szerző:
hvg.hu

Egy angol fiú egy rutin beavatkozásra ment, mégis az egész életét befolyásoló tragédia lett belőle.

Egy meg nem nevezett angol tini egy rutin urológiai beavatkozás során,  körülmetélés közben az orvos véletlenül  amputálta a péniszét.
A levágott testrészt az orvos azonnal egy műanyag zacskóba, jég közé helyezte de a sebészek már képtelenek voltak visszahelyezni azt.

A 16 éves fiatal számtalan visszaállító műtéten esett át azóta, de mindegyik sikertelenül zárult.


Az eset 2014. májusában történt. A fiú édesanyja bírósághoz is fordult az ügyben.
A nő úgy nyilatkozott, hogy az orvosok azt állították, hosszú időbe telik majd míg végleg kimondható, hogy a rekonstrukciós műtétek sikerrel zárultak.
A műhibaperben a nő és fia pénzügyi követelései   £ 17.450 az eddig felmerülő kórházi költségek miatt, illetve £ 27560 a fiút ért trauma miatt.

A tárgyalást legutóbb elhalasztották, úgy időpontra várnak.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!