szerző:
MTI

Leégett Moszkvában egy varroda, legalább öten meghaltak.

Leégett Moszkvában vasárnapra virradóra egy varróüzem. A lángok szombat este csaptak fel az ötemeletes varrodában. Az oltásban százhúsznál több tűzöltő vett részt, és éjfél után egy órával sikerült megfékezniük a lángokat. A romok eltakarításakor a tűzoltók öt holttestet találtak a helyszínen.

Mintegy háromezer négyzetméteres gyárterület vált a lángok martalékává, ötszáz négyzetméternyi tetőszerkezet omlott be. A helyi média szerint ez volt az elmúlt 25 év legnagyobb tűzvésze az orosz fővárosban.

A hatóságok egyelőre nem derítettek fényt a tűzvész okára. Nem zárják ki, hogy rövidzárlat miatt kapott lángra a gyárépület.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!