szerző:
nyüzsi

Két baloldali párt alakul egyszerre!

Két baloldali párt alakul egyszerre! A Gyurcsány-féle szappanopera hétvégi végkifejlete után ma az eddig inkább csak a párnacsatáiról ismert 4K!, avagy Negyedik Köztársaság mozgalom - az Egymillióan civil platform tagja - is bejelentette, hogy ezután baloldali pártként folytatják.

Ghaabor mikroblogger már azt is tudni véli, milyen lesz, ha meg sem állnak a kormányig:

Március 15. - A nemzeti lépcsőjén elszavalják a 12 pontot, egy Pilvaxnak öltözött nő megszüli a forradalom nevű gyerekét, párnacsata a Kossuth téren.

Augusztus 20. - egy István királynak öltözött ember levágja a jobb karját, amit körbehordoznak az egész városban, majd belesütik egy kenyérbe. Este tüzijáték, ami alatt a zenére előre betanult koreográfiát kell eltáncolni mindenkinek.

Október 23. - Kardos-Horváth János előadja forradalmi dalát a szelektív hulladékgyűjtésről, amíg szól a dal, mindenki mozdulatlanul áll egy adott pózban. Este keresd a lyukas zászlót.

Szilveszter - a Kossuth téren új év és régi év feliratú pólókban párnacsata, éjfélkor beszédet mond az alternatív köztársasági elnök egy guy fawkes maszkban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!