Sósavat a pofátokba!

2013. március 08., péntek, 16:07 • Utolsó frissítés: 2013. március 08., péntek, 16:56
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

„A diákok keresik a maguk igazát, de egyet meg kell érteni, hogy a törvény és a jogkövető magatartás minden magyar állampolgárra vonatkozik!” (Sz. Ferenc)

Sz. Ferenc történetét csak hézagosan ismerjük. Sz. Ferenc bűnöző, gyilkosság elkövetése miatt ítélték el tizenkét évvel ezelőtt, mert a vád szerint három másik társával szabályosan kivégezték kábítószer-kereskedelemmel és pénzváltással foglalkozó főnöküket. Sz. Ferenc tíz év után szabadult, Facebook-profilja szerint jelenleg a Ferencvárosi Torna Clubnál dolgozik, tehát K. Gábor alkalmazottja. K. Gábor föltehetőleg ezt nem fogja elismerni, de ez esetben számot kéne adnia arról, hogy Sz. Ferenc miért fotózkodik sűrűn a klubház látogatóktól elzárt részein nyakában a klub által kiállított igazolvánnyal, többnyire a Fradi Security formaruhájában.

Mindez azért vált érdekessé, mert Sz. Ferenc tegnap megjelent a Lendvay utcai pártház védői között, bár az nem valószínű, hogy a későbbiekben róla nevezik el – még ha átmenetileg is – a Fiumei utat.

Azonban Sz. Ferenc föltűnése a székháznál alighanem új fejezetet nyit a kormány elleni tüntetők és kormánypártiak kommunikációjában, noha annak színvonala eddig sem volt emelkedettnek nevezhető, mint ahogy azt Sz. Miklós Zsolt debreceni szurkoló és korábbi fideszes képviselőjelölt, illetve az általa „buzinak kinéző, kisbarátomként” aposztrofált egyetemista párbeszédéből már megtapasztalhattuk. Igaz, legalább nem ütötte le, vagy rúgta hasba, mint H. Árpád nemközszereplő a terepjárója előtt átsuhanó középkorú házaspárt.

X. bácsi történetét egyáltalán nem ismerjük. Nem tudjuk, hogy mi indította arra, hogy sósavat követeljen a demonstrálók képébe, és saját kezűleg próbálja befogni az egyikük száját. A fölvételek alapján ő sem egy rokonszenves ember, de ismétlem, nem tudjuk, mi áll a háttérben: családi megpróbáltatások, vagy komolyan úgy hiszi, hogy a nemzetközi kommunista összeesküvés egy újabb megnyilvánulása az akció?

Teljesen tisztában vagyunk viszont B. András és M. János előéletével. Az előbbi egykori pártállami oldalkocsi csődítette az ellentüntetőket – így X. bácsit is – a székház elé, hogy akadályozzák meg a törvénytelen foglalást, noha máskor a szent célok érdekében való erőszakos föllépés nincsen ellenére. Míg az utóbbi által vezetett minisztérium szintén a jogszabályok be nem tartása miatt akadt ki. Az Amnesty Internationalnek címzett (hogy miért nekik, az rejtély) közleményükben úgy fogalmaznak, hogy „nem a demokrácia és a szólásszabadság eszköze az, amikor egy legitimáció nélküli csoportosulás egy társadalmi és szavazói támogatással bíró párt működését és tekintélyét, valamint a magyar jogszabályokat sértő lépést tesz”, továbbá a tárca „aggasztónak és elfogadhatatlannak tartja azt, ha egy nemzetközi jogvédő szervezet olyan csoportosulást támogat, amely szándékosan vét a törvények ellen".

Van ebben igazság.

A székházba behatolókat felelősségre lehetne vonni, és igen széles az a paletta, hogy mi alapján, szabálysértési alakzatoktól a garázdaságon át egészen brutális tényállások is szóba jöhetnek, de tippeket adni nem szeretnék. Adott esetben csak az igazságszolgáltatás nagyvonalúságán múlik, hogy minek minősíti a cselekedetüket. Egy képviseleti demokráciában nem szokott a diákcsínyek közé tartozni, ha egy törvényesen működő párt központját megszállják, gondoljunk csak arra, hogy mi lenne fordított esetben: ha Sz. Ferenc készülne áttörni fiatal aktivistákon, hogy bejusson a Milla vagy az LMP főhadiszállására. Azt hiszem, a többség rendőrért kiáltana. Ám a tüntetőket nem följelentés és intézkedés várta, hanem S. Gabriella és K. Máté aprósüteménnyel. (Bár megoszlanak a vélemények, hogy melyik a kellemesebb.)

Ez sem véletlen.

Ugyanis az ténykérdés, illetőleg az igazságszolgáltatás döntésének kérdése, hogy mi a jogszerű, az viszont, hogy a jogszerű eljárások kinek az érdekében történnek, az erő vagy közmegegyezés kérdése. Ahogy X. bácsi meg lehet győződve arról, hogy a tiltakozók valamiféle háttérhatalom érdekében teszik, amit tesznek, másoknak is lehet olyan érzésük, hogy a hatalom nem őket szolgálja, nem részesei a szabályok kialakításának, csupán elszenvedői azoknak. Minél több mindent akar szabályozni a jogalkotó a szimpla adásvételi viszonyoktól életmód-vezetésen át a véleménynyilvánítás különböző formáiig, annál nagyobb az esélye annak, hogy egyre többen érzik úgy, hogy puszta létüknél fogva kirekesztődnek a közösségből.

Az alkotmányozó felelőssége éppen az, hogy minél kevesebben érezhessék úgy, hogy kirekesztődnek az államból, hogy lehetőség szerint mindenki közös kompromisszumként tekintsen az államélet alapját jelentő szabályokra – ellenkező esetben fölbomlik az állam.

Magyarország ezen a lélektani ponton már régen átesett, csak a tehetetlenség, a megszokás, a külső kényszer tartja egyben az állami rendet. Kérdés, meddig. Egy ennyire szétesett országban kétszer is meg kell gondolni, hogy mikor lép föl valaki az állam teljes kényszerítő erejével. Ezért nem reszkírozták meg, hogy rendőrökkel hurcoltassák el a tüntetőket, mert jó páran föltehették volna a kérdést – amelyet föl kell tennünk nekünk is –: ugyan miféle törvényes rend az, amelyik Sz. Ferencet, Sz. Miklós Zsoltot, H. Árpádot, B. András uszító lapját, és leginkább S. Lajost védi azokkal szemben, akik egyelőre még semmi mást nem tettek, mint belenőttek ebbe a rendszerbe?

 

A demonstrálók egyébként alaposan körülnéztek a székházban, és az egyik szemetesben a következőt találták:

183 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2013. március 14., 16:44 egy senki

Ha egy köztársasági elnök azt mondja, hogy nem tehet mást, kénytelen aláírni a negyedik gránit átalakító módosítást, akkor egy "kis" rendőrtől mit is várnak egyesek?????? (Ebben a gigantikus DEMOKRÁCIÁBAN.)

A "kis" rendőr
- spontán, saját gondolatai, érzései alapján nem cselekedhet, csak parancsra, különben megbüntetik, leszerelik, kirúgják;
- nem biztos, hogy van olyan felesége, aki kevéske fizetése mellett simán elővesz 20 millió forintot, hogy álmaik házát megvehessék, a felvett hitelt egy összegben kifizessék (1-2 gyermek mellett), ha a kis rendőr kellemetlen anyagi helyzetbe kerülne;
- nem biztos, hogy van olyan rokona, akitől pont akkor tudna 10-50 milliókat örökölni, az előbbiek rendezése, illetve kompenzálása érdekében;
- nem biztos, hogy van olyan ismerőse, aki mástól elvett pénzekből be tudna segíteni, jótékonykodni, nemzeti mecénásként őt is támogatni;
- stb., stb.!!!!!

A baj a "nagy" rendőrökkel kezdődik. Persze ők sem tagadhatják meg a parancsot, de nem mindegy, hogy mikor, kikkel szemben és hogyan intézkednek!!! Nekik, VAN mérlegelési lehetőségük.

A "legnagyobb" rendőrök felelőssége a legnagyobb, mivel nekik kellene közvetlenül ellenállni a nem megfelelő politikusi elvárásokkal, igényekkel, utasításokkal szemben!!!

Mivel a hal is a fejétől bűzlik, így nem a "kis" rendőröket kell számon kérni, elszámoltatni, hanem MINDIG felülről kellene kezdeni!!!!! (Ezt persze, csak egy igazi demokráciában lehet meglépni.)

Egyébként,
valaki elszámoltatta-e azt a civil ruhást "rendőrt", aki III/III-as módszereket alkalmazott a metron közlekedő diáklány esetében? Esetleg a főnökét, vagy annak a főnökét?

Amíg ilyenek megtörténhetnek, addig HAZUDIK, ki azt mondja, hogy DEMOKRÁCIÁBAN, JOGÁLLAMBAN élünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. március 14., 11:46 Kferkó

Kedves Tourist!

Én nem ismerem Önt, korát, nemét sem, ezért ahogy illik magázom. Én nem idejöttem, hanem itt voltam a HVG indulása óta, azóta előfizetője is vagyok sőt a talán elődjének tekinthető Magyarország hetilapnak is az voltam a 70-es évek legelejétől. Ennyit a történelemről.

A HVG mostani hangvétele számomra nem elég mértéktartó. Írtam is már nekik ebben az ügyben. A minél több olvasó megtartásához szerintem visszafogottabb hangvétel kellene, amelyik nem köthető pártokhoz. A példányszám, legalábbis pénzügyi oldalról nem számít persze, ha a Hit Gyülekezete áll esetleg a lap mögött (lásd ATV) vagy Soros György valamelyik alapítványa, vagy valami hasonló. Nem pénzögyi oldalról szerintem akkor is fontos lenne, hogy minél többen olvassák. Kezdetben a balliberális vonal nem látszott annyira, mint mostanság. Ez az ő döntésük.

Az egyebeket illetően pedig, mivel én végigéltem a Rákosi és Kádár rendszert, sőt szenvedő alanya is voltam annak ellenére, hogy akkor még gyerek voltam (apám egyedül dolgozó kisiparos volt, egyáltalán nem jómódú ember, ez azonban nekem "egyéb" származást jelentett, amivel nem vettek fel még gimnáziumba sem normális módon, mint másokat). Ez folytatódott az egyetemen is. Nekem minden tanulási lehetőség dupla energiába került. Nem részletezném, őseim mindkét ágról kétkezi, rendes, munkás-paraszt emberek voltak. Engem fafejű politikai okokból mégis sokáig szívattak. Végül mint saját jogon munkás származású (szakmunkás is kényszerűségből lettem, mert természetesen az egyetemre is csak kerülővel vettek fel) végül népköztársasági ösztöndíjasként végeztem majd magas vállalati beosztasokban dolgoztam sőt az országot is képviseltem nemzetközi szakmai szervezetben.

Az évekig tartó teljesen fölösleges, indokolatlan szívatást azonban nem felejtettem el. Mivel a marxista egyetemen is szereztem diplomát filozófiából, ezért eligazodom a politikában.A kommunistákat azonban ne mutassa be nekem senki, ismerem őket. Valami nyugati tipusú szociáldemokrata pártra viszont valóbanszükség lenne. Olyanra, amilyen háború előtt nálunk is volt. Akkor nem soklmindenkit érdekelne, ha egyik párttól átmegy a kormányzás egy másik kezébe. Úgy mint például Angliában. A fiatalok persze most is meg akarják váltani a világot és mindent jobban tudnak.

Erről talán ennyit.

Üdv.

Kferkó

2013. március 13., 17:05 egy senki

Ó a kis süti osztogató! Hát senki sem fogadta el az "általa" hozott, s általa készített "sütiket"?

Akkor min csodálkozunk, ha megint habzik a szája, és nagy bátran (a fityiszes fiúk támogatásával) mégis csak feljelentik az "ostromló" fiatalokat!:

"Feljelentést tesz a Fidesz ismeretlen tettesek ellen a budapesti, Lendvay utcai pártszékház udvarának múlt heti elfoglalásakor történtek miatt.
Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján közölte, azért tesznek feljelentést, mert a tüntetők megtámadták a kormánypárt székházát, erőszakosan behatoltak az épületbe, betörték az ajtót, az üveget, felmásztak az erkélyre, megrémítve mindezzel az ott dolgozókat.

A szóvivő kirívónak nevezte a történteket, mint fogalmazott, a demokratikus intézményrendszert támadták meg."

Akkor a fiatalok is feljelenthetnék a fityiszt, hisz gyilkosokat, gengsztereket, ultrásokat, és még savazó, őket molesztáló, "harmadik lábon" rugó véderőket használtak ellenük!!!

BIZONY EZ KIRÍVÓ ESET VOLT, HISZ A DEMOKRÁCIÁÉRT DEMONSTRÁLÓ FIATALOKAT ÉRT ILYEN ATROCITÁS EGY KORMÁNYPÁRTTÓL!!!

A FITYISZ MEGINT BEBIZONYÍTOTTA, HOGY VAN MÉG LEJJEBB, MÉG LEJJEBB!!!!!

EZ SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!

2013. március 13., 11:26 Tourist

2013. március 12., 19:39 Kferkó

Engem itt mindenki ismer, tudja milyen úriember vagyok, te meg idejöttél, egy politika védelmében, mely szerint tiltakozó gyerekekre gyilkosok felbérelése a megoldás. Nos annyit megmondhatok, hogy ezt a világon sehol nem tolerálják. Én magam sem. Nagyon kihúztátok a gyufát, s most rátok borul művetek. Schiller szavaival:

“Hol csak nyers erôk vetekednek,
Alkotás abból nem születhet ;
Ha minden féket félrevet
Egy nép, jólét ott nem lehet.

