A világ legszebb tengerpartjai (Fotók!)

2005. július 12., kedd, 08:52 • Utolsó frissítés: 2005. július 12., kedd, 09:14
Szerző:


A legtöbben talán már eldöntötték, hogy hol és hogyan töltik a nyár hátralévő részét, de a bizonytalankodóknak hasznos lehet a világ legszebb tengerparti fürdőhelyeinek listája. Nézze át fotógalériánkat, és döntse el, hol töltene el néhány gondtalan napot!


Costelo, Portugália - Lapozzon bele tengerparti
galériánkba!
© algarve-info.com
A világon nagyon sok gyönyörű tengerpartot találni, de gyakran olyan isten háta mögötti idillikus helyen, amelyet csak hosszú sétával lehet elérni, egyetlen szálláslehetőség a sátor, és az éjszakai élet résztvevőinek szárnya vagy szőre van. 

Ennél többet ígérnek azok a helyek, ahol a kényelmesebbek a napozás és fürdés mellett golfozhatnak és yachtot bérelhetnek, étel- és italkülönlegességek közül válogathatnak a part menti éttermekben, elmerülhetnek a sikkes butikok és éjszakai klubok világában, és fáradtan hazatérve luxusszállodákban hajthatják álomra a fejüket.

A világ gyönyörű, és drága tengerpartjait mutatja be az amerikai Forbes magazin listája. A lista összeállítói szerint nem léteznek "luxus strandok", bár a drága és exkluziv kiegészítő szolgáltatások, szállás és ellátás luxussá tehetik a tengerparti nyaralást.

A listán szereplő tengerparti fürdőhelyek mindegyikén ingyenes a belépés, ám a repülőjegy, az éttermi vagy hotelszámla igencsak megdobják a nyári költségvetés kiadásait. Ezért a listán szereplő tengerpartok mindegyike "luxus strandnak" számít.

Lássuk a listát! I. rész »


A világ legszebb tengerpartjai (Fotók!)
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
AJÁNLJUK MÉG
HIRDETÉS
Kim Dzsong Un nagynénje egyszerűen eltűnt

Kim Dzsong Un nagynénje egyszerűen eltűnt

Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor feltehetően félreállította nagynénjét, a decemberben kivégzett Dzsang Szong Tek egykor befolyásos feleségét.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X