Folyóba zuhant egy busz Indiában, sokan meghaltak

2013. május 08., szerda, 20:11
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Megáradt folyóba zuhant szerdán egy autóbusz Észak-Indiában. A szerencsétlenség legkevesebb 33 halálos áldozatot követelt, és félő, hogy számuk növekedni fog.

Hírügynökségi jelentések szerint az autóbusz - amelyen minden valószínűség szerint a megengedettnél többen tartózkodtak - eddig ismeretlen okból letért az útról, és egy folyóba zuhant. 14 utast kórházba szállítottak.

A hatóságok - mint azt a helyi rendőrfőnök elmondta - arra  számítanak, hogy a halottak száma tovább növekedik. Az ugyanis egyelőre nem világos, hogy a buszon hányan tartózkodtak. A szerencsétlenség Himácsal Prades szövetségi államban, a népszerű  idegenforgalmi központnak számító Kullu közelében történt.

Indiában egyáltalán nem ritkák a súlyos közlekedési balesetek. Ez azzal magyarázható, hogy a járművek műszaki állapota általánosságban rendkívül rossz, mint ahogy az utak állapota sem megfelelő. Rendkívül gyakoriak a sebességtúllépések is.

2011-ben Indiában csaknem 132 ezer ember vesztette életét közlekedési balesetek következtében.


Folyóba zuhant egy busz Indiában, sokan meghaltak
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
AJÁNLJUK MÉG
HIRDETÉS
Kim Dzsong Un nagynénje egyszerűen eltűnt

Kim Dzsong Un nagynénje egyszerűen eltűnt

Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor feltehetően félreállította nagynénjét, a decemberben kivégzett Dzsang Szong Tek egykor befolyásos feleségét.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X