szerző:
MTI

A Dél-afrikai Köztársaságba és Namíbiába utazik kedden Kövér László.

Az Országgyűlés elnöke Baleka Mbetével, a Dél-afrikai Köztársaság parlamentjének elnökével, Thandi Modisével, a Tartományok Nemzeti Tanácsa elnökével és Cyril Ramaphosa alelnökkel egyeztet Fokvárosban.

Kövér László Johannesburgban a dél-afrikai magyar közösség tagjaival találkozik, ünnepi beszédet mond a március 15-ei megemlékezésen és megkoszorúzza az 1956-os emlékművet.

Namíbiai látogatásán az Országgyűlés elnöke Peter Katjavivivel, a namíbiai törvényhozás elnökével, Nickey Iyambo államfő-helyettessel, Netumbo Nandi-Ndaitwah külügyminiszterrel, valamint a Namíbiában élő magyar közösség tagjaival találkozik – közölte az Országgyűlés Hivatala.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!