MTI Világ

Népszavazást tarthatnak az EU-ból való kilépésről a csehek is

Nem kizárt, hogy Csehországban is népszavazást tarthatnak az ország európai uniós tagságáról. Az ellenzéki Úsvit párt javaslatát, miszerint a kérdést tűzzék napirendre, kedd este a képviselőház általános meglepetésre megszavazta - írja a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap.

MTI Világ

Nem késett az orosz rekontra az amerikai erőfitogtatásra

Kedden az amerikai hadsereg 11 perces erődemonstrációs videóját nézte a világ, arra válaszul, hogy előzőleg újabb orosz vadászgép szemtelenkedett velük egy túl közeli manőver végrehajtásával. Ma Oroszország jelentette be, hogy három új hadosztályt hoz létre - a NATO-haderőnövelés ellensúlyozására.

- esel - Világ

Kedves amerikai választók!

Mi marad Amerikából, ha döntéseteknél dühből, gyomorból kiiktatjátok az egyetlen elemet, amire Amerika szabadsága és prosperitása épül, a rációt? Vélemény

MTI / hvg.hu Világ

Összehívták mára az ENSZ BT-t Aleppo miatt

A szíriai Aleppóban folyó súlyos harcok a tűzszünet teljes összeomlásával és a genfi béketárgyalások megfeneklésével fenyegetnek – közölték kedden diplomáciai források. A New York-i találkozót Nagy-Britannia és Franciaország kérte.

MTI Világ

Trump tarolt Indianában, Sanders lenyomta Clintont

Donald Trump üzletember nagy fölénnyel megnyerte a Republikánus Párt előválasztását Indiana államban az amerikai média előrejelzése szerint. A demokratáknál Bernie Sanders szenátor legyőzte Hillary Clinton volt külügyminisztert.

1 2 3 4 5 6 7
5094
A címlapról ajánljuk