szerző:
nyüzsi

Két baloldali párt alakul egyszerre!

Két baloldali párt alakul egyszerre! A Gyurcsány-féle szappanopera hétvégi végkifejlete után ma az eddig inkább csak a párnacsatáiról ismert 4K!, avagy Negyedik Köztársaság mozgalom - az Egymillióan civil platform tagja - is bejelentette, hogy ezután baloldali pártként folytatják.

Ghaabor mikroblogger már azt is tudni véli, milyen lesz, ha meg sem állnak a kormányig:

Március 15. - A nemzeti lépcsőjén elszavalják a 12 pontot, egy Pilvaxnak öltözött nő megszüli a forradalom nevű gyerekét, párnacsata a Kossuth téren.

Augusztus 20. - egy István királynak öltözött ember levágja a jobb karját, amit körbehordoznak az egész városban, majd belesütik egy kenyérbe. Este tüzijáték, ami alatt a zenére előre betanult koreográfiát kell eltáncolni mindenkinek.

Október 23. - Kardos-Horváth János előadja forradalmi dalát a szelektív hulladékgyűjtésről, amíg szól a dal, mindenki mozdulatlanul áll egy adott pózban. Este keresd a lyukas zászlót.

Szilveszter - a Kossuth téren új év és régi év feliratú pólókban párnacsata, éjfélkor beszédet mond az alternatív köztársasági elnök egy guy fawkes maszkban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!