szerző:
hvg.hu

Őrizetbe vette az olasz rendőrség egy Modena közeli település 52 éves óvónőjét, mivel verte a gyerekeket. A nő brutalitásáról kamerafelvétel is készült.

A hajánál fogva ránt földre egy gyereket a modenai rendőrség által kiadott videófelvételen az az 52 éves óvónő, aki bántalmazta a gondjaira bízott kicsiket. Egy másik jelenetben a nő rúgni kezd egy földön fekvő gyereket, hogy az odébb menjen.

A Corriere.it híre szerint a Pavullo település óvodájában dolgozó nő pofozta, lökdöste, és válogatott szidalmakkal illette a gyerekeket. A rendőrség őrizetbe vette, büntetése 3-5 év börtön lehet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!