Hont: Sajtóstul rontani a házba
Vélemény

Hont: Sajtóstul rontani a házba

Brüsszelt akarják megállítani, de kettő, azaz 2 db vékonydongájú momentumost nem sikerült. Ez tartja most rettegésben a kormánypárti közvéleményt, és készteti zavart elhatárolódásra a magyar sajtót. Engem viszont nem. Ugyanitt szívélyesen várom Orbánt a szerkesztőségben.

Hegedűs Dániel Világ

Agónia a Rajna mentén

Merkel leváltása egyre inkább csak illúzió. A szociáldemokraták veresége Észak-Rajna–Vesztfáliában nem csak földrengésszerű, hanem megalázó is.

Techet Péter Itthon

Techet Péter: A lázadás vége

Orbán Viktor meg-meggyújthatja a lázadás lángját, de Európa centrumából ez csak a periféria egyre kisebb tábortüzének látszik.

Németh Róbert Kult

Lábnyom a Holdon - Eurovízió 2017

Volt idén is Eurovíziós Dalfesztivál. Percről-percre közvetítettük. Most meg elmondjuk, hogy mit gondolunk róla.

Révész Sándor Itthon

Révész Sándor: Ellenképző

Az ellenfelek módszeres és gátlástalan lejáratása nem most kezdődött, a fehér terror és a bolsevik hatalom is buzgón élt vele. Ám nem volt tőle mentes a rendszerváltást követő időszak sem.

Vörös Imre Itthon

Csöbörből vödörbe?

Több párt kell ahhoz, hogy mindenkinek legyen kire szavaznia. Vörös Imre volt alkotmánybíró hozzászólása a választási rendszer vitájában.

Balavány György Vélemény

Balavány György: Erőszakra készül a kormány?

A szóbeli durvaságok nem elhirtelenkedett kiszólások, hanem egy tudatos háborús propaganda részei. Bayer sem csupán egy szorgosan csaholó véreb; mindenki tudja róla, hogy amit ő mond, azt a Párt mondja.

Gyarmathy Éva Kult

Gyarmathy Éva: Mintamókus fenn a fán

A majmok hangosan rikácsoltak, fenyegetőztek, de akkor már mindenki tudta, hogy ők csak majmok, akik akkor tudnak pusztítani és uralkodni, ha hiszünk nekik. Tanmese a kormány újabb oktatási törvénymódosításáról.

Hegedűs Dániel Világ

Macron árnyékában: a Schulz-hatás alkonya

Európa föllélegezhet, ám tegnap nem csak Franciaországban tartottak választást. A hétvégének Emmanuel Macron mellett van egy másik nyertese is: Angela Merkel.

Papp Réka Kinga Itthon

Illatosan

Anyának lenni nem túl jó dolog. És ennek felelősei vannak.

1 2 3 4 5 6 7
360
A címlapról ajánljuk