szerző:
MTI

126 millió euróval, azaz 34,7 milliárddal forintot nyert meg egy rendkívül szerencsés játékos a spanyol lottó jackpotjátékán - olvasható az Euromillions nevű játék hivatalos honlapján.

A pénteki húzás főnyereménye pontosan 126 millió 231 ezer 764 euró. A nyertesről mindössze annyit tudni, hogy egy madridi bevásárlóközpontban vette meg a mesés gazdagságot jelentő szelvényt.

A jelenlegi rekordnyereményt megelőzően már többeket tett gazdaggá az Euromillions: 2006-ban két francia és egy portugál játékos osztozott a 183,5 milliós jackpoton, 2005-ben pedig egy ír nő nyert egymaga 115 milliót.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!