szerző:
hvg.hu

Már a vasárnapi meccsükön sem játszhatott a Hannover 96 U19-es csapatának három játékosa, akik a gyanú szerint ki akartak rabolni egy játéktermet – írja a Bild. Martin Bader menedzser megerősítette a hírt.

Két 18 és egy 19 éves U19-es játékos akart valamiért kirabolni egy nagyobb játéktermet Hannover térségében. Úgy tűnik, mindent előre megterveztek: hamis rendszámot tettek a kocsijukra, gázpisztolyt és símaszkokat szereztek.

Végül az utolsó pillanatban visszakoztak valamiért, mégis lebuktak, mert figyelmetlenek voltak. Miután hazaértek, nem szedték le a hamis rendszámot a kocsiról, és ez tűnt fel a rendőröknek. A jármű átvizsgálásakor megtalálták a fegyvert és a símaszkokat.

Mindhármukat bevitték, és a kihallgatáskor elismerték, hogy rabolni akartak. A Hannover 96 felfüggesztette a játékosokat, már vasárnap sem léphettek pályára – derül ki a cikkből.

Martin Bader menedzser azt mondta, hogy a hatóságok mindenről tájékoztatták őket, valóban megtörtént az eset.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!