szerző:
MTI / hvg.hu

Virginia McLaurin legnagyobb vágya teljesült, amikor a Fehér Házban találkozhatott Barack Obama amerikai elnökkel és feleségével a múlt héten.

A 106 éves nő táncra is perdült Michelle Obama first ladyvel. "Ez egy olyan táncos buli, amelyet a 106 éves Virginia McLaurin sohasem fog elfelejteni" – közölte Twitteren a Fehér Ház vasárnap, egy másfél perces videót is mellékelve a találkozóról.

"Annyira boldog vagyok. Egy fekete elnök!" – mondta a szintén afroamerikai McLaurin, akinek az ABC televízió szerint az volt a legnagyobb kívánsága, hogy találkozzon az elnöki párral. Ezért még online petíciót is indított.

Barack Obama alig bírta megfékezni McLaurint, amikor az Michelle Obamát meglátva odasietett hozzá, átkarolta és táncolt vele pár lépést.

"Megédesítette a napunkat. Micsoda energia!" – mondta a first lady, hozzátéve, idős korában ő is szeretne ilyen lenni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!