Jaj, mikor egy város ölében
Fölgyûl a gyúlékony anyag.
Láncát tépve, önérdekében
A bosszús nép kardot ragad.
Akkor a harang kötelébe
Kap a zendülés, s húzza, hogy
Csak békeszóra szentelt érce
Hirdesse az erõszakot.
Szabadság, egyenlôség ! – zúgják,
És a polgár fegyverben áll ;
Megtelnek a csarnokok, utcák,
S a hóhérbanda körbe jár.
És hiéna lesz itt a nôkbôl,
A borzalom tréfa nekik ;
Még az ellenség szíve gôzöl,
S már párduc-foggal szétszedik.
Nincs többé szentség.
Szertefoszlik
Már minden jámbor félelem.
A jó helyébe lép a rossz itt,
S minden bûn szabadon terem.
Oroszlán-keltés veszedelmes,
Tigrisfog-marás eltemet :
De százszorta félelmesebb lesz
Náluk az ember-ôrület.
Jaj annak, ki az örök vaknak
Kezébe szent fáklyát ad át!
Fényét nem látja, gyújtogat csak,
S fölperzsel várost és hazát.”

2013. március 13., 11:12 egy senki

Hova is tartunk?

"Külföldi elemzők: gyors összeomlás előtt áll Magyarország
napi.hu 2013. 03. 13. 10:28

Ha a magyar kormány és a jegybank folytatja erősen unortodox politikáját, akkor rövid időben belül összeomolhat az ország finanszírozása - állítja a Danske Bank elemzője.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök vissza akarja szorítani a külföldi bankok magyarországi jelenlétét, egyre mélyülő összeütközésbe került az Európai Unióval és öt hónapos csúcsra lökte az ország tartozásainak adósságbiztosítási felárát (cds) - kezdi a tegnapi nap magyarországi eseményeit összefoglaló tudósítását a Bloomberg. Idézi a reakciókat a kormányfő megjegyzésére, miszerint 50 százalékos magyar tulajdont szeretne látni a magyar bankrendszerben. Az olasz Intesa Sanpaolo vezérének kifakadása mellett - Magyarország rémálom -, a dán Danske Bank A/S elemzőjének megállapítását is átveszi. Eszerint Orbán gyakorlatilag államosítással fenyegette meg a pénzügyi ágazat egy részét."

Ez lenne a "fellendülés" éve?

2013. március 13., 11:02 egy senki

Kedves fityisz világ!

Nem sósavas békameneteket kell szervezni, teljesen spontán, és természetesen CIVIL kezdeményezésként, hanem egy kicsit oda kellene figyelni:

"Kiszáll az RWE a Tigázból?
Index
2013. március 13., szerda 09:11 |

A német RWE értékesíti a Tigázban meglévő kisebbségi részesedését, a többségi tulajdonos olasz ENI-nek - értesült a Népszabadság.

A Magyarország területének harmadán gázhálózatot üzemeltető Tigáz az 1995-ös nagy privatizációs hullámban került az olasz ENI-csoport tulajdonába, akkori hírek szerint 172 millió dollárért. Ezután az Elmű, az Émász, a Mátrai Erőmű privatizációjában sikeres német RWE a Tigázból is részesedést vásárolt, a német konszernnek mára összesen 44 százaléka van a cégben.

A lap azt írja, a Tigáz az utóbbi években többmilliárdos, esetenként tízmilliárdos veszteségekről számolt be. Ráadásul a közműszektorra kivetett új adók, a magas beszerzési és mélyen tartott eladási tarifa a veszteség további növekedését vetítik előre.

A lap szerdai számában azt írta, hogy az ügyletre vonatkozó kérdésükre az ENI nem válaszolt, az RWE-nél pedig azt közölték: "spekulációkat nem kommentálnak". A kisebbségi részvénycsomag eladása azonban jól illeszkedne a német anyacég adósságcsökkentő programjába.

Az RWE egyébként az eladás után is meghatározó szereplője maradna a magyar energiapiacnak, a Főgázban is van tulajdonrésze, többségi tulajdonosa az ELMŰ-ÉMÁSZ csoportnak, és a Mátrai Erőműnek."

2013. március 12., 23:39 egy senki

Ha már szóba került a fantasztikus fityisz gazdaság:

"Forintzuhanás: a "szakadási zónában" vagyunk

2013. március 12., kedd, 17:56 •
Szerző: hvg.hu

Az elemzők is mondhatni a sötétben tapogatóznak, hogy hol lehet a forintgyengülés következő megállója. Az ugyanakkor biztosnak látszik, hogy ha a 307-es szint is elesik, onnan már rohamléptekben teheti meg a forint az utat a 315-ös kurzusig. Jelenleg egy kritikus ponton állunk.

Kedden megismétlődött a forint hétfői hirtelen gyengülése, a magyar fizetőeszközt az euróval szemben a 306-os szint fölé lökték. Legutoljára tavaly nyáron volt ilyen gyenge a forint, vagyis kilenchavi mélypontján van a magyar fizetőeszköz. A 307-es szint egyelőre még tartja magát, ha ez elesik, akkor 310-315 forint közelébe is könnyen lendülhet majd az euró."

Még szerencse, hogy este az ELLENSÉG pihenőre ment, így a forint 306-ra tudott erősödni.

Vajon mi lesz holnap?

Amint látjuk, vannak olyanok, akik még a mával sem voltak tisztában, nem hogy a tegnappal! Akkor érdekli-e őket a holnap???

Persze kell egy cizellált, emberi érzésekkel át nem szőtt, de finom lelkivilágot sem tükröző, inkább csak finomkodó, és főleg lenéző hozzászóláska, hisz még is csak egy BÉKÉS, de főleg volt mszmp, kisz, munkásőr, III/III-as, stb., stb. NARANCSOS bácsika elszólta magát, sőt inzultált egy az előbbiekkel nem rendelkező fiatalt, egy diákot!!!

Bizony jóvá kellene tenni, de nem így!!! Ezzel csak rontani lehet a helyzeten.

2013. március 12., 23:28 egy senki

Kedves "Kferkó"!

Kedves Hölgyeim és Uraim!

Kedves Barátaim!

Ad.1.:
Mi az 1/3-os kisebbség - bár nehéz elhinni -, de sejtjük, hogy a még "Á"der testvér alá fogja írni. (Lásd "tek"-es intézkedés, stb.)

Az AB-ben kik is vannak többségben? Ha fityisznek tetsző döntést hoznak, akkor azt miért nem támadták meg? Naná, hogy nincs kettős mérce!

Sólyom úr is csak addig volt jó a fityisznek, amíg használhatták? Amint kinyílt a szeme, akkor már lehet rá is sósavat önteni? Szörényi Levente is beszólt a fityisznek, akkor ő is felkerült a savas listára?

Ad.2.:
Köszönet, hogy bevallotta, hogy már más eszközük nem maradt!!! (Egyébként mi is erre gondoltunk.)

A "posztkommunista gyüjtőpárt" sokkal jobban illik a fityiszre, mivel
- magába olvasztotta az mdf egy részét,
- valamint az fkgp-t,
- s mint látható már a kdnp-t is,
- továbbá már több volt mszmp, kisz, munkásőr, III/III-as "ügynök" található benne, mint az mszp-ben!!!

Lehet, hogy egy kósza pillanatig maga is erre gondolhatott, hisz rosszul írta a gyűjtőpárt szót. ("gyüjtőpárt")

A hatalom megszerzéséről meg csak annyit, hogy a "hangya" által összegyűjtött trágyát lopó "tücskök"-től, fityiszes végtermék emberkéktől mit is várhatnánk?

A verbuvált csatlósokon a magyarul nem beszélő lengyel békamenetes elvtársakat, az időnként ide buszoztatott külhoni magyarokat, az azeri baltást és becses kormányát, a demokrácia és emberség kiemelkedő harcosaként ismert kínát, stb.-t értette?
Ja és persze tudjuk, hogy szeretik a jobbikot is!!! Igazán bátor volt, hogy ezt le merte írni, mivel sem viktátor, sem a többi tökös fiú ezt még nem merte hangosan kimondani. Legfeljebb szűk "családi" körben.

Vitya testvért csak nem piszkos külföldi pénzen mozgósították a fityiszmag többi tagjával együtt?

Kinek habzott a szája, hogy S.O.S. lépjünk be az eu-ba? Akkor az volt a hazaáruló, aki ellenezte!!!
Valóban valaki el kezdett kokit, sallert osztogatni, békákat felvonultatni, de ki is volt az a bátor, aki akkorát ny.lt be nekik, aki folyamatosan magyarázza nekik, hogy ő nem adott senkinek sem kokit, hát még sallert? Aki most külügyes szinten csinál kampányt az eu-nak??

Az mszp valóban rossz volt, ezért is lett leváltva! A baj csak az, hogy a rájuk mutogató és így az őket váltó szentemberről és baráti csoportosulásáról kiderült, hogy valóban nem misebort iszogatnak, hanem PÁLINKÁT VEDELNEK!!

És most, és ezért ők lesznek leváltva!!!

Bizony sajnálatos ez, de ez van kedves Hölgyeim, Uraim és főleg kedves Barátaim!!!!!!!!

2013. március 12., 19:39 Kferkó

Kedves Tourist!

Én több fórumon jelen vagyok, azokon azonban moderátor is működik, aki a mosdatlan szájú hozzászólót előbb felszólítja a megfelelő hangnemre és szóhasználatra, aztán ha ez eredménytelen, akkor letiltja a hozzáférését.

Ami pedig a mondanivalóját illeti, tudja, ezek a dolgok nem így működnek. A kommunistákból, még ha MSZP-seknek, DK-soknak és egyebeknek is nevezik magukat, nagyon elege van a magyar lakosság többségének. Meglehet, hogy a FIDESZ sem a tökéletesség netovábbja, de ha még a gazdaságot is sikerül némiképp mozgásba hozniok, akkor a kommunistáknak és balliberálisoknak semmi esélyük a következő választáson. Ezt ők is pontosan tudják.Ezért is akarnák valami nagyobb balhéba belekergetni az országot. Eddig azonban nem volt szerencséjük.

Új szociáldemokrata pártra volna szükség, amelynél nem kellene attól félni, hogy hatalomra segíti a kommunistákat. Csak hogy a mostani MSZP tele van az egykori MKP és MSZMP átzsilipelt tagjaival. Ezekben nem lehet bízni. Ha tanult marxista-leninista elméletet, akkor tudja, hogy így van.

Ha pedig nem tetszik tudni normális kifejezésekkel véleményt nyilvánítani, akkor ajánlanám inkább a legközelebbi kocsmát. Ott próbálkozzon.

Üdv.

Kferkó

2013. március 12., 16:47 Tourist

2013. március 12., 12:06 Kferkó

Nézz a tükörbe és köpd szemközt magad. Kormányod most megbukik, s aki érted jön, s jól tökönrúg, az nem egy fideszes bérelt gyilkos lesz, sem nem rabló, sem nem gárdista, csak a szomszédod, az összes szomszédod.

2013. március 12., 12:06 Kferkó

Kedves Levelezők!

Áder János köztársasági elnök minden bizonnyal alá fogja írni az alkotmánymódosítási javaslatot. Ez az egyetlen ésszerű és törvényes megoldás. És valóban így lehet törvényesen nullázni az elméleti jogi-filozófiai alapon hozott, az országnak jelentős veszteségeket okozó alkotmánybírósági döntéseket. Az ország érdeke mégiscsak előbbre való, mint az elvi igazságfogalom bírói döntésekben való érvényre juttatása. Ugyanezért kellene inkább hallgatnia Sólyom Lászlónak is, ahelyett, hogy olcsó népszerűségre törekszik a plebsznek címzett nyilatkozataival. Vagy sehogyan sem tud lemondani a szereplésről?

Sajnálom, Hölgyeim és Uraim, de az adott szituációban a politikai ellenfelek nem-igen hagytak más, gyors és hatékony megoldást. A posztkommunista gyüjtőpárt MSZP és ujonnan alakult, verbúvált csatlósaik mindent bevetnek, nekik semmi sem drága a hatalom megszerzése érdekében. Még külföldön is lázítanak, Külföldi pénzeken tapasztalatlan diákokat mozgósítanak. Az EU-nak pedig parírozó tagországok kellenek, nem olyanok amelyek keményen fellépnek saját érdekeik védelmében. Mert abban sajnos igaza van a JOBBIK-nak, hogy a jelenlegi EU egy modernizál gyarmatosítási megoldás. Magyarország és a hasonlók csak piacnak és munkaerő háttérbázisnak kellenek. Sajnos ez van.

Üdv.

Kferkó

2013. március 11., 21:15 egy senki

Kíváncsi vagyok, hogy az öreg fiúk megtalálják-e a régi kordont bontó szerszámokat, amiket a fiatalok - nagyon helyesen - kölcsön kértek?

Gripenes gabika meg ismét a loti-futiktól kapott ("általa hozott") nápolyikkal, kekszekkel (általuk készítettnek sugallt "sütikkel") fogja majd megkínálni a dolgos fiatalságot?

Viktátor meg egy kis tokajival oldja meg a nyelvüket és oltja szomjukat? (Naná, hogy lesz egy kis pajzán nótázgatás is.)

Vajon hablaty árpika is ott lesz, hogy jóvá tegye korábbi bűnét és most a sósavas mszmp-III/III-as, de kemény fityiszes nyugdíjas bácsikát leüthesse, hátha megjelenik?

Lehet, hogy az otp vezér egy-egy részvény csomaggal fogja majd kedvezőbb belátásra bírni a mostani kordonbontókat?

Széles gabika pedig időt, s teret biztosít majd nekik objektív média világában? (Bajós zsotikát meg pihenni küldi?)

Demján pedig építőipari szakközepes továbbképzést fog ingyen számukra biztosítani?

Az egy kicsit olajos törp-pintyő pedig a helyet tudja nekik fölajánlani? (Mire jó, ha több börtönünk is van! Egyből nő a munkahelyek, a dolgozók száma is.)

Stb., stb.

2013. március 11., 12:47 fingero

2013. március 11., 12:41

Az említett híred az bizonyítja hogy a tökös legények ott a Sándor palotába azt bizonygatják hogy a Sándor palota nem lehet TEKetlen.

lázadást kell sugallni erre kell a TEK.

