szerző:
hvg.hu

Egy magyar nő férjét is megölték a párizsi Bataclan klubban péntek éjjel történt terrortámadásban – írja a Blikk. A francia férfi biztonsági vezetőként dolgozott ott.

A gépfegyveres támadók elsőként a biztonsági emberekkel végeztek, amikor beléptek a klubba. Csak ezen a helyen több mint nyolcvanan haltak meg péntek este.

A férjét elvesztő magyar nőnek az unokatestvére él Párizsban, annak idején ott is ment férjhez, majd családot alapított francia kedvesével.

Péntek este unokatestvére nem sérült meg a támadásban, de a férjét megölték a terroristák, a Blikk úgy tudja, hogy az elsők között végezték ki.

A férfi biztonsági vezetőként dolgozott a Bataclanban, és aznap este is szolgálatban volt.

A BBC vasárnap tett közzé egy emlékvideót a Bataclan eddig azonosított áldozatairól.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!