szerző:
hvg.hu

Mileőtt felakasztotta magát, sorban megölte saját gyerekeit is.

Családi összejövetelnek indult de tragédiával végződött: a 35 éves Hasnin Anwar Warekar sorban ölte meg a család tagjait. Összesen tizennégy családtagjával végzett, késsel elvágta a torkukat, mielőtt felakasztotta magát. Az áldozatok közt voltak a szülei és hét gyereke is, írja a Guardian.

Egyetlen ember élte túl a mészárlást, a gyilkos egyik nővére. Ő kiáltott segítségért éjfél után, amit meghallottak a szomszédok, és hívták a rendőrséget. A 21 éves nő sokkos állapotban, kórházban van.

A helyi médiában több helyen megjelent, hogy a támadó előzőleg nyugtatót tett a család ételébe, de a rendőrség ezt nem erősítette meg. Egyelőre fogalmuk sincs az okról, azt remélik, hogy talán a túlélő majd tud segíteni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!