szerző:
hvg.hu

Nem csak homokórát, de megoldási javaslatokat is tartalmazó dossziét adott át a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja (MVMP) a Miniszterelnöki Hivatalban. Szepesi Zsolt, a párt vezetője szerint idén akár 24 ezer hazai vállalkozás is megszűnhet. Az átadási ceremónián a sajtó nem lehetett jelen, a miniszterelnök pedig kormányülésen volt, de a titkárságvezető átvette az ajándékokat.Shake

Feleségül mehet a hercegnő a fitneszedzőjéhez - videó

Bár a legtöbb királyi hír a brit uralkodóházról szól a nemzetközi sajtóban, a többi európai monarchiának is megvannak a maga tündérmeséi. A svéd koronahercegnő például, ha nem is a lovászához, de egy fitneszedzőhöz megy feleségül. Svédország ezt egyáltalán nem bánja, csak legyen már egy hetedhét országra szóló lakodalom.

hvg.hu Itthon

Úgy megtömték, hogy gágogni sem tudott - videó

A Fogarasi úti Tesco előtt "tömtek véresre" egy hölgyet az állatvédők, hogy így tiltakozzanak az áruházlánc hízott liba máj értékesítése ellen. Tekintse meg videónkat a civil akcióról!

hvg.hu Shake

Pszichedelikus szado-mazo szex kiscicákkal - videó

A kozmetikai cikkeket gyártó vállalatok időnként egészen érdekes képekkel próbálják meg eladni termékeiket. Lehetséges, hogy a csoportosan elkövetett, fekete bőrruhás és erősen erotikus tevékenység szemhéjfesték vásárlására ingerel néhány fogyasztót, de nehéz ezt elhinni.

hvg.hu Itthon

Megszeppent a Provident, beperelnék a céget - videó

Hétfőn kora délután a Karsai József által vezetett Antiprovident Akciócsoport szervezett tüntetést a Provident hitelezési gyakorlata ellen. A megjelent polgármesterek szerint a hatalmas THM-ekkel dolgozó cég nyomorba taszítja a kölcsönvevő "sértetteket". Ivád polgármestere pert fontolgat. Mikola Gergey szóvivő szerint törvényesen működnek, s jobb útra térnek. Tekintse meg videónkat!

hvg.hu Sport

Felhergelt focisták: „érzékeny játékos, ezért köpött” – videó

Cristiano Ronaldo legutóbbi FA Kupameccse nem azért marad emlékezetes, mert a portugál támadó gólt szerzett a Derby County ellen. Sokkal inkább azért, mert nemes egyszerűséggel leköpte az ellenfél walesi középpályását, Robbie Seavage-t. A futballisták nem a szavak emberei, előszeretettel nyilvánítják ki így a véleményüket. Íme a top 10.

Shake

Tanár pornós múlttal - videó

Az utóbbi időben szinte nem telik el hét anélkül, hogy a "pornó" és a "tanár" szavak egy hírbe ne kerülnének, egymás után bukkannak föl az internetről és a számítógépekről a különböző szexuális aktust ábrázoló filmek és fotók, hogy hatalmas botrányt kavarjanak az adott közösségben.

hvg.hu Itthon

"Kordont akarunk! Kordont akarunk!" - videó a Kossuth térről

Előbb kikövetelték maguknak a kordonokat, majd délszláv körtánccal melegítve újrapróbálták az összes rigmust a Gyurcsány takarodjtól Olaszliszkáig, volt egy kis zsidózás is, végül a magyar himnusz hangjaival búcsúzott maroknyi tüntető hétfőn a Kossuth téren. Érdekel ez még valakit? A hvg.hu videoriportere fáradhatatlanul dokumentálja Önöknek a magyar valóságot.

Itthon

"Védjenek meg bennünket, cigányokat" - videó

Katolikus szertartással, cigány szokás szerint zeneszó kíséretében vettek végső búcsút kedden a tatárszentgyörgyi brutális gyilkosság két áldozatától. A 27 éves apa és ötéves kisfia búcsúztatásán mintegy ötezren, köztük parlamenti politikusok vettek részt. Videónk a helyszínről.