hvg.hu Terror

Breaking - újabb merénylet Németországban

Ezúttal bozótvágó késsel támadott egy 21 éves szír menedékkérő. A rendőrség ártalmatlanná tette. A férfinek már volt dolga a rendőrséggel. a hatóságok szerint nincs egyértelmű bizonyíték terrorista cselekményre.

MTI Világ

Trump már a németektől, franciáktól is fél

Miután Orbán kikelt a félelem és a félelemkeltők ellen tusványosi beszédében, az általa is támogatott Donald Trump rögtön elkezdett riogatni az Amerikába beutazó németekkel és franciákkal.

hvg.hu Világ

Müncheni gyilkosság: felkészült a lövöldöző

Zavarodott elméjű magányos merénylő volt az a német-iráni tinédzser, aki egy müncheni bevásárlóközpontban lövöldözve kilenc embert megölt, 27-et megsebesített, végül önmagával is végzett. A tömeggyilkosságok foglalkoztatták, egyáltalán nem állt iszlám befolyás alatt – közölte a német rendőrség.

MTI Világ

Három-három török és koszovói, egy görög a müncheni áldozatok között

Három-három török és koszovói, valamint egy görög állampolgár is életét vesztette a müncheni bevásárlóközpontban péntek este történt lövöldözésben - jelentették be szombaton Isztambulban, Athénban és Pristinában. Az ámokfutás kilenc halálos áldozata között német közlések szerint három nő és öt kiskorú van, a 27 sebesült között pedig több gyerek.

1 2 3 4 5 6 7
5157
A címlapról ajánljuk