szerző:
hvg.hu

A csodával határos módon senki sem sérült meg, amikor egy ütközés után szokatlan helyen kötött ki egy helyi busz Mainzban. A jármű félig egy autópálya felett lebegett.

A helyi közlekedési cég, az MVG Mainz egyik járata, egy 65-ös busz autóval ütközött, amikor az A60-as autópálya felett vezetői hídon ment át. Az ütközés a buszt a híd korlátjára lökte, de olyan szerencsétlenül, hogy a jármű félig az autópálya felett lebegett – írja a helyi sajtó információi alapján az Indóház.hu.

©
©

A rendőrök és a tűzoltók azonnal lezárták az A60-as autópályát, mert félő volt, hogy a busz rázuhan. A járművet végül darukkal emelték vissza a helyére több óra munka után.

A mainzi 65-ös járat igen népszerű az iskolások körében, de a szerencsétlenül járt buszon nem voltak diákok. Összesen tizenketten utaztak rajta, ők a hátsó ajtókon biztonságosan le tudtak szállni. Két utast és az autó vezetőjét kellett kórházba szállítani, mindannyian könnyebben sérültek meg a balesetben. Az anyagi kár mértékét még nem tisztázták.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!