2013. március 11., 12:41 egy senki

Szóval, Áder alá fogja írni:

"A TEK lezáratta az Áder-hivatal előtti teret
MTI
2013. március 11., hétfő 11:59

A Terrorelhárítási Központ (TEK) biztonsági intézkedésként lezáratta a Sándor-palota előtti Szent György teret. Civilek hétfő estére a téren álló Köztársasági Elnöki Hivatal épülete elé szerveztek demonstrációt, hogy Áder János köztársasági elnököt arra kérjék, ne írja alá az – Országgyűlés által addig várhatóan elfogadott – alaptörvény negyedik módosítását.

A TEK honlapján közzétett "személy- és létesítménybiztonsági intézkedés" értelmében március 8-ától legkésőbb március 16-án éjfélig lezárják a köztársasági elnök hivatala előtti Szent György tér teljes területét, továbbá több környékbeli utcát és közterületet.

A március 7-én hozott intézkedést a TEK azzal indokolta, hogy az említett időszakban a Sándor-palota épületében és a lezárt területeken "több, védett személyek részvételével megtartott (...) program kerül megrendezésre, beleértve a március 15-ei nemzeti ünnepsorozat előkészítését is"."

2013. március 11., 10:52 egy senki

Ha egyszer elindul a gyorsnaszád:

"303 felett járt az euró - Nyár óta a leggyengébb a forint
2013. március 11. | 10:16

Nem tudott talpra állni a pénteki esés után a forint, ma reggel pedig újabb gyengülési hullám bontakozott ki, amelynek keretében 303,5-ig ugrott az euró jegyzése. A svájci frank kurzusa kissé 245 felett is járt. Újabb kilenchavi mélypontra küldték tehát mindkét devizával szemben a forintot. Ma délután 3 órától Varga Mihály bemutatkozó sajtótájékoztatót tart új nemzetgazdasági miniszterként, amelyen az új költségvetési módosító csomag mellett lehetõsége lesz arra is, hogy az aktuális piaci helyzet tükrében (nyugtató) üzeneteket közvetítsen a piaci szereplõknek."

2013. március 11., 10:15 murzsa

Kubatov úr munkatársai tegnap nekimentek a rendőröknek is. Nyilván egy új felsőoktatási koncepciót akartak megvitatni.:)

2013. március 11., 10:06 egy senki

Na, akkor Szörényi Levente is "komcsi", hazaáruló? (Erre sem kaptam választ.)

Esetleg a normálisabb fideszes képviselők is "komcsik", hazaárulók, mert fellázadtak a feljelentős papcsák diktatúra (pardon, demokrácia) ellen?:

"Jogkört vonnak meg Papcsáktól?
propeller.hu 2013. 03. 10. 21:57

Kezdeményezni fogják Papcsák Ferenc zuglói polgármester hivatali jogköreinek megvonását a csütörtökre tervezett testületi ülésen – értesült a Blikk.

- A polgármester úrnak eddig teljhatalma volt Zuglóban, korlátozás nélkül csoportosíthatott át a költségvetési pénzekből, egy személyben döntött a közbeszerzésekről. Most, hogy az oktatás is hozzá került, tanácsos könnyíteni a terhein, és megvonni néhányat a feladatai közül - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérve fideszes önkormányzati képviselő.

A kerületben folyó harc azzal kezdődött, hogy Papcsák Ferenc képviselőtársai elé tárta szavazásra a BVSC lerobbant Szőnyi úti sporttelepének ingyenes átvételének tervét. Ezt azonban a Fidesz is leszavazta."

Pardon, nem is diktatúra, hanem teljhatalom!!!

2013. március 11., 09:58 egy senki

Hiába, aki tételesen nem tudja megcáfolnia másik részletes közléseit - már sokadszorra -, az csak fröcsögni tud.

Egy újabb tény a száguldó eltolcsis naszádra:

"Brutális zuhanás: 301 felett az euró

2013. március 11., hétfő, 09:20 •
Szerző: MTI/hvg.hu

Hétfőn kora délelőtt az euró 301 forint feletti szintre erősödött. Ezen a szinten 2012 június elején jegyezték utoljára az eurót.

A hét végén az euró jegyzése a péntek este kialakult, 300 forint alatti szinten tartózkodott. Hétfőn délelőtt kilenc óra előtt az eurót 301,42 forinton jegyezték. Kora reggel a jegyzés még 299,61 forinton állt, a péntek esti 299,87 forinttal gyakorlatilag megegyező szinten.

A dollárt 231,52 forinton jegyezték kilenc óra előtt a bankközi devizakereskedelemben a péntek esti 231,10 forint után. A svájci frank árfolyama 243,42 forintra emelkedett a péntek esti 242,30 forintról. A japán jen árfolyama 2,4090 forintra emelkedett a kora reggeli 2,3977 forintról de még így is elmarad a péntek esti 2,4130 forintos jegyzéstől.

A magyar fizetőeszköz árfolyama a pénteki jegybanki "sokk" - Matolcsy György új MNB-elnök megnyirbálta két alelnökének jogosítványait - után sem tudott a hétvégén stabilizálódni. A jegybankkal kapcsolatos bárminemű hírre a piacok rendkívül élénken reagálnak, és élénken figyelik azokat a bejelentéseket is, melyek a jegybanki gazdaságélénkítés irányába mutatnak."

Egy olyan országban, ahol a kormány, kormány pártok hülyének tekintik az embereket, ahol lenézik a nem harácsolókat, a sosem volt mszmp-st, a sosem volt mszp-st, a sosem volt III/III-ast, ott igazán dicséretes egy fityisz firkásztól, ha IDIÓTÁNAK nevez!!!

Köszönöm a megtiszteltetést, ami maximálisan tükrözi cizellált lelkivilágot, érzékenységet és erkölcsi, vallási normákat sosem ismert, csak azokra hivatkozó, s ráadásul GYŰLÖLET keltő igazi arcát!!!

Köszönet azért is, mert így folyamatosan tudja csökkenteni a "nagy" és "egységes" tábort!!!

Mondtam, hogy a fityiszt igazán csak saját maga, és főleg elvhű elvtársai, ultrás magja és persze leginkább saját vezetése tudja megverni, lenullázni!!!

2013. március 11., 09:15 lieberty

Baj van

monnd, te a nemdoktor reinkarnációja vagy, vagy csak úgy magadtól ennyire birka?

beeeeeeee... beeeeee.... beeeee

2013. március 10., 23:06 Baj van

Ismeri írás módomat, soha sem kívánok megbántani senkit, de Ön egy idióta, aki semmiből sem tanult, s olyanokat ír amiről meg van győződve,hogy nem igaz. A szemétkosár a cikkben szerepel, de gondolom Önt nem zavarja.Sajnos a kommunizmus ott volt a felső vezetésben, csak nem akarják tudomásul venni. Ők már az igények szerint vették el amire szükségük volt. Ha már képviselni akarja őket, akkor tanulja meg a tematikájukat, hátha kap belőle egy kis morzsát, ami több lesz, mint amit az embereknek adni akarnak.Ön és az Önhöz hasonlóak menthetetlenek. Sajnos, s még Önök után mennek is emberek.

2013. március 10., 22:56 Szatmáry Gyula

Baj van, bizony nagy baj!

... most bizonyította be a fidesz, hogy a bármelyik pillanatban harckész csőcseléket ő irányítja és irányította ... ezek jelentek meg a fidesz székháznál, előtte az ELTE-n, előtte Debrecenben, ha meg kellett félemlíteni a diákokat ... ugyanezek a 2006-os tv székház ostromának "hősei", akit a fidesz mentett ki, s helyettük a rendőröket fogta perbe ... mindenki csodálkozik, milyen gyorsan szerveződni képesek 15-20-as IQ-val ... nem kell meglepődni, hisz ma is él és frissül a fidesz mögött a kádári titkosrendőrség hálózata ... … ezért nem nyúlnak az ügynökaktákhoz

http://www.youtube.com/watch?v=v6ErfDVW8SA

http://index.hu/belfold/2013/02/22/nem_nyulnak_az_ugynokaktakhoz/

30. Horváth József • 1989-ben a BM III/III-4-b. alosztály beosztottja.
A Fidesz-kormány idején a Nemzetbiztonsági Hivatal műveleti főigazgató-helyettese, később a Szilvásy György vezette titkosszolgálati szervek által „leleplezett" UD Vagyonvédelmi Zrt. társtulajdonosa. … http://www.youtube.com/results?search_query=januspannonius68

http://hetivalasz.hu/reflektor/nyilt-allomany-23280/

ma, Horváth József dandártábornok a Mk. Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgató-helyettese

2013. március 10., 22:32 egy senki

"Szörényi Leventének elege van abból, hogy jobboldaliként nem kritizálhatja a jobboldali értékrendű művészeti alkotásokat anélkül, hogy ne tolják át a baloldalra, ezért dicsérte októberben nyílt levélben Alföldi Róbertet."

Ha már egy elismert és közismerten jobboldali művész sem kritizálhatja a jobboldali művészetet, az is DEMOKRÁCIA?????????

Kedves "Baj van"!
Maga hol él, illetve holt élt eddig?

2013. március 10., 22:23 egy senki

Bocsi, de tudom rövidebben is:

Milyen ember az, aki más trágyáját ellopja? SZAR alak!!!

Na, ez ám a demokrácia!!!

2013. március 10., 22:20 egy senki

S maga kit véd?
- mszmp-s, vagy
- III/III-as múltját-jelenét, vagy
- mindkettőt, vagy
- csak azokat, akik az előbbieket még megtehetik, s ezért semmi sem drága nekik?

A maga eszméje mi is? Miért is nem téves? Csak azért, mert maga azt állítja?

Mindenki magából indul ki. Tehát magát jól megfizetik!! Nekünk meg nincs az a pénz, amiért elveinket, gerincünket, lelkünket eladnánk!!!

Amint láthatta mi a tényekből, a visszanézhető, visszahallgatható videókból alakítottuk ki önálló véleményünket. S maga?

Mi azt nem tudjuk elképzelni, hogy magukat értelmesnek, nagy magyarnak, a nép képviselőjének mondó emberek hogyan használják mások kárára saját hasznuk alakulását! Hogyan járatják le e népet szerte a világban? Hogyan semmiznek ki emberek százezreit? Hogyan néznek le bárkit is? Hogyan tiporják a demokráciát, s alakítják ki helyette a diktatúrát? Hogyan játsszák a nagy keresztényt, miközben sámán dobosok ütemére vonulnak, turullal alszanak? Ellopott pénzekből hogyan adakoznak, mecénáskodnak? Még a kultúra területén is, ahol már azt jobban nem is lehetne befeketíteni! Hogyan szeretik a nyugdíjasokat, rokkantakat, s legyünk aktuálisak, a nőket? Ütve, rúgva, kisemmizve, lenézve, kigúnyolva?
Hogyan ............. ? Hogyan ......?

Tankot felszerelni, beindítani, elkötni, s vele az intézkedő rendőrökre támadni, az nem bűn? S, ha azért felment a pumpa bennük, akkor azok a terroristák?? De bizonyára igaza van! Ha legközelebb tankkal mennek egy fityisz székháznak, akkor az csak egy békés felvonulás, csak egy szolid demokratikus és főleg igaz keresztényi cselekedet lesz!!!

Egyébként maga ott volt? Látta, hogy ki és honnan vette ki a fantasztikus programfüzetet? Nos, akkor lebukott kedves hivatásos fityisz elvtárs!!! Akkor már senki sem csodálkozik azon, hogy mit és hogyan is reagál a cikkekre!

Bizonyára abban is igaza van, hogy egy vén mszmp-s, esetleg III/III-as ügynök bácsika, miért is ne önthetne egy fiatal diák arcába sósavat mások bűne miatt!!!
Kit is zavar,
- hogy a fiúcska tán 1990-ben született,
- hogy nem is ismeri,
- hogy sem a KÖZVESZÉLYES elvtársat, sem mást nem bántalmazott!!!

Tán nem kellene a "kommunizmust" emlegetni, mivel az sosem volt kis hazánkban. (Csak szerették volna, így csak célként szerepelt.)

Bizonyára abban is igaza van, hogy akik "még körül írni sem tudnák, nem hogy véleményezni", azok nem is élhetnek demokráciában, azokat csak elnyomni, kizsákmányolni, lenézni, kisemmizni lehet!!!
Arra tán emlékszik, hogy mit is mondott nagy viktátorunk? Ne a szavait, az általa elmondottakat figyeljük, hanem a cselekedeteit. A fiatalok, miért ne másolhatták le? Azt mondják, hogy nem ismerik a demokráciát - ily fiatalon nem is csoda, hisz nem igen éltek ilyen rendszerben -, de úgy cselekszenek, hogy azt elérhessék, megteremthessék!!
A rendőri kordont hajdan néhány fiatal miért is szedhette szét büntetlenül, a haza nagy dicsőségére?

Ha a fityisz, pl.: az oktatás terén nem a diákok, tanárok, intézmények képviselőivel készítik elő az arra vonatkozó javaslatokat, jogszabályokat, ha nem hajlandó velük tárgyalni, ha nem hajlandók meghallgatni őket, inkább néhány romkocsmás (bizonyára nagyon szegények lehettek, ha odajárnak, stb.) bizonyára szülői ágon is teljesen független DIÁKOKKAL alakítja ki egy pillanat alatt, hogy mi legyen nem csak a diákok, hanem az oktatók, az intézmények sorsa is!!
MÁR CSAK EZ IS TELJESEN DEMOKRATIKUS! Vagy, még sem???

Nos, akkor ki nem ismeri a DEMOKRÁCIÁT? A söpredék, forradalmár, ellenforradalmár diákság, vagy viktátor és a volt mszmp-s, III/III-as ügynökökkel, foci huligánokkal felhígított fityisz + kdnp???

Bizony baj van, ha a tükör egyre nagyobb és egyre élesebb képet ad, és főleg, ha egyre többen tartják.
Persze szép dolog, ha a mundér becsületét akarja védeni valaki, de nem minden áron kellene!!!

