szerző:
hvg.hu

Újraházasodott Ljudmila Putyina, új férje egy 37 éves üzletember. Putyin és ő 2013-ban közölték a nyilvánosságal, hogy elválnak.

Újraházasodott Vlagyimir Putyin volt felesége, Ljudmila Ocseretnaja, akit több mint 30 évig Ljudmila Putyinaként tartottak számon.

Artur Ocseretnij
©

Az egykori first lady egy 37 éves cégvezetőjöz, Artur Ocseretnijhez ment nőül még a múlt évben - írta az orosz Szobedesznik hírportálra hivatkozva az Independent.  Tavaly februárban kapta meg új útlevelét, amelyben már új férje nevét viseli.

A hírnek utánajárt Alekszej Navalnij ismert orosz ellenzéki is, aki megerősítette, hogy az asszony egykor Putyina néven szereplő ingatlanjait a telekkönyvi kivonatokban átíratták Ocseretnajára.

Ludmilla, még Putyinnéként
©

Az orosz elnök és volt felesége 2013-ban, az Esmeralda című balettelőadás szünetében mondták adásba, hogy elválnak, miután közösen meghozták ezt a döntést. Putyin azóta - a hírek szerint - a 32 éves tornászból lett politikussal, Alina Kabajevával jár.

Alina Kabajeva
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!