MTI Világ

Azt már tudják, mi nem végzett Kim Dzsong Nammal

A szakértők sem szívrohamra, sem tűszúrásra utaló nyomokat nem találtak Kim Dzsong Un észak-koreai vezető féltestvérének, Kim Dzsong Namnak a boncolásakor – közölte a malajziai egészségügyi minisztérium egyik magas rangú tisztségviselője.

MTI/hvg.hu Világ

Megvan végre Trump bukott főtanácsadójának utóda

Donald Trump amerikai elnök Herbert McMastert választotta nemzetbiztonsági főtanácsadójának. Keith Kellogg altábornagy – aki Michael Flynn lemondása után átmenetileg betöltötte a nemzetbiztonsági főtanácsadó posztját – a Nemzetbiztonsági Tanács kabinetfőnöke lesz.

Bihari Ádám Világ

Amerikai alelnök: Csalódott voltam

Először beszélt arról Mike Pence amerikai alelnök, mit érzett akkor, amikor kiderült, hogy az elnök nemzetbiztonsági tanácsadójáról kiderült, hogy hazudott arról, folytatott-e megbeszéléseket az orosz nagykövettel. Arról is beszélt, hogy egyelőre nincs "mert ha nem, akkor"-verzió a védelmi kiadással elmaradó NATO-tagokkal szemben, de hozzátette, hogy az amerikai nép türelme véges.

1 2 3 4 5 6 7
5310
A címlapról ajánljuk

Hazaért az Arany Medve – élő

A Berlinalén fődíjat nyert Testről és lélekről alkotói mesélnek a filmről, a berlini élményeikről. Itt követhetik velünk a keddi sajtótájékoztatót.