2013. március 10., 22:18 murzsa

Én eddig azt hittem ebben az országban a jogsértett embereket a rendőrség és nem a focihuligánok dolga védelmezni.Volt belőlük bőven a helyszínen.
Nyilvánvaló,aki letöltötte a büntetését az ártatlan mint a ma született bárány.Viszont aki levezényel egy felszámolási eljárást az gyilkos.

2013. március 10., 22:01 Baj van

Megint jönnek olyanok, akik nem tudják, hogy miről van szó, de fizetett véleményüket le kell, hogy írják. Szóval ki ment hová, kit zavartak ki, honnan, miért?Valakik állampolgári jogaikat gyakorolva más tulajdonát használva bemászik a kerítésen egy magántulajdont képező területre, azt elfoglalva a tulajdonos felé követeléssel élve, s ezt a tevékenységet ellenzőket demokrácia ellenesnek titulálja, s ezen emberek kijelentik, hogy a büntetését letöltő, állampolgári jogaiban vissza helyezett állampolgár nem segítheti a jogsértett egyéneket.Ez az ember letöltötte a kiszabott, megérdemelt büntetését, de akik felheccelték, s már korábban az országgal szemben elkövetett bűneikért még felelöségre sem vont emberek érdekében állnak Önök ki.Sajnálatra méltóak.

2013. március 10., 21:21 murzsa

Így igaz baj van,agresszív , globálnáci bajnaista bölcsészlányok támadtak vadállat módjára a székházat védelmező,jogkövető -helyenként gyilkosságért lesittelt- focihuligánokra. Az utóbbiak csak azért nem védelmezték a demokráciát is,mert abban ugye saját bevallásuk szerint
nem hisznek.

2013. március 10., 21:13 Baj van

Önök mit védenek?téves eszméiket, jól megfizetett kommenteléseiket ? Van Önöknek önálló véleményük a téma ismeretében, vagy nélküle írják véleményüket?Nem tudom elképzelni, hogy értelmes ember egy törvénytelenül magán területre behatoló, majd betörő módon épületbe bejutók által ellopott dokumentumra kijelenti, hogy a szemétkosárból vette ki az 1989-s program egy példányát, ez már a kommunista korszak megismétlését hozza elő.A savas embertől nem kérdezték meg, hogy milyen emlék hozta elő a kommunizmusból ezt az indulatot ?, mert nem a véletlen , az biztos.Nagyon hangoztatják a demokráciát, ha megkérdeznénk a renitens fiatalokat, még körül írni sem tudnák, nem hogy véleményezni. És ez sajnos a véleményezők többségére is igaz.

2013. március 10., 19:39 Tóth Ildikó

Csak rájuk kellett nézni: a fiatalokat fenyegetők, káromlók mind jó arcú, tanult férfiak és nők voltak. Akik anno ugye kihasználták, hogy a "rohadt kommenisták" diktatúrájában ingyen lehetett tanulni... mint Orsós Viktorka is...

2013. március 10., 19:19 Fafula Miklós

Én már meg írtam a sósavas B U N K Ó R Ó L a véleményem!!!

2013. március 10., 17:39 kompember

T. egy senki,

Lehet, hogy focimeccsre mentek?

2013. március 10., 17:35 egy senki

Munkaidő vége, egy kis túlórával: 2013. március 9., 16:10.

Érdekes, hogy azt követően a fityiszes gárda tollából kifogyott a tinta!!!

2013. március 10., 17:31 kishelyi

Itt most kiderült, hogy a Békemenet valójában Sósavmenet.

2013. március 10., 16:33 fingero

JELLEMZŐ

Tisztességes Udvarházban borral és jóféle kisüsti pálinkával kínálják a betérőt.

A fidesznél sósavval ha nem ért egyet meg rágalmakkal szolgálnak ebben jók igazán.

2013. március 10., 13:11 mixath

T.Terla!
Nem Kóservilággal vitatkozok, nem őt akarom meggyőzni. De nem hagyhatjuk, hogy sunyi hazugságok és féligazágok akadálytalanul jussanak el olyan emberekhez, akik azt, egyéb forrás hiányában, elhiszik.
Ezeknek a piszkos kis sugalmazásoknak az akadálytalan terjesztésével érte el a Fidesz a mostani közhangulatot.

2013. március 10., 12:41 terla

Bizony "magyar" emberek között is volt gonosz, szörnyeteg, még számszerűen is több, mert többen voltak. Megjelent nemrégiben könyvalakban is, h a megszálló magyar hadsereg miket tett Ukrajnában. Megnyiltak a volt szovjet levéltárak végre, és előkerültek magyar bakák, tisztek levelei, feljegyzései.Továbbá az AVH közállománya,verőlegényei, rendőri közlegény-tisztes állománya bizony népi káderek, tanulatlan parasztlegények voltak.

2013. március 10., 12:34 terla

Murzsa, mikszath! Lassan feladom a reményt, hogy belátjátok, nem kell reagálni kóservilág szövegeire. Fő célja a topic rombolása, 2-3 ember személyeskedő szócsatájává züllesztése. Továbbá minden lehető módon gyűlöletkeltés a zsidók ellen, sőt szinte bárki ellen, aki neki nem tetsziki. Saját pártszimpátiáját, politikai szimpátiáját évek óta nem közli. SZTEM NINCS IS NEKI.
Soha nem fogja megérteni, elfogadni, h Rákosi, Péter G., az akkori diktatúra vezetői nem zsidóként, hanem pártkatonaként cselekedtek.
Hasonlóképpen a keleteurópai diktatúrák sokszor zs. vezetőihez.
Ignorálni kell a bajkeverőket.

2013. március 10., 10:20 Kanyó János

érdekes 2006 ban még az ennél némileg sokkal durvább megmozdulások mondjuk úgy finoman a hatalom ellen való békés tüntetők melett állt ki a fidesz! mi több az akkori hatalmi ág képviselőit, ma bíróság elé állítják, mondván, békés tüntetőket lövetek, verettek meg!
mára ugyan ezen csapat azaz a Fidesz, úgy gondolja, hogy akik ma ellenük tüntetnek, azok az ország ellenségei, mi több mocskos komcsi/bajnai/gyurcsány bérencek!

pedig hát ők sem tesznek mást csak békésen nyilvánítják ki a nemtetszésüket a jelenleg regnáló hatalommal szemben!

de úgy látszik z már kevésbé tetszik, azoknak , akik 2006 ban ugyan ezt még helyén valónak támogatandónak tartották, ilyen az ha a fagyi visszanyal!

2013. március 10., 10:11 Agricola6709

„A székházba behatolókat felelősségre lehetne vonni, és igen széles az a paletta, hogy mi alapján, szabálysértési alakzatoktól a garázdaságon át egészen brutális tényállások is szóba jöhetnek, de tippeket adni nem szeretnék. Adott esetben csak az igazságszolgáltatás nagyvonalúságán múlik, hogy minek minősíti a cselekedetüket.

Egy képviseleti demokráciában nem szokott a diákcsínyek közé tartozni, ha egy törvényesen működő párt központját megszállják,”

Ez valóban így van, de a helyzet nem ennyire egyszerű, ahogyan a HVG megpróbálja lefestegetni.

Nem légüres térben él Magyarország!

"minél nagyobb hisztériát csinálnak,

hogy a külföldi média sok vágóképet tudjon készíteni,

aztán ezzel lehet majd bizonyítani, hogy Magyarországon nem stabil a demokrácia

és külföldi beavatkozásra is szükség van – mondta a házelnök."

Ezért kell annyira óvatosan kezelni a garázdákat, mint a „hímes tojást”.

Ez zajlott a taxisblokád idején is.

Amikor polgári kormány volt Magyarországon, hirtelen az antiszemitizmus és a szélsőségek veszélye az egekbe szökött.

Annakidején „Árpi bácsi” a köztársasági elnök is talán azért fraternizált az egész ország közlekedését napokra megbénító „taxisokkal”.

Talán ezért nem lépett fel ellenük az akkori rendőrség sem, sőt a rendőrök forró teát vittek a garázdálkodóknak, kifejezve ezzel, hogy szívük a garázdákért dobog!

2013. március 9., 21:38 Disznópásztor

Csak óvatosan azzal a tüntetéssel. Ne hogy ti is kapjatok a fejetekbe egy golyót a pártház hős védelmezőitől. (Csak úgy erkölcsileg persze).Lehet ezt még fokozni?

2013. március 9., 19:16 murzsa

Hát persze, abbé, és pont annyit fog kapni mint Habony a nyuggerverésért, vagy Selmeczi a kifliért.:)

2013. március 9., 18:21 mixath

Érdemes elolvasni Kubatov levelét.
Az elvetemült diákok megtámadták a Fidesz börtönválogatottját, hogy ellophasság a szemetesedényt.
Ha ez így megy továgg, ezek a szörnyeteg diákok a stadionban fogják megtámadni a védtelen fideszes verőlegényeket.
Ezért kell új, biztonságosabb stadionokat építeni!

2013. március 9., 17:21 saint peray abbé

Ha a Sz. F. nem őrző védő volt, akkor fellépése -a tettlegesség - jogellenes, gondolom ügyészi eljárás indul...

2013. március 9., 17:02 Pálvölgyi L.

Számomra az a hivatkozás, hogy a tüntetők törvénytelen eszközökkel tiltakoznak/-tak meglehetősen furcsa, hiszen a hatalom a saját maga által kreált- reményei szerint a saját érdekeit szolgáló- törvényeit sem tartja be, illetve ha rájön, hogy egyik másik törvény mégsem vált be azonnal megváltoztatja beleértve az alaptörvényt is.
Így igazán nem értem, hogy milyen jogon várják el, hogy az állampolgár törvénytisztelő legyen? Bár hozzáértő alkotmányjogászok szerint M.o. nem jogállam már.

2013. március 9., 16:41 murzsa

Ki a bánat az a "heuduskák"?

2013. március 9., 16:10 Dienes Erzsébet

Egyébként felesleges egészen Péter Gáborig visszamenni, mert már itt vannak a heuduskák és a dánielpéterek, akik már majdnem olyan jók, mint a kunbéláink voltak.

Mindig örvendezek is, amikor Heller Ágnest, vagy valamelyik kertészt hallom a magyarokról nyilatkozni.

Esterházy újhercegi koronájához pedig csak gratulálni tudok.

2013. március 9., 15:56 Maximus Zrg

viktorka, kubatov, kover, shitt palko, rogan antonia es a tobbiek - a nagy oregek, meg az ujonti ifja - hogy a kurva istenbe lehet ennyi szar egy orszagban ?? Hogy ????????!

2013. március 9., 13:46 hood

Kubatov a fradi elnöke. Vajon mit keresett ott Sz. Ferenc? Oda küldték.
Még jó, hogy ez nem mifelénk történt, mert Diósgyőrben elég rosszul jártak volna. Amúgy meg egy nagy bohóckodás az egész tüntetés-ellentüntetés. Kéne már egy csősz, aki kizavarja mindegyiket a kukoricásból, mert az nem játszótér.

2013. március 9., 13:45 murzsa

T.kóser!
És amikor egyetemista voltál, te mindennel egyetértettél? Vagy beleszartál magasról mert csak a karriered érdekelt? -ilyenek mostanában is vannak sokan.Vagy csak lapítottál-ez is érthető tkp. hisz akkor diktatúra volt.Netán ellenálltál-hol, mikor?
Most meg van lehetőség tiltakozni-egyelőre még-hát élnek vele, még ha rosszul is.
Ettől még se bajnaisták, se globálnácik, csak mondjuk tele a tökük

2013. március 9., 13:34 kóservilág

@murzsa
"T.kóser!
Miért nem tudod elképzelni hogy 1 egyetemista (képzett fiatal felnőtt )csak úgy minden felbújtás nélkül,mondjuk személyes érdeke alapján- kifejezze elégedetlenségét a NER -rel szemben."

Mert én is voltam egyetemista!

Ha valaki meg Rákosival és Péter Gáborral riogat, a fiatalok kedvéért, akik netán nem tudják, bármennyire is undorító (nekem is azok voltak a többi undorító társukkal együtt) nem lehet megkerülni, hogy bizony mindkettő zsidó volt! Még valaki tudatlanul arra gondol, milyen gonoszok voltak a magyar emberek a negyvenes évek végén és az ötvenes évek elején!

2013. március 9., 13:21 murzsa

T.kóser!
Miért nem tudod elképzelni hogy 1 egyetemista (képzett fiatal felnőtt )csak úgy minden felbújtás nélkül,mondjuk személyes érdeke alapján- kifejezze elégedetlenségét a NER -rel szemben.
Magával a székházfoglalással én se értek egyet de az azt követő minden alap nélküli zsidózás bajnaizás szimplán undorító.

2013. március 9., 13:15 kóservilág

@mixath
T.Murzsa!
Igen, azt hiszem teljesen igazad van.

Két gyagyás bajkeverő egy pár! Jól egymásra találtatok, mint zsák a foltjára!

2013. március 9., 13:14 kóservilág

@murzsa
Már sokszor leírta, hogy én nem támogatom se Rákosi, se Péter Gábor hatalmi módszereit nem támogatom (a mai fiataloknak fogalmuk sincs róla kik voltak, és ez hiba!) de a szemkilövetők hatalmi módszereit és arroganciáját se támogatom, valamint a FIDESZ csürhe hatalomkoncentrációját se.
Én a békés építő munkát támogatnám, ha végre valaki képviselné, mert attól lehetne remélni a felzárkózást.
Mindamellett azt hiszem, hogy a balliberális globálnáci egyetemistákat se tudom támogatni, akiknek a tanulás lenne a feladatuk, nem a bajkeverés a globálnácik felbujtására. Az egyetemisták törpe kisebbségének az akciói se a békés építőmunka felé való törekvést szolgálja, és a globálnácikon és önmaguk törpe kisebbségén kívül nem is képviselnek senkit!
Ha viszont valaki egy másik embert netán sósavval leöntene, annak le kell vágni a kezét, vagy örökre kőbányába kell utalni hogy élete végéig követ fejtsen!

