szerző:
HVG

Menetel az elnökjelöltség felé a populista ingatlanmágnás, Donald Trump. Előretörése egyre nagyobb fejfájást okoz a republikánus pártelitnek – írja a HVG összeállítása.

Az általános iskola harmadik osztályosainak szintjén beszél híveihez Donald Trump, aki egyre esélyesebb a republikánus elnökjelöltségre. A tét nagy pártja számára: ha a szélsőséges politikus veszít a demokrata riválisával szemben, akkor nem csak az elnöki posztot bukják a republikánusok, hanem a szenátusi többséget és így egy főbírói helyet is. Ezzel pedig olyan ügyekben következhet be fordulat, mint az abortuszhoz való jog.

A cikk a HVG csütörtöki számában olvasható.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!