Lévai Júlia: Csak a népszavazás marad
Itthon

Lévai Júlia: Csak a népszavazás marad

Azt a praktikus szempontot mindenki megérti, hogy ha a lopás meghatározó szerepet kap a társadalomban, akkor annak következményei őt magát is bármikor utolérhetik. Vélemény.

Tamás Gáspár Miklós Gazdaság

TGM: Nagyon fárasztó

Marxista-e Piketty? Rövid válasz Magyar Bálintnak és Mizsei Kálmánnak.

Domány András Itthon

Esküszegő államtitkárok

A kormánytagok nemhogy nem tartják be a törvényeket, de gúnyt is űznek belőlük. Vélemény.

Balavány György Kult

Balavány: Hiába utállak, Facebook, ha nem tudok nélküled élni

Kérdezgeted, mi jár fejemben, pedig tudod, mielőtt még elmondanám. Egyszer azt írtad: „úgy tűnik, Balavány, itt és itt tartózkodsz. Jelentkezz be!” Válaszoltam volna, ha tudok: „úgy tűnik, Facebook, túl sokat tudsz rólam”, – de nem volt ilyen opció, mert nem adtál. Te vagy, Facebook, az Opciók Ura. Amúgy meg közöd nincs hozzá, merre járok, gondoltam akkor. Aztán kiderült: dehogy nincs, mindenhez van közöd.

Elek István Itthon

Elek István: A Fidesz legyőzhető

A kölcsönös önkorlátozással járó választási együttműködésnek köszönhetően az ellenzék a kormánypártok ellen fordíthatná az aránytalan választási rendszer logikáját. Vélemény.

Seres László Itthon

Seres: Legyünk önzők, menjünk szavazni!

Az állam az orosz típusú adminisztratív ellehetetlenítés, fenyegetés és kirekesztés útjára lépett, vetélytársainak alapjogait fenyegeti, magyar állampolgárok kitoloncolását helyezi kilátásba. Vélemény.

hvg.hu Nyüzsi

Szijjártó előadta a „magyar durcit”

A magyar kormány hivatalos „sértődésfelelőse” most éppen az ENSZ-főtitkárra akadt ki, és a Trump-modellt követve már az ország kivonulását lebegteti a világszervezet egyik tárgyalássorozatról.

hvg.hu Nyüzsi

A Fidesz leleplezte az ENSZ-t: az is Soros-bérenc

Az ENSZ-ben kezd erősödni a migráció támogatása, egy olyan javaslatcsomag készül, amely "kísértetiesen hasonlít Soros György tervére" - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár

Szarvas Koppány Bendegúz Itthon

Bojkott? Oké. És utána?

Létezik koherens érvelés a választási bojkott mellett. Csak nem értek egyet vele.

Bauer Tamás Itthon

Bauer: Horthysták

Elmarad a mise, elmarad az ellentüntetés. Megkönnyebbülhetünk? Dehogy. Vélemény.

- csunderlik - Élet+Stílus

Drukkerkocsma – Megnéztük a Keménymagot

Szalonrománozások és olcsó buzizások között osztják az észt a jobboldal nehézfiúi az Echo TV boroskólás hangulatú Keménymag című műsorában. Azért egy poént vagy eredeti beszólást összehozhattak volna, mert ennek híján csak a jól ismert szurkolói rigmussal köszönthetjük a „közéleti B-közepet”: „Egyszerűen senkik vagytok, hej!”

1
5 6 7 8 9
383

A címlapról ajánljuk