben"

Több budapesti helyszínen is vizet oszt a Jobbik Magyarországért Mozgalom az önkormányzati választási kampány részeként.

MTI

LMP-s almát ehetett, aki ma a Blaha felé járt

Többek között a vidék és a városok együttélésének fontosságára hívta fel a figyelmet az LMP, azzal, hogy kedden két politikusa, Sallai R. Benedek országgyűlési képviselő és Csárdi Antal főpolgármester-jelölt, valamint több aktivistája is almát osztott a fővárosi Blaha Lujza téren.

MTI

DK: "Perverz ajándék Pokorni Zoltán elképzelése"

A DK szerint visszaélés lenne a János kórház és Kútvölgyi klinika önkormányzati támogatása.

MTI

"Hazugság" felirattal látott el egy plakátot Karácsony Gergely

Az Együtt-PM zuglói jelöltje plakátot ragasztott a Róna utca és az Egressy út sarkán lévő óriásplakátra, amelyen egy neki tulajdonított idézet olvasható, miszerint utálja a "szocikat".

MTI

Tarlós: "Van, aki akkor sem választana meg, ha a családja életét menteném meg"

Tarlós: "Van, aki akkor sem választana meg, ha a családja életét menteném meg"

A főpolgármestert arról is kérdezték a Lánchíd rádióban, hogy leül-e Bokros Lajossal vitatkozni. Tarlós kitérő választ adott: Falus Ferenc részéről is volt ilyen kezdeményezés, de ez kezd értelmezhetetlenné válni, mert mi van, ha Bokrost is lecserélik.

MTI

Orbitális viccet sütött el a Magyar Hírlap Bokrosról

Orbitális viccet sütött el a Magyar Hírlap Bokrosról

A Magyar Hírlap glossza rovata kedden átalakult viccrovattá, a szerzőt, KCS-t a baloldali főpolgármester-jelölti cirkusz indította arra, hogy elsüsse ezt a bődületes viccet, amely egyszerre csap oda Falus Ferencnek és teszi nevetségessé Bokros Lajost. Lehet hahotázni!

Bokros elmondta, mi a legfontosabb feladat Magyarországon

Bokros elmondta, mi a legfontosabb feladat Magyarországon

Magyarországon a legfontosabb feladat a jogállam és a demokrácia helyreállítása - ezt mondta Bokros Lajos, a MoMa főpolgármester-jelöltje, aki szerint "kiszélesedett a demokratikus ellenzék koalíciója".

A budapesti MSZP-nek különvéleménye van Bokrosról

A budapesti MSZP-nek különvéleménye van Bokrosról

Az MSZP elnöksége nem támogatja a Modern Magyarország főpolgármester-jelöltjét, a budapesti párttanács viszont hétfő este úgy határozott, hogy Bokros mellé állnak. Kunhalmi Ágnes budapesti pártelnök mindenkit felszólított, hogy szavazzon Bokros Lajosra. Tóbiás József pártelnök viszont Gyurcsányékat hibáztatja, amiért a tárgyalások közepette elvesztették Horváth Csabát.

Bokrost ostorozta Kövér a dunaújvárosiak előtt

Bokrost ostorozta Kövér a dunaújvárosiak előtt

A rezsicsökkentés folytatása, a devizahitelesek megsegítése és a munkahelyteremtés együttesen teremthetik meg a családok egzisztanciáját a Dunaújvárosban kampányoló Kövér László szerint. Bokros Lajosról is volt egy-két szava.

Orbán megmondta, mi kell Paksnak: "Egy igazi sportkarakter"

A kormányfő szerint Paks frontvárosnak számít, az ország egyik legnagyobb fejlesztésének helyszíne lesz a következő években, érthető, hogy mindenkit izgat a paksiak véleménye - mondta egy interjúban. Arról is beszélt, pártja miért egy volt olimpikon polgármesteri jelölését támogatja, és miért nem az atomerőműves szakembert.

Gyurcsány ma este ugyanazzal kampányolt, mint Orbán

Összefogásról beszélt Gyurcsány Ferenc Debrecenben, amikor Bokros Lajos főpolgármester-jelölti támogatásáról kérdezték. Közben a miniszterelnök Bicskén szintén az összefogás fogalmával kampányolt.

Orbán kölcsönkérte a baloldal egyik kulcsfogalmát, és azzal kampányolt

Orbán kölcsönkérte a baloldal egyik kulcsfogalmát, és azzal kampányolt

A miniszterelnök Bicskén elárulta, hogy ő az összefogást tartja a legnagyobb értéknek, ami az elmúlt években Magyarországon megszületett. Ha összefogás van, olyan eredmények születnek, amikre magunk sem mernénk gondolni – mondta.

Nem támogatja az MSZP elnöksége Bokros Lajost

Nem támogatja az MSZP elnöksége Bokros Lajost

Információink szerint az MSZP országos elnökségében a többségi álláspont az, hogy a párt ne támogassa Bokros Lajos főpolgármester-jelöltségét.

12390

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X