szerző:
hvg.hu

A nyílt utcán lőtték le a férfit, aki mellett megtalálásakor egy kibiztosított kézigránát hevert. A támadókat később Ungváron fogták el, drogügyi leszámolás lehet a háttérben.

Lövöldözés volt Kárpátalja második legnagyobb városában, Munkácson szombaton: a kézigránáttal rendelkező embert a nyílt utcán lőtték le - adta hírül az Origo.

A járókelőre egy zöld autóból lőttek rá egy iskola közelében, majd a tettesek elhajtottak. A rendőrök már csak a vérző embert találták meg a járdán, a keze mellett egy kibiztosított gránát hevert. Amíg a szerkezetet hatástalanították, kiürítették a környékbeli épületeket.

A golyó a férfi combartériáját vitte át, az orvosok órákig küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni, elvérzett.

A tetteseket Ungváron találták meg, ugyanazzal az autóval voltak. Őrizetbe vették őket. A hatóságok szerint drogüzlettel összefüggő leszámolás történt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!