szerző:
hvg.hu

A kölni szalafista imám szerint a szilveszterkor megtámadott nők maguk tehetnek arról, hogy molesztálták őket, minek öltöztek olyan kihívóan.

Az áldozatokat hibáztatja a kölni Tauhid mecset szalafista imámja a szilveszteri erőszak miatt - írja a Daily Mail. Sami Abu-Yusuf arról beszélt egy orosz televíziónak, hogy a megtámadott nők tehetnek arról, hogy molesztálták őket, mert lengén voltak öltözve és be voltak parfümözve. Azt mondta az ultrakonzervatív szunnita imám: nem meglepő, hogy megtámadták őket, öltözködésük csak olaj volt a tűzre.

A kölni főpályaudvarnál szilveszter éjszaka több száz, vagy akár ezer arab bevándorló, köztük sok menekült gyűlt össze, akik tömegesen molesztálni kezdték az ott elhaladó nőket, hármat meg is erőszakoltak, és sokukat kirabolták. A kölni rendőrséghez eddig 521 szexuális támadásról érkezett bejelentés a rémálomszerű éjszaka után, és az összes bejelentés száma már 809 volt kedden.

A kölni rendőrség eddig 21 embert vont eljárás alá, ők észak-afrikai bevándorlók. Az elkövetők egy része menedékkérőként érkezett Németországba.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!