hvg.hu Világ

Egyre nehezebb lesz pornót nézni a londoni metrón

Annyi bejelentés érkezett az utóbbi időben a londoni tömegközlekedést bonyolító céghez, hogy már arra biztatja utasait, minden hasonló esetet jelentsenek, mert nem tűri, hogy szexuális viselkedést produkáljon bárki a szerelvényeken.

hvg.hu/MTI Világ

Félmeztelen aktivista ragadta meg a viasz Trump férfiasságát

Egy félmeztelen aktivista rontott Donald Trump Madridban kiállított viaszszobrához, majd megragadta a megválasztott elnök mását a férfiasságánál. A nő a Femen nevű feminista mozgalom tagja, így tiltakozott Trump szexista kijelentései ellen.

hvg.hu/MTI Világ

Csak négy túlélőt találtak a líbiai halálhajóról

Legalább 180-an meghaltak, amikor egy Líbiából Európába tartó kétszintes csempészhajó elsüllyedt. Csak négyen élték túl a tragédiát, tőlük tudni, mi történt pontosan. Tavaly haltak meg a legtöbben a földközi-tengeri migránsútvonalon.

Bihari Ádám Világ

Amerikai TASZ: Németh Szilárdnak igaza van

Az egyik legrégebbi és legnagyobb amerikai civil jogvédő szervezet vezetője szerint a megváltozott nemzetközi környezet valóban alkalmassá válhat a civil szervezetek megzabolázására, ahogyan azt a Fidesz alelnöke állítja. Ő és több másik amerikai szervezet képviselője is beszélt a hvg.hu-nak arról, mit gondolnak a magyar kormányzati szereplők kijelentéseiről.

MTI Világ

Kiosztotta Trumpot a francia elnök

Francois Hollande válaszolt Donald Trump megválasztott amerikai elnök éles bírálatára, amellyel az Európai Uniót illette. A francia elnök szerint az EU-nak nincs szüksége olyan külső tanácsokra, amelyek megmondják, hogy mit tegyen.

MTI Világ

Letartóztatta az FBI az orlandói merénylő özvegyét

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) letartóztatta annak az Omar Mateennek az özvegyét, aki tavaly nyáron az egyik orlandói melegbárban tömegmészárlást követett el. Az FBI közlése szerint a nőnek köze volt a mészárláshoz.

1 2 3 4 5 6 7
5281
A címlapról ajánljuk