szerző:
hvg.hu

Őrizetbe vettek egy 17 éves afgán menedékkérőt, mert a gyanú szerint két kislányt és egy 18 éves nőt molesztált egy hannoveri uszodában. A fiatal menekült fiú szabadlábon védekezhet.

Egy 8 és egy 9 éves kislány arról számolt be szüleinek, hogy a hannoveri Aqua Laatzium uszodában a víz alatt többször is nyúlkált és simogatta őket egy 17 éves afgán menedékkérő fiú – írja a Bild.

A lap szerint a két gyereken kívül egy 18 éves nőt is molesztált a fiú. A nő véletlenül épp hallotta, ahogy a gyerekek szüleiknek panaszkodnak, és azonnal szólt az uszoda illetékeseinek, akik aztán hívták a rendőrséget.

A rendőrök még az uszodában őrizetbe vették a férfit, gyermek sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszakkal és szexuális zaklatással gyanúsítják. Kihallgatása után szabadlábra helyezték.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!