szerző:
hvg.hu

Egy kisebb biztonsági incidens miatt kiürítették a kölni repülőtér 2-es terminálját, illetve annak biztonsági zónáját. Azért kezdődött nagyszabású rendőri művelet a reptéren, ment egy nő ellenőrzés nélkül tudott becsekkolni.

Emberek szaladtak a kifutópályára, ezért a biztonsági szolgálat kiürítetet a kölni reptér 1-es és 2-es terminálját is kedd délelőtt – írta az Express.co.uk.

Az Independentnek nyilatkozó források már egy kissé márképp írták le a történteket: a repülőteret csak részben kellett kiüríteni, és nem azért, mert emberek futottak ki, hanem mert egy nő ellenőrzés nélkül csekkolt be a 2-es terminálban.

Legalább egy járatot töröltek, és további járatok késnek, miután az utasellenőrzés hibája miatt nagy rendőrségi művelet kezdődött a reptéren. Ilyenkor az a szabály, hogy kiürítik a teljes biztonsági zónát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!