szerző:
hvg.hu

Egy biztonsági kamera felvette, ahogy egy orosz orvos megöl egy beteget. A férfi bűne valószínűleg annyi volt, hogy korábban belerúgott egy nővérbe. Felkavaró felvétel, csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk!

Az ukrán határtól 60 kilométerre fekvő Belgorod kórházában vette fel a kamera, ahogy egy orvos leüt egy idősebb beteget. A leütött férfi eszméletét vesztette és az agresszív orvos nem tudta mér újraéleszteni.

A felvételen az látszik, hogy egy nővér rámutat az idős férfira, akit épp vizsgálnak. Az orvos azonnal felrántja a beteget és kitaszigálja a folyosóra, mire egy másik férfi utánuk rohan, akit az orvos pár ökölcsapással gyorsan elintéz. Majd ezután következik a végzetes jobbegyenes. Az újraélesztés pedig már mit sem ér.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.