szerző:
hvg.hu

Eddig nem látott fotókat és videókat tett közzé a New York-i és New Jersey-i kikötői hatóság a metrómegállókat és állomásokat elöntő vízről.

New York és Washington tömegközlekedése már hétfőn leállt a Sandy ciklon érkezése miatt, kedd reggelre pedig New Yorkban több metróalagutat és csatornát is elöntött a víz.

A kikötői hatóság által közölt első fotón az látható, hogy a Manhattan közelében fekvő Hoboken egyik állomására a liftaknán keresztül betör a víz. A videón az látható, ahogy a New York-i Holland alagútban is hömpölyög a víz.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!