szerző:
hvg.hu

A most 62 éves elkövető bevallotta a bűncselekményt, 4 év 8 hónapra ítélték. Vallomása szerint nem akart csalódást okozni a családjának azzal, hogy ilyet csinált.

4 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélték Nagy-Britanniában azt a férfit, aki 1981-ben Bristolban megerőszakolt egy nőt. A 62 éves norfolki férfi bevallotta, hogy megerőszakolt egy 22 éves nőt – adta hírül a BBC.

"Utálom magam" - mondta a vallomásról készült hangfelvételen az elkövető, Stephen McCafferty. "Bárcsak ne tettem volna meg. De az embernek családja van, nem akarja felzaklatni a szeretteit, és fél ettől."

Büntetésének felét házi őrizetben fogja eltölteni egy bristoli bíróság döntése alapján.

Az ügyet az elmúlt évtizedekben képtelen volt megoldani a rendőrség, bár újra és újra elővették az ügyet. Egy rendőr őrmester szerint az áldozat az elmúlt 30 évben minden áldott nap megszenvedte a történteket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!