szerző:
hvg.hu

Egy valószínűleg késsel felfegyverkezett, ál robbanómellényt is viselő férfit lőttek le rendőrök egy párizsi rendőrkapitányság bejáratánál. A férfinél az Iszlám Államhoz köthető papírokat találtak, egyelőre nem lehet tudni mást az eset hátteréről.

Lelőttek egy férfit a rendőrök egy párizsi rendőrkapitányság előtt. Az AFP jelentése szerint a francia főváros északi, 18. kerületében lévő rendőrségi épületbe egy késes férfi próbált behatolni csütörtökön, szemtanúk két vagy három lövést hallottak. A hírügynökség szerint a férfi robbanómellényt is viselt, erről később kiderült, hogy csak egy utánzat volt. A férfinél olyan papírokat is találtak, melyek az Iszlám Állam terrorszervezettel hozhatók összefüggésbe - jelentette a francia nyomozóügyészség tájékoztatására hivatkozva a német focus.de.

©

Az iTélé tévécsatorna információi szerint a férfi meghalt. Egyelőre többet nem tudni az esetről.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!