szerző:
MTI

Az első eredmények szerint Donald Trump nyerte meg a republikánusok nevadai jelölőgyűlését is helyi idő szerint kedden.

A percekkel a jelölőgyűlések befejezése után közzétett valamennyi felmérés és exit poll azt jelzi, hogy Donald Trump lesz a győztes Nevada szövetségi államban is. A milliárdos üzletembernek várhatóan ez lesz a harmadik nagy arányú győzelme, a New Hampshire-i és a dél-karolinai előválasztás után.

Trump az első részeredmények szerint a voksok negyvenkét százalékával áll az élen, a választók huszonöt százalékának bizalmát élvező Marco Rubio floridai szenátor és Ted Cruz texasi szenátor előtt, aki a voksok alig több mint húsz százalékát szerezte meg.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!