A józan ész trónfosztása - itt tart az amerikai elnökválasztási kampány
Világ

A józan ész trónfosztása - itt tart az amerikai elnökválasztási kampány

Politikai valóságshow-vá alacsonyította az amerikai elnökválasztást a republikánus Donald Trump, akinek menetelését pártja és az egész világ is elhűlve szemléli. A globálisan legfontosabb politikai pozícióért folyó versenyben a saját hitelességi problémáival küzdő demokrata Hillary Clinton legnagyobb előnyévé így az vált, hogy ő nem Trump.

MTI Világ

Obama megölelt egy hirosimai túlélőt - fotó

Az atomfegyverkészletek világszintű csökkentésére szólított fel az amerikai elnök pénteken, Japánban. Barack Obama a második világháború idején az első atombomba-támadást elszenvedett Hirosimába látogatott, és koszorút helyezett el az emlékműnél.

MTI Világ

Horrortaxi Mexikóban: hat ember maradványai voltak a kocsiban

Férfiak meztelen, megcsonkított holttestére bukkantak Mexikóban egy elhagyott taxiban: három testet fej nélkül és szintén hármat feldarabolva találtak a hatóságok – közölte helyi idő szerint csütörtökön a közép-mexikói Michoacán szövetségi állam államügyészsége.

Világ

Kiakadtak a szlovén kerítésre, amely menekültet még nem látott

A festői környéket elcsúfítja, a turistákat elüldözi, a vadak közlekedést akadályozza, a környéken lakók utálják. Ráadásul semmi értelme, derül ki az AFP helyszíni tudósításából, mert az ország délkeleti részén, a Bela Krajina régióban menekültek még nem fordultak meg.

1 2 3 4 5 6 7
5112
A címlapról ajánljuk
Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ryan Gosling és Russell Crowe is hülyét csinál magából a retrómázzal leöntött Rendes fickókban – politikai korrektséget ne keressünk a filmben, de perceken át tartó poénsorozatokat és kliséket kiforgató akciójeleneteket annál inkább. A felhozatalt elnézve már május végén megkaptuk a nyár legjobb vígjátékát.