MTI Világ

Orosz hackerek szállhattak rá a The New York Times-ra

Nyomozást indított az FBI és több más amerikai biztonsági szolgálat a The New York Times és más amerikai médiaszervezetek újságíróit ért kibertámadások ügyében, amelyeket feltehetően az orosz hírszerzésnek dolgozó hackerek hajtottak végre – jelentette kedden a CNN, meg nem nevezett amerikai tisztségviselőkre hivatkozva.

MTI Világ

Félreértés miatt távoztak az orosz gépek az iráni támaszpontokról

"Némi félreértés" miatt hagyták el az orosz repülőgépek azt az iráni repülőteret, amelyről csapásokat intéztek az Iszlám Állam objektumai ellen - jelentette ki az orosz katonai vezetés egy névtelenül nyilatkozó képviselője a Kommerszant című napilapnak nyilatkozva.

MTI Világ

Trumpot Hitlerrel, Clintont Néróval hasonlították össze

Donald Trump, a Republikánus Párt jelöltje az amerikai elnökválasztáson összességében rosszabb pszichopátiás vonásokkal rendelkezik Adolf Hitlernél az Oxfordi Egyetem egyik pszichológusa szerint. Hillary Clinton, a demokraták jelöltje pedig Napóleon és Néró között helyezkedik el.

MTI Világ

Távozna sok brit a Brexit miatt

Meredeken nőtt az új-zélandi kivándorlás iránt érdeklődő britek száma a nagy-britanniai európai uniós tagságról tartott népszavazás óta.

MTI Világ

Bush volt államtitkára Clintonra szavaz

A Bush Intézet alapító igazgatója, George W. Bush egykori republikánus amerikai elnök egyik volt államtitkára hétfőn közölte, hogy Hillary Clintonra voksol majd a novemberi elnökválasztáson.

MTI Világ

Plagizált az elnök – Mexikóban

Enrique Pena Nieto egyetemi szakdolgozatának mintegy 200 bekezdését schmittelte, egyelőre látszatkifogásokat keres az ügyben a mexikói hatalom.

MTI Világ

Törökország hazahívta bécsi nagykövetét

Azzal magyarázták az intézkedést, hogy az osztrák hatóságok a hét végén engedélyezték Bécsben függetlenségpárti kurdok tüntetését, és hogy Ausztriában erősödik a törökellenes közbeszéd.

MTI Világ

Kézigránát ölt meg egy nyolcéves kisfiút Svédországban

Az eset Göteborgban történt egy lakóház harmadik emeletén. A kisfiú egy ott lakó családhoz igyekezett, amikor felrobbant mellette egy kézigránát. A gyermek kórházba szállítása közben halt meg – adta hírül a svéd rendőrség.

1 2 3 4 5 6 7
5181
A címlapról ajánljuk