Bejelentkezés  

Klezmerrel és Macskajajjal várnak a kampányzáró bulik

Utolsó frissítés:

Szerző:

Az MSZP a Vörösmarty téren tartja az április 7-i kampányzáróját Gyurcsány Ferenccel és a Budapest klezmer Banddel, míg az SZDSZ a Liberális Házba várja szintén pénteken a szimpatizánsait játszóházzal és Boban Markovic Orkestarral.

MSZP
Az MSZP a Vörösmarty téren tartja budapesti kampányzáróját pénteken. A szocialista párt budapesti szervezete által szervezett kampányzárón és szolidaritási koncerten Gyurcsány Ferenc, az MSZP miniszterelnök-jelöltje lesz az egyik fő szónok.

Beszédet mond Hiller István, az MSZP elnöke és Molnár Gyula, a párt budapesti elnöke. A rendezvényen várhatóan fellép a Budapest Ragtime Band, a Budapest Klezmer Band és a Kalyi Jag.

SZDSZ
„Egy könnyed, felhőtlen, mosolygós időszak vége” – ezzel a felhívással vár mindenkit kampányzáró rendezvényére a Szabad Demokraták Szövetsége pénteken késő délutántól a budapesti Városház-parkba.

A belvárosi helyszínen több mint egy hónappal ezelőtt felállított Liberálisok Háza előtti tér péntek déltől játszóházzá alakul, tizenkét szakember délután 4 óráig várja a legkisebbeket babajátszótérrel, ugrálóvárral, korhatártól függetlenül mindenkit mozgásra és ügyességre épülő játékokkal, élő csocsóval. A játék közben délután 2-kor a Kovács Pisti Baráti Kör kakaópartija kezdődik.

A szabadtéri színpadon 17 órakor kezdi koncertjét a Kowalsky meg a Vega, Kuncze Gábor, SZDSZ-elnök kampányzáró beszédét délután 6-kor lehet meghallgatni, őt követi fél 7-től a Romano Drom és a Macskajaj című filmből ismert Boban Markovic Orkestar (SCG) koncertje. Sötétedés után – ahogy a tavaly októberi téravatón – ismét megfestik a „Mi Terünket” a házakra vetített, képzőművészek által készített színes képekkel.

A liberális párt ugyanezen a helyszínen tartja rendezvényét, az országgyűlési választások első fordulójának éjszakáján, vasárnap.

Fidesz
Orbán Viktor tegnap úgy nyilatkozott, hogy árvízvédelmi munkára biztatja a pártja aktivistáit, szimpatizánsait , annál is inkább, hogy "kampányzárót amúgy sem terveznek".

MDF
A Magyar Demokrata Fórum az árvízkárosultak javára ajánlja fel a kampányzáróra szánt összeget. Tovább

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X