szerző:
-ha

Akkor most ledobjuk a trollmágnest.

Minden menekült jó, szép és szerény.

A menekültek között egyetlen bűnöző sincs.

Több százezer Európába érkező semmiféle problémát, megoldandó feladatot nem jelent.

A menekültekről TILOS nyilvántartani, hogy menekültek.

A menekülteknek jogukban áll randalírozni, erőszakoskodni, nőket molesztálni.

A feministáknak, a női jogok szószólóinak kötelességük minden férfit potenciális erőszaktevőként kezelni, ám hallgatniuk kell, ha a bántalmazó migráns.

A média nem számolhat be olyan bűntényről, amelynek föltételezett elkövetője bevándorló.

Amennyiben egy menekült bűncselekményt követ el, az állami hatóságok elsősorban szelíd szóval, simogatással és ágyba vitt kávéval közeledjenek felé.

A nagycsalád a fasizmus melegágya.

Akinek több testvére van, az minden bizonnyal terrorista lesz.

 

A fenti mondatokban egyetlen közös van: senki nem állította őket. Mégis a hivatásos és önkéntes vazallusok, valamint a kormánycsatornák és -szócsövek, továbbá a pszeudofüggetlen kollaboránsmédia alkalmazottai – úgyis mint második generációs bérrettegők – ezekkel a kijelentésekkel vitatkoznak, amióta kiderült, hogy szilveszterkor Kölnben egy arabokból álló tömeg nők ellen intézett döbbenetes támadást, és amióta lapunkban megjelent egy – szerintem rossz, de hát minő perverzió: errefelé nem kötelező egyetérteni – egykekutatásról szóló írás. E teljesen értelmetlen és fölösleges elfoglaltság helyett egy jó könyvet ajánlanék, vagy ugyanazt a tevékenységet, amelyet az álneves kormányszolga ajánlott annak idején a kormány ellen tüntető aktivistalánynak. Természetesen szigorúan önkéntes alapon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!