2013. március 9., 12:51 mixath

T.Murzsa!
Igen, azt hiszem teljesen igazad van.

2013. március 9., 12:48 mixath

T.Kóservilág!
Mi köze a választói bölcsességnek ahhoz a helyzethez, ha 45 kilós lányok kerülnek szembe 130 kilós hivatásos gyilkosokkal?
Előbb-utóbb szembe kell nézned azzal a ténnyel, hogy Rákosi és Péter Gábor hatalmi módszereit támogatod, akkor is, ha a mostani hatalomgyakorlókat másképp hívják.

2013. március 9., 12:47 murzsa

T. mixath!
Megint céltalanul vitatkozol vele.Ez már az óvodai homokozó szintje.
Kóser a fél karját adná azért hogy minél többször leírhassa: Eisenberger Benjámin.
A ma élő magyarok felének gyík fogalma nincs róla ki volt az, és legtöbbjüket nem is érdekli.

2013. március 9., 12:36 kóservilág

@mixath
Tehát nem bízol a választók bölcsességében, hanem rettegsz a Kubatov elvtárstól!

2013. március 9., 12:27 mixath

T.Kóservilág!
Nem feltételezem, hogy Kubatov elvtárs a Sztálin út 60-at kivánja rekonstruálni.
Kubatov elvtárs kisded csapatának nincs szüksége állandó telephelyre. Elmennek ők bárhová, ha kell, akkor az egyetemre is. Ha kell, akkor az utcán öntenek sósavat a tüntetők arcába.
A börtönválogatottat nem azért szervezte meg Kubatov, hogy ne használja.

2013. március 9., 12:19 kóservilág

@mixath
Tehát mondd ki ne szégyeldd, hogy feltételezed, hogy Kubatov elvtárs az Andrássy út 60-at kívánja rekonstruálni, és azt tervezi, hogy leveri a veséjét, aki nem szavaz a FITYESZ csürhére!
De honnan lássa át a mai fiatal, hogy mi vár rá, ha fogalma nincs arról, hogy ki is volt Eisenberger Benjamin, és milyen szörnyűségeket követtek el hasonszőrű pribékjei? Ha nem láthatja az ÁVH-ról készített filmeket a köztévében, ha nem ismeri tárgyilagosan a múltat? Ha csak valami számára ismeretlennel "riogatják"!

2013. március 9., 12:00 mixath

T.Kóservilág!
Röpke 15 perc alatt negyedszer válaszolok a kérdésedre. Péter Gábor egy terrorszervezetet vezetett. Kubatov (Péter) Gábor egy terrorszervezetet vezet.

2013. március 9., 11:59 kóservilág

@mixath
T.Kóservilág!
Ez a cikk arról szól, hogy a Fidesz elkezdte a kendőzetelen utcai terror gyakorlását.

Na ezt nem értem! A FIDESZ vette volna rá a balliberális globálnáci egyetemistákat hogy székházakat foglaljanak, zavarogjanak, balhézzanak tanulás helyett? Meg vagyok döbbenve.

2013. március 9., 11:55 kóservilág

@mixath
Mondtál egy számomra furcsa hasonlatot Kubatov elvtársról, próbálom megfejteni, kérdezlek, nem válaszolsz, csak mellébeszélsz, elterelsz!
Akkor meg minek mondtad amit mondtál, ha nem értelmezed?

2013. március 9., 11:51 kóservilág

@mixath
Segítek!
"A zsidó mentalitás
Lehet magyarázni ezer, meg ezer filozófiai úton, én azonban találtam egy viccet, ami mindent leír. :)

Strull, oroszországi zsidó, elhatározza, hogy ő is emigrál Izraelbe, a többiek után. Az orosz vámhivatalnok, belenéz a csomagjaiba és talál egy nagyobbacska Lenin szobrot:
-Mi ez?
-Hát, kérlek szépen KI EZ? A helyes kérdés, hát nem látod, hogy Lenin elvtárs, te barom, neki köszönhetem a jólétemet születésem óta. Elviszem, hogy tisztelettel emlékezzek rá!
A vámőr átengedi, majd a Ben Gurion repülőtéren az ottani vámőr rátalál a szoborra és rákérdez ő is:
-Mi ez?
-Hát, kérlek szépen KI EZ? A helyes kérdés. Ez a seggfej Lenin, aki elszarta az életemet. Áthoztam, hogy legyen kit köpködnöm a további életemben....
Átengedik, letelepszik, majd egy kis idő múlva meghívja családját és haverjait, egy kis összejövetelre, megünnepelni az eseményeket. Egy fiatalabb unokaféle meglátja a szobrot és rákérdez:
-Ki ez?
-Te barom, úgy kérdezd, hogy MI EZ? 10kg színarany!"

2013. március 9., 11:50 mixath

T.Kóservilág!
Ez a cikk arról szól, hogy a Fidesz elkezdte a kendőzetelen utcai terror gyakorlását. Egy fideszes képviselő garázda focihulágnok élén terrorizálta az egyetemi hallgatókat, most pedig megjelent a Kubatov harci brigád, börtönviselt nehézbűnözőkből verbuválva.
Ha ehhez a hírhez van hozzáfűzni valód, rajta, elővele!

De te folyamatossan félrebeszélsz mint a sebesült katona.
Teljesen mindegy miről van szó, te mindárt zsidózol. Próbálj meg az aktuális eseményhez hozzászólni.

2013. március 9., 11:41 kóservilág

@mixath
Ezért mondtam már sokszor, hogy a múlt részletes és tárgyilagos feldolgozása és ismertetése milyen fontos dolog, mert ha az emberek, főleg a múltat nem megélt emberek nem ismerik, vagy félreismerik a múltat, akkor nem ismerik fel a jelen folyamataiban a múlt borzalmai megismétlése felé való lépések jelentőségét! De fingolóval együtt ti mindig ellenem voltatok a múlt pontos feltárása, megismerése kérdésében! Így azt se tudják mi történik velük, mit nem szabadna hagyni amíg késő nem lesz.

2013. március 9., 11:37 mixath

T.Kóservilág!
Ezt most tényleg nem értem. Először is nem ismerem annyira részletesen a zsidó mentalitást. Másodszor pedig egy zsidónak zsidó az utóda, egy kínainak meg egy kínai és így tovább. Mit akarsz ezzel mondani?

2013. március 9., 11:30 mixath

T.Kóservilág!
Ne próbáld megfejteni!
Elég, ha egyszer figyelmesen elolvasod amit írtam. Péter Gábornak is megvolt a terrorszervezete, AVH-nak hívták.
Kubatov terrorszervezetét "szurkolói clubnak" hívják és Sopronkőhidán kapják a kiképzést.

2013. március 9., 11:25 kóservilág

@mixath
Eddig a zsidó mentalitásból kiindulva azt hittem, hogy egy zsidónak csak zsidó lehet a méltó utóda! Rosszul gondoltam?

2013. március 9., 11:22 kóservilág

@mixath
Engem se érdekel az emberek származása, csak próbálom megfejteni Eisemberger Benjámin munkássága alapján, hogy pontosan miben a méltó utóda Kubatov elvtárs?

2013. március 9., 11:18 kóservilág

@mixath
Akkor az Andrássy út 60-at akarja újranyitni az Eisenberger Benjámin verőlegényeinek a mintájára? Azért mondod, hogy méltó utóda? Akiről kiderül, hogy nem akar a fityesz csürhére szavazni, annak leverik a veséjét?

2013. március 9., 11:08 mixath

T.Kóservilág!
Erre a kérdésre nem tudok felelni. Nem végzek ilyen jellegű kutatásokat. Meg nem is érdekel senki származása.
Kubatov biztos nem a származása miatt tölti fel a harci gárdáját börtönviselt nehézfiúkkal.

2013. március 9., 11:01 kóservilág

@mixath
Tán Kubatov is zsidó, mint Péter Gábor született Eisenberger Benjámin?

2013. március 9., 10:56 Pakó Erika

Azt!

2013. március 9., 10:41 Ádám Mátyás

Nagyon pesszimista vagyok és félek, hogy ez apolitikai adok-kapok egyszer polgárháborúhoz vezethet. ettől mentsen meg az Isten, mert ebben elvérzik azt egész ország. Sajnos vannak, akik még örűlnének is ennek .

2013. március 9., 10:35 mixath

Kubatov méltó utódja Péter Gábornak!

2013. március 9., 10:35 Dr. Szabó József

Kedves Dienes Erzsébet!
Önt is kirúgták talán a fidesz-végrehajtók? Ha ez így van, nagyon sajnálom, de mégsem kellene ennyire megértőnek lenni. Elhiszem, hogy mégis csak más, ha nem az "ellenség" valamilyen szintű valakije köt útilaput az ember talpa alá, hanem a saját emberünk.

2013. március 9., 10:24 Dienes Erzsébet

Akkor nevetgélj rajta Koszper Gábor!

Én egyáltalában nem tartom mulatságosnak sem az akciót, sem a reakciót.

Az egész, úgy ahogy megtörtént, mindkét esetben felhívás volt, no nem éppen keringőre, de egy kiadós polgárháborúra mindenesetre.

Annak örvendek, hogy 1956-ot még nem felejtette el a nép. És passziv maradt ezekben a hatalmi harcokban.

2013. március 9., 10:20 kóservilág

@Koszper Gábor
Egyre alattomosabb eszközökkel folyik a harc a hatalomért, miközben továbbra sincs egyetlen pártnak se gazdasági programja! Mindegy, hogy mit mihez hasonlítunk, mert a cél csak a "húsos fazék" megszerzése!

2013. március 9., 09:55 Koszper Gábor

Vicces ezt az esetet a TV székház ostromához hasonlítani. Az gondolom mellékes, hogy gyújtogatnak-e autókat és összevernek-e rendőröket. Talán még emlékszünk, hogy micsoda hőstettnek könyvelték el azt, hogy a tömeg kirángatta a rendőröket a vízágyúból, mielőtt azt felgyújtották.

2013. március 9., 09:48 kóservilág

@tris
Csak nem libatenyésztésbe akarsz belevágni?

2013. március 9., 09:46 kóservilág

@Dienes Erzsébet
"Egyébként ez az akció semmiben sem különbözik a hírhedt TV székház ostromától, de milyen érdekes a hozzászólók véleménye a két azonos eset eltérő megítélésében pártosztódás szerint."

Ráadásul nem zárható ki, hogy mindkét akció értelmi szerzője egy és ugyanaz a személy, vagy csoport! Még mindig nem tudjuk, hogy kik lehetnek és ki küldte a TV székházhoz azokat a kigyúrt agyú hangadókat, akiknek az arca a körözési fényképeken ki volt takarva, mint nem körözendő személyek, akik miatt a tervezett petíció átadás, amit senki nem volt hajlandó se átvenni, se beolvasni balhéba ment át!

2013. március 9., 09:38 tris

Mindenki mindent elmondott előttem, én már csak a magam részéről teszem fel az i-re a pontot.
Ha ezt a maffiatársaságot 2014-ben nem kergetjük el a halál faxára az összes gyilkosával és sósavazni vágyó véragresszív "szépkorújaival" együtt, ez az ország mind társadalmi, mind gazdasági szempontból darabokra hullik.
Elég volt!
2014-ben E-14&PM!

2013. március 9., 09:32 Dienes Erzsébet

"137 ember kirúgott Matolcsy!"

No, lám! A média felfedezte a spanyolviaszt! MINDEN kormányváltásnál kirúgják egymás embereit a kormányváltó pártok!

2013. március 9., 09:30 Dienes Erzsébet

Egy valami már bizonyos!

Egyáltalában nem a közt szolgálta egyik harcos fél sem!

Sem az ostromlók, sem a megostromoltak!

A két fél hatalmi háborújához semmiféle tömeg nem is csatlakozott, csupán a pártzsoldosok estek egymásnak.

2013. március 9., 09:25 Dienes Erzsébet

Egyébként ez az akció semmiben sem különbözik a hírhedt TV székház ostromától, de milyen érdekes a hozzászólók véleménye a két azonos eset eltérő megítélésében pártosztódás szerint.

2013. március 9., 09:20 Dienes Erzsébet

"""""ténykérdés, illetőleg az igazságszolgáltatás döntésének kérdése, hogy mi a jogszerű, az viszont, hogy a jogszerű eljárások kinek az érdekében történnek, az erő vagy közmegegyezés kérdése. ..."""

Hihihi!

Lám csak! Előkerült a kettős mérce logikája.

Csupán azt nem döntötték még el a "logikusok", hogy mi számít náluk közérdeknek:
1,) A hatalom, vagy
2,) a társadalom meghatározó többségének akarata.

Mert az alkotmánynak becézett párt-alaptörvények sem kimondottan társadalmi szerződésen alapulnak 1945 óta.

2013. március 9., 09:20 kóservilág

@Rohadt Gazember Nemzeti Törpe
Gratulálok a névválasztásodhoz! Akiből úgy árad a gyűlölet, mint belőled, az higgadtan semmit sem tud csinálni! A hozzád hasonló gyagyások miatt lett miniszterelnök Orbán Viktor, és nyeri meg a választást 2014-ben ismét a fityesz csürhe.

2013. március 9., 09:09 Szőnyi Ferenc

MOST LÁTSZIK KIVEL IS VAN ORBÁN KÖRBE VÉVE, HAZUDÓ ,KORRUPCIÓS ÉS GYILKOSOKKAL. EZ A FIDESZ ERŐ.

2013. március 9., 09:06 Rohadt Gazember Nemzeti Törpe

Márc. 15 "Orbánváltás" ?....reméljük....!Kálvin tér..től indul az " ELÉGEDETLENSÉGI MENET":)

2013. március 9., 09:05 Rohadt Gazember Nemzeti Törpe

MA IS LESZ DIÁKTÜNTETEÉS (Alkotmány utca),...CSATLAKOZZON MINDENKI (Vidékről is gyertek)ÉS KÖPKÖDJÉTEK A BIRKÁKAT HA MEGJELENNEK !!!!!

