Torontáli Zoltán Vállalat + Vezető

Fészerből indult, kényszer szülte, milliárdos cég lett belőle

Egy egykori pártirodából és egy fészerből indult, de húsz év alatt közel 10 milliárd forint éves forgalmú céggé fejlesztette a vállalkozását Bodrogai Ferenc, a Forest-Papír tulajdonos-ügyvezetője, aki az elején a közelébe sem akart menni a papíriparnak. A cégvezetőnek sarkos véleménye van szinte mindenről. Mérges a kereskedelmi láncokra és az ügyeskedőkre, az áfával trükközőkre, szerinte az Európai Unió egy katyvasz, amellyel szemben Magyarország pénzügyi forgalma negatív, állítja, a hipermarketeknek erősen leáldozóban van, a politikához pedig nem szabad dörgölőzni.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Kristóf Györgyi

Kristóf Györgyi, interim menedzsment szakértő. A magyar és nemzetközi interim piacot megismerve magyar, holland és német együttműködő partnerekkel a Hammel & Hochreiter interim menedzsment szolgáltató ügyvezetőjeként a felsővezetői humán erőforráshiány azonnali pótlására specializálódott. Nem átlagos karrierútja során több funkcionális területen és több iparágban szerzett tapasztalatot, volt értékesítési vezető, emberi erőforrás vezető, gazdasági vezető is. A hazai gyakorlatban az interim menedzsert legtöbbször valamilyen válságos, vagy változást igénylő helyzetben hívják, így Györgyi abban tud segíteni, hogyan oldjon meg nem szokványosan, könnyen kezelhető üzleti helyzetet professzionálisan, pl. különböző üzleti területek gyenge működésének optimalizálását, vagy a funkcionális területi vezető azonnali pótlását, a cégutódlás kérdését és az utód felkészítését, vagy egy cég eladásra való felkészítését.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Solymosi Krisztina

Solymosi Krisztina a KANOA Group vezető trénere, coach. Készségfejlesztéssel foglalkozik, ezen belül egyéni és csoportos vezetésfejlesztésre specializálódott. Cégvezetőknek segít abban, hogyan oldják meg a rutinnal elvégzett feladatokon kívül azt a szakmai és emberi kihívást, amivel vezetőként szembe kell nézniük, és hogyan tanulják meg az ehhez szükséges magatartásformát, hogyan lendüljenek tovább a nehézségeken. Speciális viselkedésmódra készít fel, hogy a a szakmai tudás és tapasztalat mellett karizmatikus, hiteles, empatikus és hatékony vezetővé válhasson valaki.

hvg.hu Vállalat + Vezető

dr. Papp Erika

dr. Papp Erika ügyvéd és a CMS, jogi és adótanácsadással foglalkozó ügyvédi iroda, bank- és pénzügyi jogra szakosodott csoportjának vezetője. Elsősorban a pénzügyi szektor részére nyújt tanácsot Magyarországon és régió szerte. Több éves tapasztalatot szerzett az üzleti jog területén, így az általános társasági jogban, bankjogban és értékpapírjogban. Átfogó tudással és tapasztalattal rendelkezik bankjogi területen és számos ingatlan- vállalati- és projektfinanszírozás, valamint restrukturálási-, derivatív-, befektetési-, szabályozási- és tőkepiaci ügylet során járt el ügyvédként. Bankjogi és finanszírozási kérdések jogi aspektusait érintően, szívesen áll rendelkezésre.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Kárpáti Attila

Kárpáti Attila ügyviteli szaktanácsadó, a Contact Plus Consulting Kft. ügyvezetője. Cége, mint az egyik legnagyobb SAP Business One viszonteladó, a KKV szektor részére biztosít magas szintű, nemzetközileg is jegyzett ügyviteli megoldásokat. Több mint 20 éves tapasztalattal, számos bevezetéssel a háta mögött nyújt segítséget a KKV szektor ügyvitel szervezési problémáinak megoldásában. Abban tud segíteni, hogy mikor és milyen esetekben van szükség egy ügyviteli rendszer felállítására, megvételére, mennyire fogja ez segíteni az üzletmenetet, mit várhat tőle a cég, milyen típusú rendszerre van szüksége? Ha már van meglévő rendszer, milyen esetek indokolják, hogy nagyobb rendszert válasszon?

1
53 54 55 56 57 58 59
A címlapról ajánljuk