szerző:
hvg.hu

Marco Rubio és Ted Cruz is tovább ostorozta Donald Trumpot, aki a komoly republikánus kritikák ellenére mégis vezeti az elnökjelölt-aspiránsok versenyét. A vita egy ponton olyan fordulatot vett, ami a showmanként ismert Trump számára szinte hazai pályát jelentett, nem is fogta vissza magát.

A szuperkeddi előválasztások során nagy előnyre tett szert Donald Trump a republikánus jelöltek versenyében, versenyben maradt Rubio és Cruz lassan minden eszközt megragad, hogy behozza hátrányát Trumppal szemben. A republikánus elnökjelöltséghez 1237 delegáltat kell szereznie egy jelöltnek a hivatalos jelölőgyűlésig, ehhez jelenleg Trump áll a legközelebb. Trump szinte megfoghatatlan, akár egy délelőtti és egy délutáni nyilatkozata között is 180 fokos fordulatot tud venni véleményével, ezzel szétzilálja ellenfeleit, a támogatóit meg lehengerlő stílusával nyerte meg eddig.

A legutóbbi FOX News által közvetített tévévitán Rubio átkalandozott Trump területére azzal, hogy keményebb sértéseket is vetélytársához vágott. Trumpot gyakran éri az a kritika, hogy kicsi a keze, Rubio célozgatva azt mondta, hogy "akinek kicsi a keze..., nem bízhatsz bennük". Trump vette a lapot, kezeit feltartva bizonygatta, péniszére utalva, hogy "garantálom, hogy nincs ilyen problémám".

A vita során egyébként támadták Trumpot felelőtlennek és következetlennek tartott programja miatt, foglalkoztak a becsődölt, gyanúsnak tartott üzleti tevékenységével és következetlen bevándorláspolitikájával, ám a vita olyan fordulatot vett, hogy aligha fog ez megmaradni a választók fejében.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!