szerző:
MTI

Ingyenes meglepetéskoncertet adott Elton John a Los Angelesszel szomszédos West Hollywoodban, egy nappal az Oscar-gála előtt, a szabadtéri rendezvényen fellépett Lady Gaga is.

©
Elton John, a 66 éves Grammy-díjas brit popsztár egy híres lemezkiadó, a Tower Records történelmi épületének parkolójában zenélt több mint egy órán át szombat délben, hogy így köszönje meg a városnak a lehetőséget, amiért az Oscar-gála után minden évben adománygyűjtő estélyt rendezhet AIDS-alapítványa javára West Hollywoodban.
    A több mint egy órás meglepetéskoncert hírét csak pénteken este jelentették be, nehogy kezelhetetlenül nagy tömeg gyűljön össze a helyszínen. Sokan a környező épületek ablakaiból és a háztetőkről hallgatták a világsztárt és sztárvendégét, Lady Gagát, akit vasárnap este várnak az Oscar-díjkiosztóra is.
    Elton John több régi slágere mellett elénekelt néhány számot új, Wonderful Crazy Night című albumáról is, továbbá duetteket adott elő Lady Gagával.
    A színpadon Lindsey Horvath West Hollywood-i polgármester köszöntötte Johnt, aki egy közeli klubban, a Troubadourban debütált Amerikában 1970-ben.
    Elton John eddig 321 millió dollárt (91,5 milliárd forint) gyűjtött az AIDS-kutatásokra, a betegség megelőzésére és a betegek segítésére.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!