2013. március 9., 09:03 Rohadt Gazember Nemzeti Törpe

a Kócosfogú, kiflizabáló, pösze ronda vén banya a száraz süteményével ( na meg a Bamba Kocsis, akinek 5 percig tart míg megfogalmaz egy mondatot, ha nincs leírva neki)... EZEK KETTEN EGY VICCCCCC!...:D ....hihihihi

2013. március 9., 08:59 Rohadt Gazember Nemzeti Törpe

Barosso tegnap felhívta és levelet is írt a Nemzeti Gonosz Törpének. Jól leteremtette a kis szarost. Ha ennek ellenére tesz...nagyon összeakad a " ráncos" pofája EURÓPÁVAL...de az IAGAZI 2/3 ad al is,..mert látszik, hogy a fizetett Civil összeFOSÁS BIRKÁI BIrkamenet,...fizetett Lengyel és Románok nélkül csak egy foghíjas, Daun kóros, nyomorék vén hülyékkel és csürhével és Bayer fasisztákkal van tele...de a tömege ,ár csak pár 100....és ha ha milliós elégedetlen tömeg elindul...:DDDD Húúú..akkor lesz ám BIRKAMENEKÜLÉS a BIRKAlevágás félelme miatt:DDDDDDD

2013. március 9., 08:51 Rohadt Gazember Nemzeti Törpe

Tegnap a Rém Hír Tv ben a parlamenti Buga Jakab Házmester, a Polgárháborúról beszélt. (közben remegett a surolókefe az orra alatt, és röpködött a kapa ki a száján), de be volt szarva, úgy Bajnaizott, mint régebben Gyurcsányozott......Igaza van, JÖN A POLGÁRHÁBORÚ..ÉS ELSÖPRI EZT A NEMZETI SZART ( mert a választásra úgysem érdemes várni, mert azt szokásos módon elcsalja a Fidesz banda).

2013. március 9., 08:50 Halász Zoltán

Egyszerűen félelmetes, hogy ilyen emberek mint a "hüm" még létezni tudnak! Apukám te olyan nagyon sötét vagy a 60-as IQ szinteddel, hogy az a bizonyos bányász hasonlat nálad tökéletesen megállja a helyét! Egyébként felismertelek! Most itt lehúzom rólad a leplet! Te vagy az aki vasárnaponként hónad alá vágod a Magyar Nemzetet elmész a misére és ha már ott vagy ellopod a perselypénzt!! Felismertelek, ugye Te vagy!!

2013. március 9., 08:22 Orbán Viktor

Amig gyilkos védi székházamat meg öregeketverö a tanácsadóm és vannak ilyen Hüm alattvallóim semmi gondom !!!

2013. március 9., 08:14 taga20

hüm te szerencsétlen, pont erről beszéltem. Nem csalódtam benned, minden hozzászólásodból süt az ocsmányság!

2013. március 9., 08:02 Hofi Géza

gatutkacuha!
Ugyan dr Goebbels megmondta, hogy ha sokszor ismétlünk egy hazugságot, a végén elhiszik az emberek, de ezt nem úgy kell csinálni, ahogy te teszed, hogy háromszor egymás után schmitteled. (Ctrl C; Ctrl V.)

2013. március 9., 07:59 hüm

taga20
"mi a bánatot csinálnak itt Magyarországon?"..ezt a kérdést a drága jó orrbakurt idesanyádnak tedd fel...

2013. március 8., 23:51 gatutkachu

csodálatos a baloldal által felheccelt léhűtő egyetemista söpredék és a fidesz 1000 forintért odacsődített leépült nyugdíjas hordájának bohózata...és csodálkozunk h itt tart az ország...

2013. március 8., 23:46 gatutkachu

csodálatos a baloldal által felheccelt léhűtő egyetemista söpredék és a fidesz 1000 forintért odacsődített leépült nyugdíjas hordájának bohózata...és csodálkozunk h itt tart az ország...

2013. március 8., 23:36 gatutkachu

csodálatos a baloldal által felheccelt léhűtő egyetemista söpredék és a fidesz 1000 forintért odacsődített leépült nyugdíjas hordájának bohózata...és csodálkozunk h itt tart az ország...

2013. március 8., 22:24 egy senki

Senkit nem lepett meg gripenes "sütit" "hozó" hófehérke szövege, tartalma.

Sőt az őt kísérő kis hercegtől sem vártunk mást. Na, de, mikor meghallottam, hogy Debrecen első embere is nyilatkozott, azt gondoltam, hogy elnézést kért. S lőn csoda, nem.

Azért mekkora lehet a baj, ha már a világon ismertté vált és a videó felvételeken bárki által, bármikor visszanézhető, vissza hallgatható esemény, ellenére kókadt lalika orbitális hülyeséget mond!

Természetesen, ezt is a világ előtt!!!

2013. március 8., 22:14 ............................

Az orbáni pártállam ,állampárt vezére ha egyik éjjel azt álmodja meg hogy bele kéne foglalni a Fideszes tákolmány - alaptörvényébe .
Hogy magyarországon az esőnek és a hónak csakis felfelé lehet "esni".
Akkor a 2/3 -os szavazóautomata ezt egyéni indítványra megteszi ,s ha az Alkotmánybíróság ezt megsemmisíti (mert hülyeség).
Akkor az orbáni pártállam ,állampárt beépíti azt tákolmány-alaptörvényébe .
Igazi Hungaricum ,ez a rezsim !
- Csak remélem nem lesz nosztalgia iránta, bukása után .
Necces volna ...

2013. március 8., 21:52 gépész10575

Tegnap mindenki láthatta, kikből áll a békemenet mozgósítható része, meg hogy ha nincs buszoztatás meg napidíj, akkor hányan vannak....Ehhez nem is írok semmit.
A 20-25 éves fiatalok mélységes lenézését bizonyítja, hogy a Fidesz és a jobboldali média fel sem tételezi ezekről a fiatalokról, hogy önálló véleményük van valamiről. (Lásd Kósa Lajos nyilatkozata)

2013. március 8., 21:52 mixath

T.Szabojgy!
Aki letöltötte a büntetését, annak kijár az újrakezdés lehetősége.
De mindjárt a Fidesz-vezetőség bizalmi embereként?
Összenő az, ami összetartozik.

2013. március 8., 21:43 ............................

Csak ma délután és este történtekből .
1 )Az EU 4 tagállamának vezetői figyelmeztetést küldtek az EU és az alapvető emberi együttélési szabályokat megszegő, szószegő tagállamokat .
( félreérthetettlen célzás az orbáni rezsimre)
2 ) Manuel Barroso telefonon felhívja Viktor Orbánt ,és figyelmezteti az "Alkotmány" módosításának elfogadhatattlanságára .
3 ) Washington is csatlakozik a jogos kritikákhoz az Orbán Rendszerrel szemben .
(Bencsik 'úr' lehet békamenetelni akkor az USA ellen is )
A 2. Orbán Kormány fennállásának,legnagyobb pofonjába szalad bele egyenest a civilizált világ markos tenyerébe !
Fidesz - KDNP ,ez fájni fog ,nem kicsit ,nagyon !
Főleg a magyar népnek !

2013. március 8., 21:19 taga20

Az ilyen hüm faszkalapok mi a bánatot csinálnak itt Magyarországon? De tényleg!

2013. március 8., 20:58 mixath

Ezt a savazást meg nem kell úgy felfújni! Pintér elvtársnak maradt egz kis elfekvő készlete még a régi szép olajos idúkből. Valamire csak fel kell használni azt a kis savat.

2013. március 8., 20:51 szabojgy2

Egyiknek sem adnék semmilyen ordót sem természetesen. Azonban legalább is az egyik már megbűnhődött azért, amit tett és neki is joga van tiszta lappal indulni ismét. Nemcsak szerinte, hanem a fennálló a jog szerint is. Ne csodálkozzanak tehát azok akik most nagy igyekezettel vájkálnak a múltjában és persze nyilvánosan, hogy esetleg kapnak egy méretes bírósági eljárást a nyakukba ezért!

2013. március 8., 20:46 Orbán Viktor

Hüm pártelvtársunkat nem bántani hisz nekem dolgozik !!!

2013. március 8., 20:46 hüm

Repedro
hol van ? a bajnai gnom valagában,mint a többi seggnyaló komcsinak ?

2013. március 8., 20:44 hüm

Kálmán Olgi kész röhej ! teljesen maga alatt van !

2013. március 8., 20:44 Repedro

az én orrom még a helyén..nincs feldugva viktórka seggébe mint egyeseknek:)))

2013. március 8., 20:42 hüm

2014 - ben 59,6 % al nyer a FIDESZ/KDMP/SZMP a legutóbbi felmérések szerint ! ezt jól véssétek az eszetekbe baromarcu komcsik !

2013. március 8., 20:38 hüm

flora0727

"Köcsög Békemenetes!" anyiád békemenetes tulok !

2013. március 8., 20:36 ydam54

repedro

hová lett az orrod? :-)))

mixath

igen, ha mind arra fordithatta volna, viszont

akkor nincs valutatartalék
nincs gazdagoknak adott adókedvezmény
nincs 25 % fidesz-mol-részvény

az utóbbi tudod milyen jó üzlet egyeseknek? csak nézd meg, hogy kik voltak hernádi alatt a mol igazgató tanácsának és fb-nek a tagjai, és mennyit vettek fel mol-részvényben évek alatt, mint adómentes juttatást, mert a névértéket az adójogszabály amit a politikusok hoztak, megfizetettnek tekintette az szja.............

aztán megnézheted ugyanezzel a technikával az otp hasonló igazgatósági tagjait és felügyelőbizottságát is, nyilvános adat:-)))

aztán nézd meg, hogy milyen cég felelt mindkét cég biztonságtechnikájáért, és milyen áron, és már meg is van hogy lehet egy főrendőr 38 ezres nyugdijából milliárdossá válni,
hogy lehet politikusként meggazagodni, főleg ha a 20 % pártja vagy:-)))))

2013. március 8., 20:36 flora0727

hüm-nek:
- Néhányszor leírtam: kommunizmus soha nem létezett - sajnos.
- Magam teljesen átláttam a Gyurcsány-kormány intézkedéseit és egyetértettem azokkal.
- A felvett IMF hitel minden € centje megvolt az Orbán-kormány hivatalba lépéséig.
- A 100 napos Medgyessy-programot a FIDE$$ is megszavazta - tehát pofa be!
- A Bajnai-kormány gazdasági mutatói sokkal jobbak voltak, mint a jelenlegiek, tehát: rosszabbul élünk, mint 3/4/10 éve! Hogy értsd: az elmúlt nyóc évben jobban éltünk (2010.-ig).
- Köcsög Békemenetes!

2013. március 8., 20:30 ydam54

repedro

jó estét a klubban:-)))) hiába no, ránk néger személyzetre is szükség van:-))))))

igenis uram, máris uram, bocsánat uram:-))))

2013. március 8., 20:26 Repedro

Azt bírom a sok köcsög fideszt védő ostoba baromban, ha nem jut ész érv (de messze áll tőlük) eszükbe akkor elkezdenek gyurcsányozni nyolcévezni!! Ha tudna gondlkodni akkor talán eszébe jutna, hogy igazán most adósodtunk el és oda is lett a négyezer milliárd nyugdíj megtakarítás is.. Jó jó tudom ballibeláris komcsi szemét vagyok:)) pedig nem..Csak gondolkodom Veletek ellentétben!!!:))

2013. március 8., 20:25 mixath

T.Ydam!
Igy számoltam:
48 - 34 = 14
Na, most a 3000 mill. for. az majdnem 14 mill. eur.

2013. március 8., 20:20 Orbán Viktor

Következö évben a magyar királyságomban becsületrendet adományozok Sz. Ferencnek meg Habony Árpád-nak.
Ök lesznek az erkölcstanárok tanfelügyelöi is ! A baltás gyilkos kitüntetésén még gondolkozom.

2013. március 8., 20:18 ydam54

mixath

bocsi, hogy belegányolok, de az egyik ft, a másik euro, tehát ha átszámolod, akármekkora bűvész valaki, lehetetlen a visszafizetés, viszont a 14 milliárd euro adósság már jobban törleszthető lett volna, ha nem kell a költségvetésbe a kiesett 500 milliárd szja pótlására, no meg a mol részvények visszavásárlására, no meg a........ sorolhatnám:-))))))

2013. március 8., 20:14 ydam54

egyébként csak úgy mellesleg, ha képes lennél szöveget értelmezni, a beléd súlykolt kiragadott részleteken túl, akkor tudnád hogy hol és miért......
viszont vaknak szinekről magyarázni sokkal könnyebb, és előbb fog látni, mint te kiskomám

úgyhogy hozd azt az erdélyi rettenetest, és ne okoskodj, mert hidd el, kellemetlenebb, ha egy hülye okoskodik, mintha egy okos hülyéskedik,
tehát fáradt vagyok igy este már ennyit hülyéskedni.-)))))

2013. március 8., 20:11 mixath

T.Hüm!
A 48 milliárdból (egyenlőre még) 34 milliárd ott nyugszik az MNB széfjében.
Az érdekesség viszont az, hogy a 3000 milliárdos magnyup pénzből nem sikerült visszafizetnei azt a 48 milliárdot.

2013. március 8., 20:11 ydam54

hüm

ha gondolod holnap megbeszélhetjük a költségvetési kérdéseket, csak egy a baj, hozdd már magaddal légyszives, a fel nem vett, de kormányod által elköltött imf-hitelt is, ami a nemzeti bankban volt az ország valutakészleteként....

ne felejtsd otthon, ha már ennek a szegény kormánynak kell visszafizetni, ugyan nyerjünk már rajta mi is egy kicsit, de figyu,
csak forintban kérem, az árfolyam most nagyon bizonytalan, és csak tiszta, eltolcsy aláirással ellátott bankókat hozhatsz.......

