szerző:
hvg.hu

Két pályaudvart kiürítettek Münchenben a német hatóságok. Információik szerint a terroristák több helyen akartak robbanani a városban.

Lehetséges terrortámadásra figyelmezetnek Münchenben a német hatóságok. Arra kérik az embereket, hogy kerüljék el a tömeget és a vasútállomásokat.

A TZ.de azt írja, a pasingi vasútállomást és a Müncheni Főpályaduvart kiürítették, és a vonatközlekedést is leállították.

A müncheni rendőrség Facebook-oldalán annyit közölt csak, hogy olyan információk birtokába jutottak, miszerint merényletet terveznek ma éjjel. A néemt sajtó szerint a terroristák több helyen akartak Münchenben robbantani.

A müncheni rendőrség szóvivője a TZ-nek a helyzetet a hannoveri eseményekhez hasonlította, amikor is a rendőrség lefújta a német-holland mérkőzést. A hatóságoknak két konkrét bizonyítékuk is van arra, hogy komolyan vegyék a veszélyt. További részleteket nem árult el a szóvivő.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!