szerző:
hvg.hu

11 perccel az állítólagos robbantás után kilengtek a mutatók a Szeizmológiai Obszervatórium több állomásán.

A Szeizmológiai Obszervatórium több állomásán enyhén kilengett a mutató 11 perccel az után, hogy Észak-Koreában állítólag hidrogénbombát, illetve újabb hírek szerint fúziós atombombát robbantottak – adta hírül az Origo.

Dél-Koreában és Kínában mozgatta meg igazán a földet Kim Dzsong Un nukleáris kísérlete: ott a Richter-skála szerint 4,9-5,1-es erősségű rengést érzékeltek a műszerek.

©

A diktatúra hivatalos hírügynökségén keresztül azt közölték, hogy Phenjan felelősségteljes atomhatalomként fog viselkedni, és csak akkor veti be fegyvereit, ha megsértik szuverenitását.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!