szerző:
MTI

Az Indonéziában időző miniszterelnök a 90 éves Valéry Giscard d'Estaing volt francia köztársasági elnöknek írt köszöntő levelet. Orbán megköszönte neki személyes barátságát.

Levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök a kedden 90 éves Valéry Giscard d'Estaing volt francia elnököt – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

©

Köszöntőjében Orbán azt írta: "Önre mint Franciaország nagy elnökére emlékszünk vissza, aki mindig tisztelettel és barátsággal viseltetett Magyarország és a magyarok ügye iránt".

A miniszterelnök külön megköszönte a volt francia elnök személyes barátságát, és azt kérte tőle, őrizze meg jóindulatát Magyarország iránt.

Valéry Giscard d'Estaing 1974 és 1981 között volt Franciaország köztársasági elnöke.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!