szerző:
MTI

Cementeshordóban találták meg Oroszországban egy múlt héten eltűnt önkormányzati képviselő holttestét. A gyanú szerint Moszkva régió tartományi kormányának egy volt tagja rendelte el a képviselő megölését egy 2,6 millió dolláros tartozás miatt.

Az áldozat a 37 éves Mihail Pahomov, a Moszkvától 350 kilométerre délre fekvő Lipeck város önkormányzati képviselője. Szemtanúk szerint egy hete három férfi betuszkolta egy autóba Lipeckben egy étterem előtt, és elhajtott vele.

Egy garázsban találták meg a holttestét egy cementeshordóban. Szakértők szerint a férfit halála előtt súlyosan bántalmazták.

A rendőrség a seremetyevói repülőtéren letartóztatta Jevgenyij Haritonovot, mert a gyanú szerint ő rendelte el a gyilkosságot egy 2,6 millió dolláros tartozás miatt. A gyanúsított korábban miniszterhelyettes volt Moszkva régió tartományi kormányában.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!