szerző:
hvg.hu

A Wizz Air három járata sem tudott leszállni a kolozsvári repülőtéren: a Párizsból érkező gép egy órán át keringett, 13 óra után pár perccel végül sikerült landolnia. Reggel kisebb incidens történt a repülőtéren, egy gép landolás közben túlfutott, a repteret lezárták.

Egy órája rója köreit a Wizz Air párizsi járata a kolozsvári reptér felett, amelyet egy reggeli incidens miatt lezártak csütörtökön – közölte a Transindex.

A légitársaság Lutonból és Valenciából érkező járatai sem tudtak landolni, a londoni gép a Mezőségen, az utóbbi járat Marisel környékén körözött.

©

A Flightradar.com-on élőben követhető a repülőgépek útja.

Csütörtök reggel a Bule Air egyik járata landolás közben túlfutott a pályán. A balesetben nem sérült meg senki, a repülőteret viszont lezárták.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!