szerző:
hvg.hu

A kicsi babájával a kezében gyakorolt egy bikán egy ismert spanyol matador, de a dolgot többen nem díjazták.

Felelőtlennek, idiótának nevezték állatvédők Francisco Rivera Ordonez spanyol matadort, miután egy olyan fotót rakott ki az Instagramra, amelyen mindössze öt hónapos kicsi babáját a kezében tartva gyakorol egy bikán - írja a BBC.

Erről a fotóról van szó:

Ordonez aztán kirakott egy másik felvételt is, amelyen ő maga ugyanilyen kicsi gyerekként látható az egykor szintén matador apja karjában, és apja is ugyanígy egy bikán gyakorol.

Se repite la historia . Viva la mejor herencia , el sentimiento , la pureza , honor .

Francisco Rivera (@f.r.paquirri) által közzétett fénykép,

A támadásokra válaszul a matador azt mondta, kislánya annál nagyobb biztonságban sosem lesz, mint amikor ő a karjában tartja. Nem világos, hogy ezt mire alapozza, hiszen őt magát 2015 augusztusában felöklelte egy bika, édesapját, a Paquirri néven ismert matadort pedig 1984-ben, 36 évesen egy bika ölte meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!