szerző:
hvg.hu

Nemzetközileg körözött bűnözőt tartóztattak le egy pozsonyi bevásárlóközpontnál.

Egy nemzetközi körözés alatt álló személyt tartóztatott le a rendőrség péntek kora délután a pozsonyi Pestovateľská utcai bevásárlóközpont előtt – írja az Új Szó online.

A letartóztatás nem ment simán: a gyanúsított autójával először szökni próbált, eközben megsebesített egy rendőrt, a rendőrség többször rálőtt a személygépkocsira.

Ezután a gyanúsított kiszállt az autóból és gyalog próbált menekülni, ekkor sem reagált a rendőrök felszólítására, ezért a hatóságnak kényszerítő eszközt kellett alkalmaznia. Csak ezt követően tudták elfogni a gyanúsítottat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!