:-)))))

2013. március 8., 20:08 ydam54

szerintem a selmeczi zsebéből kilógó lopott kiflicsücsök verte be az ajtón az üveget, nem a fiatalok

2013. március 8., 20:04 hüm

ydam54

a lényeget öreg,a lényeget : "hazudtunk éjjel,este,reggel" ez a volt kommunista kormány(gyurcsótány rablóbanda)8 év bel és külpolitikája !
erről kell pofázni öreg,tönkretették az országot 48 milliárd Eurot vettek fel,(aminek nyoma veszett)amit a jelenlegi kormány kell hogy visszafizessen ! eggyetlen hibája/gyengesége a jelenlegi kormánynak hogy nem akasztassa fel öket !

2013. március 8., 20:03 ydam54

Szabó „Szőke" Ferenc illegális pénzbehajtásból élt egészen addig, amíg részt nem vett munkaadója meggyilkolásában.

Egy, az alvilágban ismert pénzváltó megöléséért ítélték 14 év szabadságvesztésre 2001-ben Sz. Ferencet, aki a Fidesz-székház védelmére kelt társaival csütörtökön – írja a hvg.hu rendőrségi forrásokra hivatkozva.

Az internetes portál úgy tudja, G. Mihály - akinek névjegykártyáján az „Olasz Misi non-stop pénzváltó" titulus szerepelt, és, aki a pénzváltáson kívül kábítószer-terjesztéssel is foglalkozott, - 1995-ben ismerkedett meg Sz. Ferenccel, akit pénzbehajtóként kezdett foglalkoztatni. 1996 nyarán G. Mihály egy munkát nem fizetett ki Sz. Ferencnek és társainak, és a félmilliós adósság miatt – az ügyre emlékezők szerint – Sz. a társaival együtt elhatározta, hogy ha ez még egyszer előfordul, G.-t "megleckéztetik".

Egy hónappal később, 1996 augusztusában egy hormonkészítmény-szállítmány kapcsán ismét összetűzésbe kerültek egymással, ezért Sz. Ferenc és három társa találkozóra hívta az „Olaszt" a Pest megyei Szada egyik külső útjára, ahol először hasba lőtték, majd az erősen vérző férfit betették az autó csomagtartójába, és elvitték egy fás területre. Ott a pénzváltót kiszedték hátulról, fejére zsákot húztak és Sz. Ferenc egyik segítője három lövést adott le az áldozat fejére, aki azonnal életét vesztette – részletezte a portál.

Sz. Ferencet a gyilkosság után négy nappal fogták el a rendőrök, majd 2001-ben jogerősen 14 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, amiből több mint tíz évet ült le. Szabadulása után került a Fradihoz, ám priusza miatt vagyonőrként nem, csupán a Fradi Security Kft. "szurkolói koordinátoraként" alkalmazhatták.

Erkölcsi kötelességének tartotta

Szőke csütörtökön a Facebook-oldalán azt írta, hogy őt nem Kubatov Gábor (Fidesz-pártigazgató és FTC-elnök) bízta meg a feladattal, „a Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként", erkölcsi kötelességének tartotta, hogy pártját, ebben a nehéz helyzetben is támogassa. A múltját nem tagadta. Sihederként került élete tévútra, de mára példás családapa, és tisztességes ember lett – írta.

A Lendvay utcai történésekről itt olvashat bővebben! Ha pedig arra kíváncsi, mire kell a politikának egy vezérszurkoló, akkor ide kattintson!

Selmeczi félt, pedig nem is őt rugdosták

Selmeczi Gabriella a köztévé Ma reggel című műsorában pénteken azt mondta: „Félelmetes volt a hangulat, és képtelenség volt a tüntetőkkel egyeztetni. Megpróbáltak minket összenyomni, akkor törték be az üvegajtót" – tette hozzá.

A Fidesz szóvivője – a korábbi cáfolatok dacára – továbbra is azt állította, hogy „Bajnai Gordon színrelépésével elszabadult az erőszak és a gyűlölet". A baloldalon előrehozott kampány kezdődött, a miniszterelnök-jelöltségért vetekednek – állította a szóvivő.

„Bízunk a demokráciában – mondta Selmeczi Gabriella. – Erőszakra erőszakkal nem lehet válaszolni." A szóvivő szerint az emberek látják, hogy mi történik. Elmondta: félmillió forintos kár keletkezett a Fidesz székházban, de „sokkal nagyobb az emberek lelkében keletkezett kár". Selmeczi Gabriella hangsúlyozta: a Külügyminisztérium mellett egyre több szervezet tiltakozik a csütörtöki akció ellen, mert azzal hazánk rossz hírét keltik. A Fidesz-szóvivő szerint a csütörtöki tüntetésen részt vett fiatalok többsége nem is érti, mi ellen tiltakozott

ha valóban káresemény történt volna, szerintem már rég az összes újság, MN, magyar hirlap közölte volna a képeket az erőszak által okozott rongálásról

hogy nem engedték be a sajtót egyértelműsiti, hogy nem történt olyan kár, mint amennyit bejelentettek, kivéve, ha simicska hozza helyre, vagy a nyerges, mert azt tudjuk, hogy a 20 % visszaosztás miatt nekik rendesen fog a ceruzája:

50 ezer a kár
450 ezer a párt

2013. március 8., 20:00 mixath

Sopronkőhidai Fidesz Pártfőiskola
Témavezető tanár: Safarov elvtárs.

2013. március 8., 19:58 ydam54

egyébként azon filóztam, nem lehet hogy a kedves öregúr csak azért viselkedett igy, mert elkisérte rogánc toncit moszkvába, és ott megfigyelőként csak ez a technika ragadt meg, a többinél nem volt nála a hemügéje?

2013. március 8., 19:57 ydam54

ha már unja a nagyvezirt, a savazással:-)))))

2013. március 8., 19:53 ydam54

hüm-nek haveri vállveregetéssel egy kis öszödi beszéd:-))))))

Gyerekek. Nem vagyunk tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is leszünk. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó egy évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, ami a tehetségünkből kitelik, mert nem játszunk különleges meccseket, mert az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, amik egyébként nem bírná ki közöttünk a nyilvánosságot, mert nem valamit akarok veletek elintézni.

Az a csapat, akire rábíztátok ennek az oldalnak a vezetését, az a csapat képes nagyjából erre a teljesítményre. Képes nagyjából programot adni. Lehet, hogy van egy másik csapat, amelyik tud mást. Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem. Nagy munka van, tisztességes munka van egymás között. Muszáj megcsinálni. Nem beszélek az Új Magyarországról, a fejlesztésekről, határon túli magyarokról, egyházakhoz fűződő kapcsolatról és még ezer dologról, mert a nagyhoz képest ma nem ez a legfontosabb. Mindegyikben érdemi, jelentős és mély javaslataink lesznek. Egyik-másik meglepetést is fog okozni. De az egészhez képest, amit el kell döntenünk egymás között, nem ez a legfontosabb. Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek. Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól, meg a jobboldaltól és tanulja most már meg magát nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádtam. Életem legjobb része volt. Most az adja, hogy történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok. Egyáltalán nem érdekel, hogy benne leszünk-e, én személy szerint. Egyáltalán nem érdekel. Csinálunk-e valami nagyot? Azt mondjuk-e, hogy: a rohadt életbe, jöttek páran, akik meg merték tenni és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francban lesz majd az útiköltség elszámolásunk, b….a meg. Jöttek párak, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország. Hogy megértik azt, hogy azért érdemes politikusnak lenni itt a XXI. század elején, hogy csináljunk egy másik világot. Csak azért. Egzisztenciát lehet még találni sokat.

2013. március 8., 19:45 mixath

Kubatov Timur és csapata!

2013. március 8., 19:44 hüm

na jó,feküdjetek le,és pisiljetek....

2013. március 8., 19:42 hüm

murzsa
.."arc" ? elnézést, pofára gondoltam uis az arc szó túlminősités..

2013. március 8., 19:42 Orbán Viktor

Hüm elvrársam !
Ma megdolgoztál a fizetésedért ezért prémiumra javasollak.

2013. március 8., 19:30 ............................

" négy EU-tag szigorúbb büntetést kér a renitenseknek"
- Üzentek Viktor Orbánnak .
Megkapta az ezüstpapírba csomagolt, pántlikával átkötött U.FI.* -t .(*Utolsó Figyelmeztetés-t )

2013. március 8., 19:21 murzsa

Ilyen arccal?Há' nem egy matyóhímzés ,de olyan biztos van, sőt szebb mint a tiéd vagy a Zsiga Marcellé.

2013. március 8., 19:20 ............................

A kezdeti Fidesz szuperliberális pártként indult .
De mivel a Fideszen belül egyszemélyi diktatúra alakult ki mindjobban .
Ezekután távozott a pártból Fodor Gábor és jó pár valóban liberális politikus .
Na itt kezdődött el az akkori Fidesz rakétasebességű jobbratolódása és mindinkább tekintélyuralmi allűrök meghonosodása.
A Fidesz 2010 ben kapott 2/3 -os többségével rútul és pimaszul visszaélt, átverte a magyar népet /nem kicsit ,nagyon !/ .
Mára már 2013 ban, egy a lagavittabb múltot felidéző a horthysta pókhálós ,dzsentri világot megjelenítő szélsőséges párttá egyedfejlődött .
A Fidesz és az Orbán Kormány mögött megjelenő "Békemenetelők" ,voltaképpen olyanok mint a 20 -as 30 -as években Németországban a Nemzeti Szocialista Német Munkáspárt Rohamcsapatai.
Szóhasználatuk olly messze vannak a Katolicizmus felebaráti alapelveitől ,mint Makó Jeruzsálemtől .
Modoruk és indulataik túlfűtött gyűlöletről ad tanúbizonyságot .
Magyarországon immár 2 szélsőjobboldali párt van a Jobbik és a Fidesz-KDNP pártszövetség .
Mindenki aki nincs velük az ellenségnek számít !
Azt savval kell leönteni ,be kell verni a po.áját, meg kell rendszabályozni, el kell venni tőle az utolsó vasat is ,büntetni ,büntetni ,büntetni ! És ki kell szorítani a magyar nemzetből ,még a civilizációból is ha ezt megtehetnék .
Remélem 2014 bebizonyítja A Fidesz-KDNP -nek hogy a jegenyefák se nőnek az égig, őbelőlük is elég volt egy örökkévalóságig !
Elég volt, elég volt !
Köztársaságot !
Jogállamot !
Demokráciát!
Fideszes alaptörvény fércmű ,helyett időtálló Alkotmányt !
Élhető és lakható Magyarországot !
MERT A MAI NEM AZ .
Aki csak teheti a lábával szavaz ,és elhagyja e narancsligetet ,mely bűzlik a sok rohadt gyümölcstől, haverista uram bátyámoktól, helyi csákmátékktól .

2013. március 8., 19:20 nemdoktor

Na, basszátok meg!

A fidesz székház védője... bla,bla,bla.

Betette a lábát oda is a fidesz cenzúra.
Mert egy egy bal-libsi helyen véletlenül sem cenzúrázna senki se.
Ugye?
Cenzorok!
Ugye, hogy orbán volt a tettes?
(szerintem olvasni sem nagyon tud)

2013. március 8., 19:19 murzsa

Rabló gazdáim??? Biztos félreértettél valamit:se fideszes, se békemenetes nem vagyok.:)

2013. március 8., 19:18 hüm

murzsa
" FIDESZ képviselőnek" téged ??!! egy ilyen arcal ?? na ne röhögtess !!

2013. március 8., 19:16 hüm

murzsa
"testvíre"vagy a hóhérnak,nem nekem,de hogy látom nagyon lassú,söt ritka gyér felfogású vagy,mig itt pofázol a "testvíreid" már megszedték magukat,nembeszélve a rabló gazdáidról kik tízmilliárdokat loptak a közvagyonból..

2013. március 8., 19:14 murzsa

Ejnye hüm, hogy akarsz ilyen beszéddel a Kárpát- medence vezető kultúrnemzetéhez tartozni??Há' Klebelsberg hiába küzdött?
Mot már tényleg tedd le az üveget!:D

2013. március 8., 19:11 hüm

ydam54
szóval az aki a nadrágodban van egy disznó,igy már értem
mivan,beszartál köcsög ?

2013. március 8., 19:10 murzsa

Lopni meg azért járunk tezsvír, mer' nem választottak meg minket a fülkeforradalomkor FIDESZ képviselőnek. Pedig bársonyszékből mennyivel többet lophatnánk kényelmesen, biztonságosan!:)

2013. március 8., 19:09 hüm

ydam54
"meg van az összes beszéd, hogy számon lehessen kérni ha eljön az idő"
..az öszödit vedd elő,az az ígazi,azt kérd számon a haza/nemzetáruló gazdádon/bandádon..

2013. március 8., 19:07 murzsa

Hát ez nagyon sovány hozzászólás kedves hüm, úgy tűnik a cujka már nem szikráztatja az elmédet. Egy magadfajta "dépóhuligánt"-tól többet várunk!

2013. március 8., 19:06 ydam54

hüm

na jó, megyek vacsorázni

a kedvedért, ha már köcsög lettem, inkább rózsaszin satyekot veszek fel holnap, de a nadrágomba nem nyúlhatsz, az disznósajt:-)))))

2013. március 8., 19:04 hüm

murzsa
"2006 -ban a TV székházból"..már onnan is loptál ? sz. jól értesültem
hogy lopni jártok,nem tüntetni !

2013. március 8., 19:03 ydam54

hát minek beszéltem volna testvir? hiszen a tv-székház tüze mellett, a kossuth téri szagositással egybefüggően , kordonbontás megerőltető két perces munkája közben főnököd elmondta, hogy mit várunk:-)))))))

2013. március 8., 19:02 ydam54

hüm

kérsz még egy kis idézetet a bibliátokból?.)))) meg van az összes beszéd, hogy számon lehessen kérni ha eljön az idő:-))))))

most itt az idő, be lehet idézni, mit igértek, és lehet látni, hogy mi van, hát, mi nem csókolunk érte kezet, az biztos..........

