MTI / hvg.hu Vállalat + Vezető

Csányi útonállóként utalt riválisára

Csányi Sándor OTP-vezér keményen nekiment egy keddi beszédében annak a vállalkozónak, akitől szerinte sikerült megmenteni a Kite mezőgazdasági céget. Elképzelhető, hogy Bige Lászlóra, a Péti Nitrogénművek Zrt. tulajdonosára utalt.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Így csípheti el az olcsó repülőjegyeket

Egy amerikai-brit kutatás azt vizsgálta, hogyan dolgozik a légitársaságnál az a szakember, akinek a lehető legmagasabb áron kell eladnia a jegyeket. Aki olcsón szeretne utazni, annak az ő eszén kellene túljárnia, jó nagy hátrányból indulva. Ez nem könnyű, de nem is lehetetlen vállalkozás.

MTI / hvg.hu Vállalat + Vezető

Ügynökei miatt 30 milliós sallert kapott itthon az ACN

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálata szerint az ACN Communication Hungary Kft. (ACN) a közvetítőválasztás keretében nyújtott telefon-szolgáltatások népszerűsítésekor szóbeli tájékoztatásaival, szerződéses dokumentumaival tisztességtelen magatartást tanúsított 2013-ban.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Sokba kerülhetnek a GM-nek a kikapcsolódó biztonsági övek

Arizona állam 3 milliárd dollárt kér számon a General Motorson, amely a vád szerint szándékosan titkolta el a járművek biztonsági hiányosságait – közölte a New York Times. Thomas Horne állami főügyész szerint a GM így vásárlók százezreit károsította meg, sőt harminc halálesetért is felelősség terheli.

MTI Vállalat + Vezető

Megszédült a Raiffeisen a rubel zuhanása miatt

Jelentősen, csaknem felével csökkent a Raiffeisen bank konszolidált profitja az idei első kilenc hónapban, elsősorban az Ukrajna miatti rendkívüli tartalékolás hatására, illetve az orosz rubel árfolyamgyengülése következtében. A magyar leány vastagon veszteséges volt.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Matolcsy unokatestvére venné meg állítólag Töröcskei bankját

Vételi ajánlatot tett a Széchenyi Bankra a Matolcsy György unokatestvére által birtokolt NHB Növekedési Hitel Bank - írta az Origo egy birtokába került dokumentumra hivatkozva. Az NHB a portálnak viszont tagadta, hogy vételi ajánlatot tettek volna és azt írták, nem is folytatnak erre vonatkozó tárgyalásokat a részvényesekkel.

Torontáli Zoltán Vállalat + Vezető

Vili bácsi cége beelőzte a multikat

Öldöklő árverseny dúl a tetőcseréppiacon. Az fogy, ami tíz forinttal olcsóbb a többinél, így elvileg a nagy multiknak áll a zászló. A gyakorlat azonban mást mutat: egy bólyi székhelyű magyar társaság adja el a legtöbb cserepet. Itt a példa arra, hogy egy gyors mozgású közepes vállalat hogyan tudja leelőzni a nehézkesebb nagyokat.

MTI Vállalat + Vezető

Lehalt egy program az OTP-nél, gond van a fiókokban

Egy támogató program átmeneti meghibásodása miatt egyes banki szolgáltatások nem, vagy csak korlátozottan érhetőek el az OTP bankfiókjaiban, az OTPdirekt internetes banki felület pedig hétvégi üzemmódban fogadja a megbízásokat – közölte a bank.

1
54 55 56 57 58
61

A címlapról ajánljuk