szerző:
hvg.hu

Nem titkolta örömét a New York-i Daily News, miután Donald Trump repbulikánus politikus elbukta az iowai jelölőgyűlést riválisával, Ted Cruz texasi szenátorral szemben.

Nem ez az első Daily News-címlap, amely bohócként ábrázolja az elnökjelölt-aspiránst. Június 17-én Donald Trump indulásának hírét is hasonó címlappal hirdette a lap.

Mint arról beszámoltunk, Trump nagy pofont kapott az iowai jelölőgyűlésen, az aspiránsok közül csaknem a harmadik helyre csúszott. Ő azonban nem mutatta magát túl megtörtnek a leszereplés miatt: "előre megmondták nekem a kampányszakemberek, hogy Iowában nem végezhetek az első tíz között, így hát több mint elégedett vagyok a második hellyel" – jelentette ki.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!