A Hídnál sajnálják, hogy a Fidesz elutasította őket

2011. szeptember 05., hétfő, 15:36 • Utolsó frissítés: 2011. szeptember 05., hétfő, 16:07
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Solymos László, a szlovákiai kormánykoalícióban részt vevő Híd párt parlamenti frakciójának elnöke szerint pártjának sincs semmiféle kapcsolata a Fidesszel, bár a tavalyi szlovákiai parlamenti választások előtt, s utána is megpróbálkoztak a kapcsolatfelvétellel.

"A parlamenti választások után, de előbb is, megpróbálkoztunk korrekt partneri kapcsolatot létesíteni. Igyekezetünket elutasították. Ez a Fidesz döntése. Mi ezzel most nem foglalkozunk. Ezt olyan kérdésnek tekintjük, amit nekik kell megoldaniuk" – nyilatkozta a SITA hírügynökségnek hétfőn a szlovákiai magyar politikus.

Hozzátette: A Fidesz egyértelműen elutasította a Hidat, s a Híd most ezen nem tud változtatni. "Sajnáljuk, mert ez egy felesleges dolog, nem szolgálja az ügyet. Nagyon sok olyan dolog van, amellyel kapcsolatban meg tudnánk találni a közös hangot" – jelentette ki Solymos.


A Hídnál sajnálják, hogy a Fidesz elutasította őket
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
AJÁNLJUK MÉG
HIRDETÉS
Kim Dzsong Un nagynénje egyszerűen eltűnt

Kim Dzsong Un nagynénje egyszerűen eltűnt

Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor feltehetően félreállította nagynénjét, a decemberben kivégzett Dzsang Szong Tek egykor befolyásos feleségét.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X