Miért a sorosozás?
Itthon

Miért a sorosozás?

A megtámadottak és megsemmisítésre ítéltek mindegyike arra emlékezteti a vezért: régen más volt, másban hitt és mást hirdetett.

Marosán György Itthon

Miért a sorosozás?

A megtámadottak és megsemmisítésre ítéltek mindegyike arra emlékezteti a vezért: régen más volt, másban hitt és mást hirdetett.

Németh Róbert Kult

Bob Dylan vagy

Szinte bármi lehetsz, ha Bob Dylan vagy. Szinte akármi is vagy, Bob Dylan vagy.

Bicsérdi Ádám Kult

Sose lesz vége a 80-as éveknek – a Petőfi az új TTT?

A nemrég bejelentett Petőfi Zenei Díjjal még nagyobbá válhat a szakadék az elit és a feltörekvő előadók között a magyar könnyűzenében. A helyzet lassan a tűrt-támogatott időkre emlékeztet. Vélemény.

Seres László Itthon

Seres László: Isaura TV

A sztori készen áll: Árpád, Andy, Timi, Lőrinc ültetvényes és a Caudillo élete. Vélemény.

Radó Péter Itthon

Klik Bicskéig

Amikor méltatlan támadások érték a rendszer egyik szimbolikus vívmányát, a felcsúti kisvasutat, a válasz dacos kiállás volt: meghosszabbítjuk Bicskéig. Ugyanez a gyermeteg makacsság jellemzi a kormány oktatáspolitikáját is. Vélemény.

Dedák István Gazdaság

Unortodox sereghajtók

Az igazi botrány a nemzetközi összehasonlításban rejlik. 2016 elejére a magyar gazdaság az unió sereghajtójává vált, még a súlyos válsággal küzdő Görögország sincs mögöttünk.

Térey János Kult

Térey János: Ragadd meg az acélból formált fegyvereket!

„Kezet fogunk, ő váratlanul átölel, s én alkonyati sugárkoszorúban sétálok ki a képből. Ide jön majd a Vége főcím, és az a nagyon hatásos zene, amit már megkomponált Géza embere”. Forgatás a Káli-medencében, zombik és borterasz. A József Attila-díjas alkotó írása a hvg.hu tárcasorozatában.

Balavány György Itthon

Bocs, puszi – és akkor ennyi?

Az igazi bocsánatkérés nem könnyű vagy olcsó, és egyáltalán nem játék. Bevezetés az eszkuzológiába, a Kiss László-ügy apropóján.

Hercsel Adél Élet+Stílus

A kecsegén túl

A professzionális szintre fejlesztett szabadidős tevékenységekkel, teszem azt a gyeplabdával, a ping-ponggal vagy szánkózással ellentétben a főzés egy valódi szakma.

Puskás Panni Itthon

Tudod, hogy nincs bocsánat

Ugye, nem nyalja be senki, hogy Kiss László megannyi ellenkezés és tagadás után most hirtelen megbánta bűneit? Ugye, nem?

1 2 3 4 5 6 7
332
A címlapról ajánljuk