2013. március 8., 19:00 hüm

ydam54 ..ezzel az elmult gyurcsótány és bandája idején kellet volna előrukkolni,de a komcsi banda nyolc év rablása alatt halgattál mint az a bizonyos vmi a fűben..

2013. március 8., 18:59 ydam54

hüm

ugyan ne zavarjon, hogy hivatalosan megcáfolták a soraidat, hogy nem igaz, hiszen nem is lennél fideszes, ha nem hazudnál egy jóizüt:-)))))))

madarat tolláról fidesznyiket szájáról:-))))))

2013. március 8., 18:58 murzsa

Minek nekem laptop a Lendvay utcából? Ha kell, kapok egy újat egyenest
Tel-Avivból.T ényleg, a tiéd amit 2006 -ban a TV székházból loptál, még működik?:)

2013. március 8., 18:58 ydam54

mondjuk mellé kellett volna tenni azt a képet, mikor sz.ferenc és egy szintén jól szituált kollégája a földön húz tegnap egy kb vasággyal együtt 40 kilós lányt........ mint elutasitott erőszakot:-))))))9

vagy megjelent már egymás mellett a savas bácsi képe is, egyik oldalon, ahogy tegnap ágáll, a másikon, ahol kezet csókol orbán viktornak.))))) tk jó kép:-))))

2013. március 8., 18:55 hüm

murzsa
..csak nem lopni jársz fel Bpestre ? ..vagy felrendelt a bajnai gnom elvtársad ? már a libákat szétloptátok,az embereket halálba kergettétek a gyílkos gazdáddal,most meg kell laptop a Fidesz székházból ?

2013. március 8., 18:53 murzsa

hüm!
Fogyaszd felelősséggel azt a "szikrázóst", hiszen láthatod a személyiségednek meg az agykapacitásodnak már így is megártott!

2013. március 8., 18:52 ydam54

hüm akkor egy kis emlékeztető a holnapi tüntetés lényegéről egy igaz ember szájából:
a forrás Orbán Viktor: 2006. Astoria

De a magyarok millióinak feje fölött sűrűsödő veszélyt még nem sikerült elhárítanunk. Kedves Barátaim, ősi igazság, hogy a rossz önmagában hordozza a büntetését. Nem külső ítélet, nem külső büntetés semmisíti meg, önmagát számolja fel. Aki rossz útra lépett, hiába fogadkozik, hiába hirdet összefogást, mégis rossz úton jár. Rossz az előjel, és ezért minden, még a legdicséretesebbnek tűnő tettek is negatívra változnak, ez nem véletlen, hanem végzetszerű. Aki megszegi a közösség törvényeit, gúnyt űz eszméiből és ideáiból, aki félrelöki a közös élet fundamentumát adó közmegegyezéseket, legyen szó családról, munkahelyről, vagy nemzetről, veszedelmet zúdít a közösségére.

Ha az országvezetők gátlástalanul hazudnak, megtévesztenek, csalnak, erőszakhoz nyúlnak, mindenki azt hiheti, hogy így is lehet, és ha ez bekövetkezik, Kedves Barátaim, átszakad a gát, a pusztító erkölcsi özönvíz után nem marad semmilyen mérce. Mérce, amihez igazodhatnánk, amivel magunkat és tetteinket megmérhetnénk, ami szerint gyermekeinket nevelhetnénk, és akkor olyan istentelen világ köszönt ránk, amelyben bármi megtörténhet. Nekünk ezért kell kitartanunk a lelkiismeret parancsa mellett. Rossz eszközökkel jót elérni, igaz ügyet szolgálni nem lehet. A cél sohasem szentesítheti az eszközt. Bármily erős a kísértés, bármily magas a hullámverés, a gát nem szakadhat át, a vizet mindig meg kell tartani. Ezért nem lökhetjük félre ma sem a rendszerváltáskor közösen alkotott szabályokat, hiába kötik meg a kezünket. Ezért utasítjuk el az erőszakot, és ezért tartunk ki a demokrácia nehézkes szabályai mellett.

2013. március 8., 18:49 kompember

Azért nem semmi! Most már egészen biztosan tudjuk, hogy kit tekint a fidesz potenciálisan politikai kihívójának.

A legédesebb, amikor a focihuligánok focihuligánozzák le a tiltakozó civileket.

Szétesőben van a fidesz, mint a halálcsillag. Sajnos a végső pusztulásig még ott rombol, ahol csak tud. Lehet ez a végső célja.
Lásd Matolcsy ma délutáni jegybanki intézkedéseit, még a hétvége előtt szétvágja a forintot. Akiknek 10-én esedékes a deviza törlesztésük hadd szívjanak. Akiknek meg 15-én...? Majd ők is megkapják.

2013. március 8., 18:49 hüm

ydam54
" szabolcsi szilva" ?? azzal lábat mosok,az ígazi az erdélyi szikrázos
bé szereztem 3l-t ...majd töltök a fejedre hogy légy "lángész" ugyanis nagyon jól ég :-D

2013. március 8., 18:43 murzsa

De, csak nem lett gyújtás otthon hagytam a Zippomat, amilyen feledékeny vagyok.De a lóvét kifizettem:300 sékelt kapott mindenki, kivéve akit tökön -rúgtak-miért hagyta magát?
Különben nem vagyok "pösti" így osztán nem tom' mi az a "dépóhuligán"-írd már meg ha ráérsz, majd elmondom Bajnainak is , lássa kik a mieink.:DDD

2013. március 8., 18:42 ydam54

hüm

a flaskát ne hagyd otthon, elvégre nemzeti kötelesség a jó szabolcsi szilva viz helyett, de csak ha viktátor képet rakott rá a piktátor:-))))))

várlak:-))))

2013. március 8., 18:41 ydam54

le vagy maradva hüm kedves, látod látod, nem kéne annyit aludni, már nem a gyujtogatás, a savazás a sláger tegnaptól:-)))))))))

2013. március 8., 18:40 esta55

Szívbemarkoló amikor a gyilkos erkölcsi elvekről oktatja az egyetemistákat. A munkaadói biztosan értékelik azt az etikai magaslatot és kiállást, amit biztosan a sitten töltött 10 év alatt szerzett. Talán elintézik neki azt is, hogy szeptembertől már mint hit- és erkölcstanár dolgozzon. Mit szólnának a T. hozzászóló kollégák, ha az ő kisiskolás gyereküket netán Sz. úr oktatná?

Majd elfelejtettem, hogy a tanári munkához erkölcsi bizonyítvány szükséges. Egyelőre. Szeptemberig persze sok idő van még, addig bőven bólinthat rá az országgyűlés, hogy tulajdonképpen ez teljesen felesleges.

2013. március 8., 18:40 hüm

ydam54
"különös ismertetőjelem: fekete satyek, solidaritas jelvénnyel" oké,megkereslek köcsög !

2013. március 8., 18:38 ydam54

hüm

hajtsd fel még azt a kis maradékot az üveg aljáról, azt olvastam a hirekben, hogy milliárdokat vár a kormány a visszaváltható üvegbetétekből...........

csak nem a hajléktalan létre készül?

2013. március 8., 18:37 hüm

T.murzsa
"én egy hajléktalant se láttam arrafelé."...te mit kerestél ott ??..csak nem nálad volt a pénz hogy fizess miután felgyujtjátok a Fidesz székházat ?

2013. március 8., 18:37 ydam54

selmeczinek meg biztos csokiskarika gyára van, mert házisüteményt kinált:-))))) szegénykém, a földbirtok, és luxusvilla mellett nem is tudom, hogy tud szóhoz jutni hogy megkeresse a kenyerét, ennyi tulajdonnal........

na mindegy, remélem vagytok páran, akikkel holnap találkozhatok délután, ha ismeretlenül is, jó hangulatban, 3-kor az alkotmány utcában.......... én 220 km-t vonatozok, hogy jelenlétemmel rontsam a fiatalok renoméját:-))))))))))))

különös ismertetőjelem: fekete satyek, solidaritas jelvénnyel:-))))

2013. március 8., 18:34 hüm

...hogy"Kik tüntettek a Fidesz-székháznál?" hát a libatolvaj Bajnai Gnom által felbérelt zsebtolvajok,csövesek,dépóhuligánok,a pösti komunista salakemberek ...ja,és nem tüntetni,hanem lopni mentek...egy demokráciában nem törünk/lopakodunk be senki/semmilyen magánterületre !ha lenne ígazság már a börtönben kéne lenni a tolvajoknak,beleértve a felbujtó haramiát is a bajnai gnomot...

2013. március 8., 18:31 ydam54

kósa lajos a székház előtti sajtótájékoztatón megint bajnaizott egy jót, mondott egy szent szöveget a békét zavaró jobbikos, és balos rendzavarókról, cseppet se zavarta, hogy fiatalok voltak ott, nem fidelitasos romkocsmázók, mert akkor nem igy állt volna a kérdéshez...
de ami érdekes

NEM ENGEDTE BEMENNI A SAJTÓT, HOGY FELVEGYÉK, MICSODA BRUTÁLIS RONGÁLÁST KÖVETTEK EL A FIATALOK, AMI FÉLMILLIÓBA KERÜL....!!!!

innentől kezdve nincs joga ilyesmivel vádolni a békésen tüntető fiatalokat...... ha valóban lett volna rongálás, elsőként invitálta volna őket, hogy nézzék meg mit műveltek.......

siralmasnak tartom azt a megjelent kommentet, ahol egy állitólag a székházban dolgozó nő panaszkodott brutális támadásra, személye ellen,
tegyen feljelentést! az ilyen, ahol szegény nőket támadnak brutális verőlegények, valóban nem lehet megengedni, csak azt nem tudom, hogy akkor az a 20 kemény kopasz froclidrukker, aki a tüntető lányokat a földön huzigálta mit csinált? vagy minek volt ott?
vagy az erőszakkal cigölt diáklány szebb volt és formásabb?

joguk se lett volna fellépni, és a rendőrségnek őket éppen úgy igazoltatni kellett volna, mint a diákokat, főleg hogy felhatalmazás , jogosultság nélkül intézkedtek, nem tartoztak még a hivatalos védelmi szolgálathoz sem...

úgyhogy igaza van kósa úrnak, miért is nem intézkedtek a rendőrök és igazoltatták ezeket a fiatalokkal szemben erőszakosan fellépő nem hivatalos személyeket?

lehet kilőtték a rendőrök szemét:-)))))))

bocsi, remélem értitek az iróniát:-)

2013. március 8., 18:30 Tóth-Pintér Kató

Fidesz tegnap óta úgy lapít, mint kaki a fűben!

2013. március 8., 18:21 murzsa

T.hüm!
Amennyire a híradásokból kitűnik a pártszékház foglalók zömmel egyetemisták.A huligánok-a (törvényes ) tolvajok felhívására-a székházat védték biztonsági őrként, a csövesek nem tudom hogy jönnek a képbe én egy hajléktalant se láttam arrafelé.
Annyi szponzorációt meg igazán megérdemelnek mint a békemenetesek, habár őket nem kellett Csíkszeredáról meg Poznanból utaztatni.

2013. március 8., 18:16 hüm

...ezek a bajnai/MSZP által szponzorizált naplopókból,csövesekből,tolvajokból álló huligánok képviselnék a demokráciát ?
..itt csak egy hiba van,hogy a rend kiválóan túltáplált és túlfizetett őrei nem megfelelően végzik a dolgukat..

2013. március 8., 18:11 Sándor Szegfű

Ez szép kis írás. De ezek mernek ilyen nyilatkozatot tenni és sajnálkozni azon, hogy ki mellé milyen szervezet áll? Épp egy ilyen maffiózó, bűnöző hazudozó banda?

2013. március 8., 17:59 murzsa

2006 őszének nehéz napjaiban kovácsolódott ki, forrt gránitszilárdságú egységbe a fülke és a lelátói forradalmárok megbonthatatlan testvéri fegyverbarátsága.
Csak a dátumot meg 3 szót cseréltem.

2013. március 8., 17:54 Waldmann Tamas

http://fradimob.hu/index.php/friss/szakmai-hirek/item/2375-%C3%ADme-kubatov-kedvenc-gyilkosa

2013. március 8., 17:50 Gordon Boy

A Fidesz olyan a mérgezett egér szaladgál össze vissza mert fél az emberektől.

2013. március 8., 17:45 Waldmann Tamas

Andras, 89-ban meg nem voltal Fideszes?

2013. március 8., 17:36 mixath

Újabb és újabb esetek bizonyítják, hogy a Fidesz szervezi, tarja fenn és irányítja a "szurkolónkan" álcázott utcai verőlegények csapatát.
A sánta kutya ismét gyorsabb volt a Fidesznél!

2013. március 8., 17:25 Kovács Zoltán

Igen ez a Fidesz! Nem kell ide TEK! A fenéket! Bűnözök kellenek!!!

És ebből bőven van a Fidesz segítői között!!!!! Igen rettegjetek emberek, főleg azok, akik a Fidesz politikáját nem szívlelitek, mert egy ilyen gyilkos, "B" közepes, csavargó, az emberi élet alja része, bár hol, és bár mikor a Fidesz égisze alatt megjelenhet, és akkor neked annyi.

Javaslom, hogy a sósavat azonnal vonják ki a kereskedelmi forgalomból, mert ez lesz a Fidesz új jelképe! A narancs már nem kell, jöhet a sósav, a galerik, a „B” közép, a 2006-os rohadékok, gyilkosok! Lesz itt rend az Orbán érában!

2013. március 8., 17:21 Pataki Zoltán

Külön pikáns, hogy azzal molinóztak Selmeczi G-ék, hogy az MSZP a gyilkosok pártján áll. Ők meg bizalmi, biztonsági őrként valódi gyilkost alkalmaznak.
Hát ez szép.
Nekem ha ilyen híveim lennének mint a visítózó úrasszony, meg a sósavas tag, elsírnám inkább magam.

2013. március 8., 17:20 Irkász

Fárasztó lehet egész nap hivatásos rettegéssel keresni a kenyérrevalót.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Sósavat a pofátokba!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
NYÜZSI
további posztok »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X