szerző:
hvg.hu

Tűzoltókat hívtak Houston és egész Texas legmagasabb épületéhez, mert a 70. emelet magasságában félig leszakadt az ablakmosók kosara az épület üvegfalán.

Részben leszakadt az ablakmosók kosara vagy állványa a houstoni JP Morgan Chase torony 70. emeletének magasságában helyi idő szerint hétfő délután – jelentette a Khou 11 csatorna.

Sérülés nem történt, azt sem tudni, hányan dolgozhattak éppen az állványon, amikor félig leszakadt. A tévécsatorna közeli fotóin két alakot lehet látni a kosárban, de nem tudni, ők ablakmosók voltak-e.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!