szerző:
nyüzsi

Bayer Zsolt ismét megírta százhuszonötezredszerre ugyanazt a szöveget, ezúttal Húsevő virág címen.

Bayer Zsolt ismét megírta százhuszonötezredszerre ugyanazt a szöveget, ezúttal Húsevő virág címen. Ezúttal Dániel Péter Wittner Máriát gyalázó írása volt az idítóok, amiből következik a szokásos sirám: bezzeg "azok" herp-derp, nekik mindent szabad herp-derp, és még a nyugat is mellettük áll, jaj, jaj beteg a nyugat, beteg a világ, mindenki beteg.

Az egész nem is érdemes szóra se, csak egy mondatot ütötte meg a szemünket: "Dániel rothadt lelkének húsevő virága mindennél pontosabban jellemzi a helyzetet: azok ott, odaát, bármikor közénk lövetnének ismét". Bayer Zsolt megnézte a Facebookon Dániel Péter és rajongótáborának csevegését, és betojt néhány harcias gyurcsányista kommentelő nénitől.

Igazi, "bátor" "magyar" "férfi". Szüksége van rá a hazának. Szükségünk van rá.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!